Konu: llc yasaklı ifp kullanımı  (Okunma sayısı 450 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.06.2024 00:55
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kairi_Eriss @LLC   @Vice Roleplay
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.06.2024 22:55 sularında

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Yasaklı .ifp kullanımı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi diğer oyunculara nazaran daha avantajlı/hızlı ve görüntüyü bozan bir ifp kullanıyor. Bunu Discord Ticket yoluyla da sorduk ve kullanılan ifpnin yasak olduğu söylendi.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şikayet hızlı sonuçlanırsa sevinirim çünkü bunu aktif savaş halinde kullanıyorlar. Son duyurulardan sonra kişinin yasaklanması kesindir diye düşünüyorum, bunu aktif savaş halinde kullanıyor. Yasaklanmasını talep ediyoruz.
« Son Düzenleme: 11.06.2024 15:51 Eserrrooo »

#1 - 11.06.2024 01:13
@LLC adına yazıyorum. Onun söylemleri;

Böyle bir durumdan haberim yoktu, yaklaşık SA-MP platformunda dört yıldır yokum. Geri dönüp başladığım için bu kuralı bilmiyordum. Şu anda da .ifp'yi sildim.
Bugüne kadar OOC sicilim bulunmamakta, böyle bir şey olduğunu bilsem zaten başta kullanmazdım. Dediğim gibi bunu sildim, ilk defa da bu .ify'yi kullanarak bir savaşa girdim. Daha öncesinde girmedim, savunmam bu kadar gerisi yönetim insiyatifindedir. İyi forumlar.

Spoiler: GösterGizle

#2 - 11.06.2024 01:20
samp platformunda ne kadar oynadığın veya oynamadığın bizi ilgilendiren bir şey değil. demek ki sen uzun zamanlardan beri bu ifpyi kullanıyorsun. uzun zamandır oynuyorsan zaten ifpnin yasak olup olmadığını bilirsin, demek ki bile bile devam ediyorsun.bizim gibi bunu discord ticket üzerinden sorarak bilgi alabilirdin ama gördüğümüz üzere bunu da yapmamışsın. daha öncesinde savaşa girip giremediğini bilemeyiz ve kullanıp kullanmadığını bilmiyoruz. ek olarak biz bu şikayeti açmasaydık yasaklı ifpyi halen daha kullanmaya devam edecektin attığın dosya konumu ss'ine de güvenmiyoruz. ricam şu yönde kişi yasaklansın ve bunu bir daha kullanmasın. zaten kendi de söylediği gibi "sözde" bilmediği için bunu uzun zamanlardan beri kullanıyormuş belki akıllanır.

#3 - 11.06.2024 07:56
Bu ifp nasıl yasak anlamadım. 2021 yılından beri piyasada eskiden çok modaydı. Silah sadece yukarıya kalkmıyor, avantajı yok. İfpli ve ifpsiz deneyin hasarlardan saniyelere bakın görürsünüz zaten.

#4 - 11.06.2024 13:13
Bu ifp nasıl yasak anlamadım. 2021 yılından beri piyasada eskiden çok modaydı. Silah sadece yukarıya kalkmıyor, avantajı yok. İfpli ve ifpsiz deneyin hasarlardan saniyelere bakın görürsünüz zaten.
şikayetle alakan bile yok, ileti atmana da gerek yok.

#5 - 11.06.2024 14:37

pd mod packlerinde bile olan ifp, yanlışın var eserim.

#6 - 11.06.2024 15:17

pd mod packlerinde bile olan ifp, yanlışın var eserim.
valla bize yasaklı dendi, sonuçlanınca görürüz

#7 - 26.06.2024 18:15
Sorun görülmedi. Animasyon iptali var sadece ifpde. Yanlış anlaşılmaya müsait olduğundan dolayı silin. @LLC