Konu: Ronald_Nieves - Sivil ihlali , RK ihlali.  (Okunma sayısı 152 defa)

#0 - 19.06.2024 00:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ronald_Nieves @Emillio

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19/06/2024 (00.01)

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Karakterimin RK Süresini ihlal ediyorlar.
Sivil İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Olay önceside mevcut olduğu için direkt olayı anlatacağım, arkadaşlar beni bir kere düşürüyorlar hemen ardından 5 dakika sonra 8 saat rk sürem dolmadan beni tekrardan aynı olay yerinin 10 metre karşısında diğer insanlara sıkarken bana ateş açıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/nyooq88

Ek açıklamalar(varsa): Ek olarak bu arkadaşlar siviller, sivil olmalarına rağmen agrasif rol sergiliyorlar.

« Son Düzenleme: 19.06.2024 11:09 emre28017 »

#1 - 19.06.2024 00:31
Savunmamı direk olarak yapıyorum, ilk öncelikle arkadaş yanlış görmüş olmalı rol yaptığım bir oluşum var.

Rk ihlaline gelecek olursak arkadaşı bu sahneden yaklaşık 3 dakika önce vurdum, silahını bırakıp yaralı rolü yapmadan koşarak üzerime koşuyor. O olduğunu anın heyecanı ile fark edemedim, o sırada deaglesi olan maskeli bir arkadaş ile aktif çatışmadaydım.

#2 - 19.06.2024 08:29
Dostum, senin rol yaptığın oluşumun önünde vuruyorsun beni ve siz burada saatlerce kendi oluşumunuz önünde rol yapabilirsiniz, eğer fark ettiysen ben senin üzerine bilerek değil bayıldığım yerden kalkıp aracımın yanına gitmeye çalışıyorum, gerekli emotemi vermiştim ben /do Sağ omzundan yaralı, hareket edebilicek durumda * Şeklinde emotemi veriyorum aracımın üzerine gidiyorum ve tedavi olacağım bu kadar. Benim yaralı rolümün haricinde beni bir defa vuruyorsun bunu bilerek ikinci defa vuruyorsun. Yetkili kararını bekleyelim daha fazla ileti kalabalığı yapmayalım.

#3 - 19.06.2024 12:34
Ayrıca sivil ihlalini arkadaş kendisi yapıyor. Görüldüğü üzere dahil olduğu bir oluşum yok.

#4 - 19.06.2024 13:28
Dostum, ben Crenshaw oluşumundan sabah çıktım ve bu olay gece gerçekleşiyor daha sonrasında sende olay zamanında sivil olarak bulunuyorsun. Callaghan oluşumuna katıldığın zaman ile bu olayın gerçekleştiği tarih loglardan kontrol edilebilir, kimseyi kandırmaya çalışmayalım. İyi günler dilerim.

#5 - 19.06.2024 14:09
Dostum, ben Crenshaw oluşumundan sabah çıktım ve bu olay gece gerçekleşiyor daha sonrasında sende olay zamanında sivil olarak bulunuyorsun. Callaghan oluşumuna katıldığın zaman ile bu olayın gerçekleştiği tarih loglardan kontrol edilebilir, kimseyi kandırmaya çalışmayalım. İyi günler dilerim.
Tamam Thomas Shelby ppsi ile çete rolü yapan arkadaşım. Sonuçlanabilir.

#6 - 19.06.2024 15:06
Benim profil fotoğrafım bana kalmış bir durum bunu sorgulamak sana düşmez, boşuna ileti kirliliği yapmayalım. Ek olarak chatlog geçerli bir kanıt değil ama vurulduğum anın saniyesinden itibaren kayıt ile chatlog kanıtım var onuda atabilirim yetersiz kanıt düşerse.

#7 - 20.06.2024 11:55
Benim profil fotoğrafım bana kalmış bir durum bunu sorgulamak sana düşmez, boşuna ileti kirliliği yapmayalım. Ek olarak chatlog geçerli bir kanıt değil ama vurulduğum anın saniyesinden itibaren kayıt ile chatlog kanıtım var onuda atabilirim yetersiz kanıt düşerse.
Video kaydını 24 saat içerisinde ulaştırın lütfen.

#8 - 20.06.2024 15:11
Gerekli video kaydı hafıza problemiyle silinmiş. Şikayetin arşive atılmasını talep ediyorum. @Lichfield

#9 - 20.06.2024 17:47
K&A