Videoyu geç başlatmışsın ve olayı eksik anlatmışsın dostum, Hecate karakterine sataşıyorsunuz, sonrasında ekran görüntüsündeki emotelar atılıyor ve küfürlü bir sohbet dönüyor ve ardından karakterlerimize yönelik ettiğiniz hakaretin sonucunda bu rol gerçekleşiyor. Caps lock için üzgünüm kasıtlı yapmadım. Hatamız varsa kusura bakmayın rol zevkinizi bozmak istemezdik.
Karakterlerinize yönelik bir küfür edilmemişken gelip yanımızda durmanız, Nina karakterinin "/me piçlere bakar." diye bir emote vermesi ne kadar normal? Sizden bağımsız bir karakterle küfürleşmiş birine gelip durduk yere baktığınızdan dolayı aynı küfürle size karşılık verildi. Rolü uzatıp saldırsaydınız bir problem olmazdı ama siz rolde en ufak bir şey demeden ilk önce "/me piçlere bakar." diye emote veriyorsunuz, ardından edilen küfürden sonra yine hiçbir şey demeden araçtan inip "/me adamlara saldırır" diyip bize saldırıyorsunuz. brawl rolü başlayana kadar siz ikinizden sadece 2 tane etkileşim geliyor. İki emoteden biri Ortak Nezaket kapsamında değerlendirilebilir bir emote öbürü ise brawl başlatma emotesi. Rol yapma sunucusundayız, karakterleriniz önce bu iki karakterle diyaloga girebilir, sonra saldırabilir. Direkt amacınız birine saldırmak olmamalı. Üstelik saldıran iki karakterden birisi Malibu'da diğeride başka bir legal şirkette. Bu kadar agresif rol sergilemenizi sağlıklı bulmuyorum, başka bir savunma yoksa sonuçlanabilir.
edit; ayrıca atılan sansürlü kısımda da bize saldırmak için mixing yaptığınızı düşünüyorum, oynanmamış görüntüyü iletirsen sevinirim.