Konu: Mixing - Trace_Dunn  (Okunma sayısı 160 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.06.2024 19:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @finrod  Trace_Dunn

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=158546.msg1205218#msg1205218

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Mixing

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi OOC terimleri, IC rollerinde kullanıyor ve bunu ss olarak tanıtımına atıyor. Birlik yetkilisi de bu ss'i onaylayıp tanıtımına attırıyor (?) "Savaş İhlali" bunu IC'de hiçbir türlü açıklayamazsın. OOC terimleri IC'e çevirmiş arkadaş.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Cezasını alır umarım.

#1 - 17.06.2024 19:47
Dünyada savaşlar belli başlı kurallar üzerine yapılmıştır ve yapılıyordur. Rakip çetenin büyüğü, dini, dili, ırkı ve ailesi olmadığını belirterek böyle bir yorum yapıyorum.

Sadece teröristin değeri olmaz. Savaşan iki grup, çete, ülke vesaire ne dersen; hepsinin belli başlı kuralları ve değerleri vardır. Teröristler hariç, buna istinaden yapılmış bir roldür. İyi forumlar.

#2 - 17.06.2024 19:49
Biz devlet miyiz dostum? Çetenin ne savaş ihlali olacak? Savaş ihlali dediğin devletler arası olur, sen bildiğin OOC forum kurallarını IC rolüne sokmuşsun.

#3 - 17.06.2024 19:54
Çetenin ne mi ihlâli olacak?

Bir kültür üzerine birlik ve karakter inşa edip o kültürü ve karakteri yaşayarak oyun oynadığını fark etmeni isterim. Çünkü roleplay oyunculardan bunu ister.

Daha fazla ikili diyaloğa girmek istemiyorum. Tarafımca daha yorum gelmeyecektir, sonuçlanabilir.

#4 - 17.06.2024 19:57
kanka benim kültürde savaş ihlali diye bir şey yok, hangi kültürde "savaş ihlali" diye bir şey var?

#5 - 17.06.2024 20:00
Kanıt olarak sunulan ekran görüntüsünde kim, kime ne için sallıyor, neyden bahsediyor hiç bir detay yok. Düz bir konuşmadan bunları çıkarıp şikayet açmışsın. Tamamen boş bir şikayet. Ortada yargılanacak, fikir sahibi oluncak kanıt yok. Edit ssler kanıt için kullanılacak bir şey değil. Oyun içi bunları konuştuğuna dair kanıtın varsa ortamda o zaman şikayet aç.
« Son Düzenleme: 17.06.2024 20:02 kill4you »

#6 - 17.06.2024 20:11
Kanıt olarak sunulan ekran görüntüsünde kim, kime ne için sallıyor, neyden bahsediyor hiç bir detay yok. Düz bir konuşmadan bunları çıkarıp şikayet açmışsın. Tamamen boş bir şikayet. Ortada yargılanacak, fikir sahibi oluncak kanıt yok. Edit ssler kanıt için kullanılacak bir şey değil. Oyun içi bunları konuştuğuna dair kanıtın varsa ortamda o zaman şikayet aç.

Beni savunmana gerek yok kardeşim. Kendimi düzgün ifade edebildiğimi düşünüyorum. Rica etsem yorumunu siler ya da boş bir ileti hâline getirebilir misin? Teşekkürler.

Sonuçlansın.

#7 - 17.06.2024 20:15
Adının geçmediği yerlere yanıt atma, senin tanıtımına atılan bir ss, bunu atan senin birlik üyen.

#8 - 17.06.2024 21:14
Şikayet incelendi.

Savunma geçerli ancak yine de bu tip terimler yanlış anlaşılmaya yol açabiliyor, daha dikkatli olalım.

K&A