Konu: Aubray_Banks Stephan_Dwainstar DM+EMOTESİZ ATEŞ+MİX  (Okunma sayısı 1277 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.06.2024 18:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Aubray_Banks @veensey Stephan_Dwainstar @aka grand mafia

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.06.2024 / 18:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM+MİXİNG+EMOTESİZ ATEŞ

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: merhabalar, ganton tarafından vice mall tarafına giderken sultanlı bir ekip bana sıkmaya başladı, kişilerle herhangi bir rolüm mevcut değil. Birlik üyelerime dm atmak amacı ile bilerek sorun yaratarak sıkıyorlar. Lakin bu olaylarda ben yokum ve sokakta hiç bir şekilde rol yapmadım. Rol yaptığımı ıc olarak gördülerse kanıt atmalarını da istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Ek açıklamalar(varsa): Kişilerin amacı dm, afk olanları vurup tanıtımlarında boy gösterip mutlu olan kişiler, kişilerle daha önceden de karşılıklı savaşırken hiç karşılık vermeden ihlal yaptıkları için ceza alacaklarından dolayı barışmak istediler, şimdi yine canları sıkıldığı için ateş ediyorlar. Kişilerin benimle nasıl bağlantısı var bilmek istiyorum kanıtları ile birlikte iyi forumlar.

#1 - 08.06.2024 18:58
Aubrey Banks'ın birliğe giriş tarihi kontrol edilebilir mi? Kendisinin 10 gündür sistemsel birlikte olduğunu zannetmiyorum. DM adına başka bir birliğe geçmiş, birlik kural ihlalinden göz önünde bulundurun.

#2 - 08.06.2024 19:37
Gelelim zurnanın zırt dediği yere, arkadaşlar.
Arkadaşlar, şöyle bir bakıyorum da, jail dakkamızı büyütmek için, ne var ne yok bütün ihlalleri ortaya atmışsınız...
HERKESİN ADINA TOPLU BİR SAVUNMA YAPIYORUM, TARAFIMIZCA DAHA ÇOK İLETİ GELMEYECEK..
Mix yaparak, sıktığımızı söylüyorsun. Dostum, rol yapmadığın bir birliğe nasıl girebiliyorsun, bu durumdan böyle ayıklanmak yerine, birliğinde rol döndürebilirsin. Nc atıp. bu çarım ile hiç role girmedim diyerek, rolden kaçamazsın. NON-RP'ye giriyor bu durum. Crenshaw'ın oluşum tanıtımında, her hangi bir ooc alım duyurusu göremiyorum. Birliğe ooc katılımla girmiş olmanın durumu söz konusu değil.
Spoiler: GösterGizle
Kişilerin amacı dm, afk olanları vurup tanıtımlarında boy gösterip mutlu olan kişiler, kişilerle daha önceden de karşılıklı savaşırken hiç karşılık vermeden ihlal yaptıkları için ceza alacaklarından dolayı barışmak istediler, şimdi yine canları sıkıldığı için ateş ediyorlar. Kişilerin benimle nasıl bağlantısı var bilmek istiyorum kanıtları ile birlikte iyi forumlar.
Dostum, siz ile hiç bir ooc'de muhabbetimiz olmadı, siz kimsiniz siz ile barışacağız? Biz genellik ile bu durumları OOC'ye vurmuyoruz... Neyse, baksana takiplediğimizi bilip, direk arabadan inip SIK Demene ne demeli hiç bilmiyorum..

:))

Karşılıklı olan bir dm'de, evin içine girip afk atıyorsun, ve rolde afk atıyorsun. Ardından, sonraki gün..

Ne hikmetse, R20 Karakteri'ni ck ediyorsun. Bu bir dm'de oluyor. Tamamen, yaptığınız ihlaller saçmalık üstüne saçmalık.

Sadece yaptığımız ihlal, emotesiz silah çekmek. Bu durumda anlık gelişen bir durum olduğu için atmayı unuttuk. Bu durumdan kusura bakma...
Aubrey karakteri dm'den de öncede birlikteydi, bu durum loglara bakınabilir. Nasıl istenirse, afk olanları vurduğumuz ss'leride koyayım, biz bu şekilde mutlu oluyoruz.. :)

Ama biz genellikle afk adamları vurmuyoruz, daha doğrusu esc attığınız için vuramıyoruz. İyi forumlar. :sampanya:

« Son Düzenleme: 08.06.2024 19:41 aka grand mafia »

#3 - 08.06.2024 19:54
Yapılan savunmada hala benim ile ilgili bir durum göremedim, attığınız sslerde hiç düşmemişim hiç ev içinde de afk bırakmamışım.
Birlik r20ne sorarak ooc olarak dcden barışmak istediğini ve şikayetleri geri çekmemiz gerektiğini söyleyerek anlaşalım icabında sorduktan sonra bunu ıc role dökerek gelip barış rolü yaptılar, ve bu savaş yine social hesaplarından döndü, şimdi dm aradığınız için Isaac karakterine social üzerinden laf atarak savaş başlatıyorsunuz, yaptığınız şeyler başkalarının gözünde garip görülmeyebilir ama biz açıkcası üzülüyoruz bu kadar düşmüş olmanıza.
Ben o birlik içerisindeyim evet ama hala dediğim gibi benimle rol yaptığınıza dair bir kanıt göremedim, forumdna birlik içinde R1 konumunda olduğumu görüyorsunuz ve buna istinaden sıkıyorsunuz, savunmanız bu ise sonuçlanabilir.
Tekrar R20'in barış gibi bir düşünce ile dcden jail yememek adına bir şey yazmaz umarım. İyi forumlar.
Üzgünüz bu arada sizin gibi sadece oyuna dm için girip çıkmıyoruz da, siz bize dm atarken bile biz günlük rollerimize devam ediyoruz, dm atmanızı çokta takmıyoruz ama, ihlal yaparsanızda şikayet her zaman açılır.

bunuda şöyle bırakalım,

#4 - 08.06.2024 19:58
maddeleri iyi okumalısın, social'den tartışma yüzünden savaş başlatmanız yasak. bunun hakkında zaten şikayet oluşturacağız, ayırca yerinde olsam bunu bir kişisel atıştırmaya çevirmem düzgün bir şekilde savunmamı yaparım. ha şöyle ufak bir göz boyamak istemişsin yine de belirteyim, ooc olarak dışardayken exp kasmak adına afk atıyorum ne rolde afk attım, ne karşılıklı DM'de. o gece gelip bu olaydan silahlı role gireceğinizi bile düşünmedim amatörlük olduğu için. yapmışsınız vesselam kendi kendine çalıp oynayabilirsin. yine de akan role ayak uyduralım savaş yapalım tamam diyorum, sağdan soldan topladığın arkadaşların hooda gelmemizi beklerken oyunun giriş ekranında durucak kadar işsiz demek istemiyorum vaktini değersiz görüyor ben şahsen eğleniyorum ama bu sanal mafya tavırlarını bırakalım alt tarafı bir oyun oynuyoruz  :D
« Son Düzenleme: 08.06.2024 20:08 kill4you »

#5 - 08.06.2024 20:11
İleti gelecek. ;)

#6 - 08.06.2024 20:13
maddeleri iyi okumalısın, social'den tartışma yüzünden savaş başlatmanız yasak. bunun hakkında zaten şikayet oluşturacağız, ayırca yerinde olsam bunu bir kişisel atıştırmaya çevirmem düzgün bir şekilde savunmamı yaparım. ha şöyle ufak bir göz boyamak istemişsin yine de belirteyim, ooc olarak dışardayken exp kasmak adına afk atıyorum ne rolde afk attım, ne karşılıklı DM'de. o gece gelip bu olaydan silahlı role gireceğinizi bile düşünmedim amatörlük olduğu için. yapmışsınız vesselam kendi kendine çalıp oynayabilirsin. yine de akan role ayak uyduralım savaş yapalım tamam diyorum, sağdan soldan topladığın arkadaşların hooda gelmemizi beklerken oyunun giriş ekranında durucak kadar işsiz demek istemiyorum vaktini değersiz görüyor ben şahsen eğleniyorum ama bu sanal mafya tavırlarını bırakalım alt tarafı bir oyun oynuyoruz  :D
aç bekliyorum

#7 - 08.06.2024 20:39
Tekrardan iyi forumlar. :sampanya:

İlk olarak, DM Sadece social'da yaşanılan olaylardan çıkmadı. ;)

Gene konu deathmatching'e taşınmış, arkadaşlar. Durumu kısaca özetliyeceğim, Issac karakteri ile social'da karakterim ufak bir tartışmaya giriyor.
Karakterin abisi bu durumu görüyor, ve Stephan karakteri ile konuyu konuşuyorlar, konuyu kapatmaya mahallenize geliyoruz. O sırada rolleştiğimiz 4KX Üyeleri bizim ile geliyor, sizin ile sohbete bitirip, konuyu konuşurken. Issac karakteri, ilk agresif rolü sergiliyor.

Ardından farklı bir hood bölgesinde kalabalık bizde olmasına rağmen. Fear RP rolü sergileyip, olayı bu anda sıkmaya çevirmiyoruz. Daha da rolü ilerletirken, rolde hiçbir şekilde sms-arama olmadan, 415 Üyeleri, yoldan rolü görüp yanımıza damlıyorlar. Ardından Tristan karakterini Issac karakteri R20'yi aşşağılıyor, küfür sergiliyor. Buradan itibaren fear rolünü kesiyoruz.
Ardından rol devam ederken, Tristan karakteri daha fazla uzatmayıp, gidelim derken. Issac karakteri daha çok agresif yapmaya başlayıp. "Siktirin gidin, anca gidersiniz."
gibi söylemlerde bulunuyor.

Bu sefer, bu söylemleri 4KX üyeleri, daha fazla altında kalmamak için. Arabalarından inip geri Issac karakterinin yanına gidiyor, rol devam ediyor. Issac karakteri rol devam ederken, agresif yapmaya devam ediyor. R20 Karakteri, bu duruma karşı sessiz kalıp. Arka planda rol oynuyor. Böyle bir durumda, Issac karakteri rolü DM'e sürüklüyor.

Rolün diğer devamında, 4KX üyeleri 415 Hattının üyeleri ile role girişirken, Crenshaw'da 415'e güvenip, rolü daha çok agresife devam ettiriyor.

Masaya oturacakken, Issac karakteri R20'yi daha fazla aşşağılamaya çalışıyor, ve Ganton üyeleri Crenshaw'dan ayrılıyor.

Arkadaşlar kısa kesmek gerek olursa, R20 ve R19'u aşşağılamak ve kışkırtmak gibi roller, DM atmamıza yeterli olacak sebeplerdir. Bu rolün agresif şekilde siz sürdürüyorsunuz. Bu arada sağdan soğdan adam toplamıza gerek yok, yada arkamıza güvenmemize gerek yok. Biz bize yeteriz. ;)

« Son Düzenleme: 12.06.2024 09:47 aka grand mafia »

#8 - 08.06.2024 20:48
Arkadaşlar kısa kesmek gerek olursa, R20 ve R19'u aşşağılamak ve kışkırtmak gibi roller, DM atmamıza yeterli olacak sebeplerdir. Bu rolün agresif şekilde siz sürdürüyorsunuz. Bu arada sağdan soğdan adam toplamıza gerek yok, yada arkamıza güvenmemize gerek yok. Biz bize yeteriz. ;)

güya kuralları ben bilmiyorum, öğrenmem için attığın fotoğraftan kopyaladım bak.

"İllegal birliklerin savaş başlatması için geçerli sebepleri olmalıdır. Saygısızlık, küfür, atışma, anlaşmazlık gibi maddelerden dolayı savaş başlatamazlar. Savaş başlatmaları gibi bölge anlaşmazlıkları, ticari bölgelerin delinmesi, ticaret sabotajı, iş ağında tek güç olmak gibi daha gerçekçi sebepler olmak zorundadır. Kültürel rol canlandıran konseptlerde bu kural FM izniyle genişletilebilip daraltılabilir."

attığın kalabalıkta bile Kairi yok, ben bile doğru düzgün rol yapmadım yeni karakteriyle. Sonuç olarak bilmediğiniz bir adama MIX yaparak sistemsel birlikte olduğu için DM atıyorsunuz üstüne emote ile belirtmeden bence bunun için savunma yapın, IC bir savaşı OOC düşmanlığa yöneltecek tavırlardan uzak kalalım bol şans. :sampanya:

sen adama sataş, salça ol. ilerleyen süreçte mahallesinden tut tüm değerlerine küfür et sonra karşı karşıya gelince alttan almasını orta yolu bulmasını bekle. bu kadar kışkırtıp savaşı bizim başlattığımızı yazmışsın ya ne diyim agası vallahi pes  :D
« Son Düzenleme: 08.06.2024 20:51 kill4you »

#9 - 08.06.2024 20:53
ha senin hoodu basman okey yani