Konu: Toplu ihlaller  (Okunma sayısı 361 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.06.2024 15:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Aubrey Banks @veensey - Judah Mays @Eserrrooo - Justin Puig @Otto11

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @turkishgoldenhero @kill4you @Samet017 @discover @FreddyJobs @dişli bir rakip gösterin bana
@dihy yet unbeaten
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sslerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RK, aktif rolde bağlantı koparmak /q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Savaşta olduğumuz birlikle denk geldik ve karşılıklı olarak ateş etmeye başladık, kişiler düşüceklerini anladıklarında veya düştüklerinde bağlantı kopardılar.
"Justin Puig" karakterini önceden düşürdüğümüz zaman /q atıp tekrar bize sıkmaya gelip RK ihlali yapıp tekrardan düşürülmüştür.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Adalet mülkün temelidir.

« Son Düzenleme: 14.06.2024 15:56 Snorfy »

#1 - 14.06.2024 15:27
Justin_Puig'in daha önce düştüğünün kanıtı.

#2 - 14.06.2024 15:40
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 14.06.2024 15:45
Şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 14.06.2024 17:08
İyi günler, arkadaşınız ban yediği için @ozmeninho rolü iptal etti ayrıca içeri girdiğinizde hepimize crash attırdınız, iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 15.06.2024 20:21 veensey »

#5 - 14.06.2024 17:20
İyi günler, arkadaşınız ban yediği için @ozmeninho rolü iptal etti ayrıca içeri girdiğinizde hepimiz crash attırdınız, iyi forumlar.
"Hepimiz crash attirdiniz" bu nasıl bir cümle? Içeri girdigimiz de bize sıkıyordun normalde, crash tam düşeceğiniz zamana denk gelmiş heralde  :garip:

#6 - 15.06.2024 16:40
eserrrooo adına savunma:

Merhabalar, kenneth mark karakteri interiorun içine girdi ve sıkmaya başladık (zaten arkadaş god olduğu için düşmedi) ben tam 5. mermiyi atıcakken oyun bir anda crash verdi buna dair videomda var ek olarak daha sonradan öğrendiğim bilgiye göre benimle sıkan justin karakteri ve aubrey karakteri de aynı durumda crash yiyor. hile ile crash mi attırıldı yoksa birisi düştüğü için mi crash yedim bunu bilmiyorum. savunmam bu kadar iyi günler. ek olarak bu şikayetin açılmasını da boş buluyorum, çünkü o anda zaten ozmeninho adlı yetkili bizi izliyordu, bu durumda bizi direkt jaile atabilirdi ama bunu yapmadı ve /b bölüp rolümüzü iptal etti. büyük ihtimalde şikayetiniz boşa düşecek çünkü iptal edilmiş bir rol için şikayet açmanız ne kadar doğru? ozmeninho eminim ki şikayete bakar ve doğru olanı yapar.

#7 - 15.06.2024 23:24
eserrrooo adına savunma:

Merhabalar, kenneth mark karakteri interiorun içine girdi ve sıkmaya başladık (zaten arkadaş god olduğu için düşmedi) ben tam 5. mermiyi atıcakken oyun bir anda crash verdi buna dair videomda var ek olarak daha sonradan öğrendiğim bilgiye göre benimle sıkan justin karakteri ve aubrey karakteri de aynı durumda crash yiyor. hile ile crash mi attırıldı yoksa birisi düştüğü için mi crash yedim bunu bilmiyorum. savunmam bu kadar iyi günler. ek olarak bu şikayetin açılmasını da boş buluyorum, çünkü o anda zaten ozmeninho adlı yetkili bizi izliyordu, bu durumda bizi direkt jaile atabilirdi ama bunu yapmadı ve /b bölüp rolümüzü iptal etti. büyük ihtimalde şikayetiniz boşa düşecek çünkü iptal edilmiş bir rol için şikayet açmanız ne kadar doğru? ozmeninho eminim ki şikayete bakar ve doğru olanı yapar.
Dostum rolün iptal edilip edilmemesi önemli değil, bu kural ihlali role dayalı birşey değil sen kasten yapmışsın yoksa şartalleri mi attırdın veya düşeceğini anlayıp bir anda bilgisayardan kalkıp koşarak modemi mi kapattın anlamadım gitti. Alt tarafı oyun bu düşersen ölmüyorsun merak etme geçerli bir savunma değil bence bana kalırsa. Sen crash yedinde diğerleri neden crash yemedi? İyi forumlar.

#8 - 16.06.2024 22:50
eserrrooo adına savunma:

Dostum rolün iptal edilip edilmemesi önemli değil, bu kural ihlali role dayalı birşey değil sen kasten yapmışsın yoksa şartalleri mi attırdın veya düşeceğini anlayıp bir anda bilgisayardan kalkıp koşarak modemi mi kapattın anlamadım gitti. Alt tarafı oyun bu düşersen ölmüyorsun merak etme geçerli bir savunma değil bence bana kalırsa. Sen crash yedinde diğerleri neden crash yemedi? İyi forumlar.

eklemek isterim ki bizleri takip ederken ya da düşürüp kaçırırken crash yemiyorsunuz, ama bizle çatışıp düştüğünüzde crash yiyorsunuz, bu durumlar kendinizle çelişkiye girmeye zorluyor. Sanırım düşürüp 2 saat rol yapınca internet seni destekliyor ama düştüğünde seni kaçırıcakları için internetin kaybetmeni istemeyerek kendini kapatıyor diyebilir miyiz?
« Son Düzenleme: 16.06.2024 22:52 LLC »

#9 - 16.06.2024 23:11
ben internet mi gitti dedim? crash yedim dedim boş algı yapmaya devam edin. gittim ben turkcelli aradım evimin internetini kessinler diye sonra da aboneliğimi iptal ettirdim evet