Konu: RK İHLALİ  (Okunma sayısı 556 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 12.06.2024 22:14
Öncelikle iyi günler/akşamlar dilerim,

üstümde silah varken sokakta düşman olduğumuz birlikle denk geliyoruz, denk geldiğimiz gibi araçta karşılıklı olarak sıkıyoruz, üstümde silah varken ve bana karşı bir ateş açılmışken araçta öylece oturup bekleyemem.

Aktif rol ortamında üstümde silah var ve bir çatışma dönüyor, "ben yaralıyım" diyerek araçta öylece beklemem saçma olurdu, önceki olayın zaten üstünden bir süre zaman geçmişti, 8 saat diyerek zaman tutamam rol bu, araçta beklemem saçma olurdu, çünkü araç ateş altında ve üstümde silah mevcut bende mecburi olarak sıkma girişimde bulundum.

"/q" olayına gelirsek, Stephan_Dwainstar karakteri onu düşürdüğüm gibi /q atınca bende anlık olarak oyunun coşkusuyla /q attım, akabinde üstünden fazla geçmeden oyuna giriş sağladım ve rolume kaldığım yerden devam ettim, log kayıtlarından incelenebilir.

Stephan_Dwainstar'ın adına açılan bugün ki olayla bağlantılı aktif rolde /q, rk ihlali ve retarted rp şikayetinde kullanılan video incelenebilir, dediklerim teyit edilebilir;

Şikayet: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=160523.0
Şikayette ki video: https://streamable.com/stcr3g

Savunmam bu kadar, karakterler RK'lı olduğumu bildiği halde olayın öncesinde hooduma gelip yaptıkları kışkırtıcı rol;
Spoiler: GösterGizle

OOC sicil kaydıma bakılabilir, ortak nezekatten başka OOC sicil kaydım bulunmamakta.

İyi günler/akşamlar dilerim, iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 12.06.2024 22:40 Snorfy »

#11 - 12.06.2024 22:44
Eswiper adına savunma:

Yanlışın var bize siz ateş açıyorsunuz, arkadaşının videosunda bu belli zaten
https://streamable.com/stcr3g ortada herhangi karşılıklı bir ateş başlangıcı yok sizden geliyor ve RK'lı olduğunuz halde inip koştura-koştura ateş açmaya başlıyorsun.

Aktif rol ortamı yok, RK'lı olduğunuz halde gelip bize ateş açmayı göze almışsınız. Araçta oturabilirdin ya da üstünde silah taşımayabilirdin. Bize sıkmayı hiç göze almayabilirdin. Önceki olayın üstünden bayağı zaman geçti diyorsun, geçen süre "3 SAAT" kurallara uymayı tercih edebilirsin.

Oyunun coşkusu umrumda değil, sonuçta /q atmışsın. Stephan karakteri ile ilgili sorunlarınızı başka yerde dile getirebilirsiniz.  PD gelirken q atmak ne güzel ya, ben niye sürekli roleplay kurallarına uyuyorum o zaman?

Attığınız yanıtları düzenleyip durmayın, bir yerlerden kısmayın.

#12 - 12.06.2024 22:49
Eswiper adına savunma:

Yanlışın var bize siz ateş açıyorsunuz, arkadaşının videosunda bu belli zaten
https://streamable.com/stcr3g ortada herhangi karşılıklı bir ateş başlangıcı yok sizden geliyor ve RK'lı olduğunuz halde inip koştura-koştura ateş açmaya başlıyorsun.

Aktif rol ortamı yok, RK'lı olduğunuz halde gelip bize ateş açmayı göze almışsınız. Araçta oturabilirdin ya da üstünde silah taşımayabilirdin. Bize sıkmayı hiç göze almayabilirdin. Önceki olayın üstünden bayağı zaman geçti diyorsun, geçen süre "3 SAAT" kurallara uymayı tercih edebilirsin.

Oyunun coşkusu umrumda değil, sonuçta /q atmışsın. Stephan karakteri ile ilgili sorunlarınızı başka yerde dile getirebilirsiniz.  PD gelirken q atmak ne güzel ya, ben niye sürekli roleplay kurallarına uyuyorum o zaman?

Attığınız yanıtları düzenleyip durmayın, bir yerlerden kısmayın.

Merhaba,

öncelikle burada OOC üslubuna dikkat edersen sevinirim, ilk ihlal sizin tarafınızca geliyor, gönderdiğim video dan teyit edilebilir, ben savunmamda zaten bunu dile getirdim, fazla geçmeden zaten oyuna giriş sağladım dostum.

İyi günler/akşamlar dilerim.

Sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 12.06.2024 22:53 Snorfy »

#13 - 12.06.2024 22:49
Yo kısmıyorum bak işte ağzıma geleni sayıyorum aslan parçası seni. ESWİPER en azından bir yerlerim tutuşmuyor ViceSocial'da. "Kanka şunu silsene" HASBVDASBDAVBDABDASDASDA

#14 - 12.06.2024 22:55
Yo kısmıyorum bak işte ağzıma geleni sayıyorum aslan parçası seni. ESWİPER en azından bir yerlerim tutuşmuyor ViceSocial'da. "Kanka şunu silsene" HASBVDASBDAVBDABDASDASDA
Konuyla ilgili hem forum hem oyun cezası aldı, şikayet incelenecek.

#15 - 29.06.2024 16:20
Kenneth_Mark ve Lorenzo_Cardelli karakterleri Aktif Rolde /q & YKİ kapsamında cezalandırılacak.
Stephan_Dwainstar (Valerio_Lopez) karakteri Aktif Rolde /q & Retarted RP kapsamında cezalandırılacak.