Konu: RK İHLALİ  (Okunma sayısı 565 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.06.2024 19:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lorenzo_Cardelli (Maskeli_53622) @Snorfy  Kenneth_Mark (Maskeli_45733) @Fr_55
Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sslerde var

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RK, Rolde Q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: HQ önüne doğru arabamı sürüyordum, birden aracıma ateş açıldı. İnip kendilerini yaralıya düşürdüm sonrasında kişilerin birkaç saat öncesinde RK'landıklarını öğrendim, hatta diğerinin CK'lı (?) olduğu söyleniyor. Bölgeden kaçarken kişiler Q atıyor, log kayıtlarına da bakılırsa kişilerin ne zaman girip girmediği görülür. Çünkü bölge PD binası önü Q atmaları PD rolünden kaçma isteyişleridir benim gibi rolü devam ettirebilirlerdi. Her neyse sonrasında PD'e yakalanıp Shotgun model silahımı kaybediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): RK yapmaları yüzünden peşime polis takılıyor, arkadaşlar kuralı ihlal etmeselerdi silahım gitmeyecekti ve polise yakalanmayacaktım çünkü herhangi bir arantım vesairem yoktu. Silahımın geri verilmesini talep ediyorum, kişiler en ağır cezayı alsınlar.

#1 - 12.06.2024 19:40
Not düşeyim, şikayeti @Eswiper adına açtım.

#2 - 12.06.2024 20:19
Spoiler: GösterGizle

Kişilerin RK'lı olduklarına dair geçerli kanıtlar

#3 - 12.06.2024 21:15
Merhabalar öncelikle, CK konusuna değinmek istiyorum evet Fear-rp bir kere yapmadım ve sunucu politikasına bakarask da Fear-rp yapmazsa oyuncu CK edilir gibi bir kural göremedim açıkçası. Buna değinmek istedim.

Sunucu politikası: 6.4. Karakter Ölümü (CK): CK rolleri için, karşı tarafın onayını almanız gerekmektedir. Karşı tarafın izni olmadığı takdirde istisna durumlar hariç CK edemezsiniz. CK izni almadan yapılan ölüm rolleri yaralı olarak devam ettirilir, ayrıca izin almadan CK eden kişi cezalandırılır. Kişiyi CK rollerine karşı zorlamak ve OOC olarak baskı kurmak yasaktır. CK için izin verdikten ve CK rolü yapıldıktan sonra, CK rolünün iptalini isteyemezsiniz. İkili anlaşmalara saygı duyulmak zorundadır.

İllegal oluşum liderleri, sırf birlikte 48 saat geçirdiği için kafasına göre herhangi bir üyeyi CK edemez. Geçerli bir gerekçesi olmak zorundadır. "Küfür ettiği için" tarzında bir sebep, mantıklı olmayacağı için CK izni geri alınır. Haksız CK edildiğini düşünen oyuncular da bu konuda CK'larını geçersiz sayabilir. CK kuralı, daha çok bir birlikte uzun süre rol yapan, zamanla yüksek mevkilerde yer edinmiş ve birliğe IC olarak gözle görülür derecede zarar veren kişiler için geçerlidir.

İkinci olarak ailevi durumumdan dolayı oyundan çıkmak zorunda kaldım ve 5 Dakika içersinde oyuna giriş sağladım loglar kontrol edilebilir ayrıca Stephan_Dwainstar RK ihlalleri yapıyor ve gerekli SS'leri buraya atıyorum.

Bunlarda gerekli SS'ler:
Maske_48423 - Stephan_Dwainstar düştüğüne dair kanıt.

https://streamable.com/stcr3g

« Son Düzenleme: 12.06.2024 21:19 Fr_55 »

#4 - 12.06.2024 21:20
Eswiper adlı oyuncunun susturması olduğu için onun adına yazıyorum:

RK'lı olduğun durumunu değiştirmez, RK'lısın ve ateş açıyorsun. Kurallara uymayıp insanların oyun zevkini bozuyorsunuz. Ailevi durumlarında yaralıya düşünce ortaya çıkıyor hep nedense.

#5 - 12.06.2024 21:29
Eswiper adlı oyuncunun susturması olduğu için onun adına yazıyorum:

RK'lı olduğun durumunu değiştirmez, RK'lısın ve ateş açıyorsun. Kurallara uymayıp insanların oyun zevkini bozuyorsunuz. Ailevi durumlarında yaralıya düşünce ortaya çıkıyor hep nedense.
ESPİWERRRRRĞĞĞĞĞĞ, senin adamın kofik adamın niye RK ihlalleri yapıyor? Bana bunu açıklasana dostum. Ailevi sıkıntılarım seni ilgilendirmez, Başkalarına yazdırma kendin yaz susturman varsa da başka biri açsın şikayeti. Savunmam bitti daha savunma ile ilgili yanıt gelmeyecek.

#6 - 12.06.2024 21:32
@vlone  ve @Rawzedna  onların adına konuşmayın kendileri konuşsun, susturması beni alakadar etmez. Susturma almasaymış o zaman demekki susturma alması gerek şeyler yapmış küçük aylaz.  :o :o :o

#7 - 12.06.2024 21:41
ANNNEĞĞĞĞ ÇOK KORKUYORUMMMM LÜTFEN BANA ZARAR VERMEYİN  :( :( :( :(  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

#8 - 12.06.2024 21:54
Eswiper adına;

Sergilediğin toxic tavırlar neticesinde inceleyecek adminin sana bir ceza daha uygulamasını bekliyorum, e tabii suçlu psikolojisi ne yapsam da olaydan kurtulsam düşüncesindesiniz, yaptığın savunma için teşekkürler. İyi forumlar.

#9 - 12.06.2024 21:56
Eswiper adına;

Sergilediğin toxic tavırlar neticesinde inceleyecek adminin sana bir ceza daha uygulamasını bekliyorum, e tabii suçlu psikolojisi ne yapsam da olaydan kurtulsam düşüncesindesiniz, yaptığın savunma için teşekkürler. İyi forumlar.
Susturma yiyen kişi mi bunu bana diyor? PUAHHAHAHAHAHAH, "kankağ şu yanıtı silsene."  :-\ :-\