Konu: Yardley_Jenkins - Ronald_Daronte - Maskeli_45948 - Sett_Parrish (14.06.2024)  (Okunma sayısı 125 defa)

#0 - 14.06.2024 16:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Vennie_Santana @Codein0  Ronald_Daronte @x3yprt  - Maskeli_45948 - Sett_Parrish @everybody hates me

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14/06/2024   15:13:25

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NC KURAL İHLALİ
MİXİNG
RK

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aracım bozulmuştu tamirci ile telefonda konuşuyordum, arkadaşlar yanıma geldiler anlık olarak emote atıp düşürdüler, kaçırıldıktan sonra evin içersinde, sen Crenshawdansın v.b şeyler söylüyorlar, fakat hala benim NC sürem dolmadı, ayrıca NC attıktan sonra Crenshaw'a hiç bir şekilde girip rol yapmadım. NC attıktan 72 Saat içersinde savaşa katılamıyorum savaş kurallarında yazıyor. Ayrıca beni kaçırılma rolünün ardından Crenshaw'a atıyorlar araçtan yaralı bir şekilde, sonrasında arka sokağa geçip zaten RK var diye bekliyorum fakat arkadaş bana yine ateş açıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/aik36u4 https://hizliresim.com/1hy08a4 https://hizliresim.com/sgwkiwf https://hizliresim.com/pjrm7ow

Ek açıklamalar(varsa): Öncelikle merhabalar, bu arkadaşlar adında açtığım ikinci forum şikayeti oluyor. Bu şikayeti olaydan 1 saat sonra açıyorum, arkadaşlar beni Crenshaw'a kaçırma rolünden sonra beni araçtan atıyor ve Crenshaw'ın arkasına geçiyorum aktif savaş bulunduğu için ana sokaktan çekiliyorum ve arka sokağa kayıyorum, ve arka sokakta birlik oyuncuları bana bir daha ateş açıyor.

#1 - 14.06.2024 17:12
Crenshaw oluşumunda yoksan neden sistemsel olarak birliğe dahil oldun? Basit mantık. Birlikten çıkmadıysan NC atıp Faction Abuse yapıyorsun çete mesleği yapıyorsun. Sıfırdan rollere başlayacak adamı neden geldiği gibi oluşuma sistemsel olarak dahil etsinler, sıfırdan başlayacak karakterin. Eğer eskilerden rolü yapıyorsanda kendinle çelişirsin.
« Son Düzenleme: 14.06.2024 17:17 xkombox »

#2 - 14.06.2024 17:13
everybody hates me adına savunmasını yapacağım;

Aracın ne hikmetse bizim çatışma bölgemizde bozuluyor, NC kural ihlali yaptığını kendin söylüyorsun savaşta bulunmaman gerekiyor ama çatışma bölgelerinde cirit atıyorsun. Birlik üyelerinin yanında, çatışma bölgelerinde hâli hazırda gördüğümüz için artık seni tanıyoruz ve düşürüyoruz. Savunmamız bu kadar.

#3 - 14.06.2024 17:25
Seni daha önce de aynı olaydan dolayı vurduk. Sürekli o sokakta takılıyorsun dostum. Kendi ağzınla da orada AFK bıraktığını söylüyorsun. O sokakta duruyorsan ve çatışma çıkınca koşa koşa kaçmaya çalışıyorsan mahallenin arkasına sığınıyorsan seni vurmaları çok normal. Sürekli bir şekilde aynı savanna ile o sokakta bulunuyorsun, takip ediyoruz vuruluyorsun sonrasında her defasında şikayet açıyorsun dostum. O zaman NC attıysan sıfırdan hayat kurarak devam etmek zorundasın NC atıp sanki bir önce ki karakterinle gezer gibi mahallede gezip çeten ile yan yana geliyorsan seni vurmamız çok ama çok normal.

Eski şikayette bulunan ekran görüntüleri   : 

Spoiler: GösterGizle

NOT : Mix konusuna gelince sana hiç bir mix yapmadık. Orada başka birini arıyorduk ve o sırada seni köşede aynı savanna ile gördük ve vurduk.

#4 - 14.06.2024 17:27
Arkadaşlarımın savunmasına katılıyorum, şikayetin sonuçlanmasını bekliyorum.

#5 - 14.06.2024 17:58
Seni daha önce de aynı olaydan dolayı vurduk. Sürekli o sokakta takılıyorsun dostum. Kendi ağzınla da orada AFK bıraktığını söylüyorsun. O sokakta duruyorsan ve çatışma çıkınca koşa koşa kaçmaya çalışıyorsan mahallenin arkasına sığınıyorsan seni vurmaları çok normal. Sürekli bir şekilde aynı savanna ile o sokakta bulunuyorsun, takip ediyoruz vuruluyorsun sonrasında her defasında şikayet açıyorsun dostum. O zaman NC attıysan sıfırdan hayat kurarak devam etmek zorundasın NC atıp sanki bir önce ki karakterinle gezer gibi mahallede gezip çeten ile yan yana geliyorsan seni vurmamız çok ama çok normal.

Eski şikayette bulunan ekran görüntüleri   : 

NOT : Mix konusuna gelince sana hiç bir mix yapmadık. Orada başka birini arıyorduk ve o sırada seni köşede aynı savanna ile gördük ve vurduk.
Dostum öncelikle önceki şikayete gelirsek senin eğer benim o mahallede takılıp rol yaptığıma dair kanıtın varsa bekliyorum, ikinci şikayete gelirsek, benim için kaçırma rolü yapıyorsun rol bittikten sonra beni Crenshaw'a götürüp mahalleye atıyorsun, sonrasında Crenshawda gözükmemem adına arka sokağa geçiyorum ve orada duruyorum. Orada durmam ne gibi bir sakınca ifade ediyor onu tam olarak anlamadım, zaten yaralıyım sadece arka sokağa geçiyorum bu benim savaş içersinde olduğum anlamına gelmiyor.
« Son Düzenleme: 14.06.2024 18:00 emre28017 »

#6 - 14.06.2024 18:02
everybody hates me adına savunmasını yapacağım;

Aracın ne hikmetse bizim çatışma bölgemizde bozuluyor, NC kural ihlali yaptığını kendin söylüyorsun savaşta bulunmaman gerekiyor ama çatışma bölgelerinde cirit atıyorsun. Birlik üyelerinin yanında, çatışma bölgelerinde hâli hazırda gördüğümüz için artık seni tanıyoruz ve düşürüyoruz. Savunmamız bu kadar.
Ayrı olarak bir şey daha söylemek istiyorum, ben elime silah alıp hiç birinize ateş açmıyorum sadece benim etrafta dolaşmam size batıyor ve benim dolaşmamı siz savaş içersinde olarak algılıyorsunuz ve vuruyorsunuz.

#7 - 16.06.2024 20:28
NC atalı 72 saat olduysa ve birliğiniz savaştaysa kendinizi soyutlamanız gerekiyor. Idlewood-Crenshaw çevresinde dolandığınız sırada karşı çete üyeleri size saldırabilir.

Arşiv.