Konu: marques  (Okunma sayısı 431 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 07.06.2024 13:49
"[15.05.2022] Victoria McNapolia adlı karakter Manifesto isimli yetkili tarafından Trolling nedeni ile 2500 dakika cezalandırıldı." neredeyse 2 yıldan önce ki bu ihlal şahsıma ait değildir. Victoria McNapolia karakteri başka bir Vice oyuncusuna aitti, o karakterin ismini o oyuncudan aldım ve OOC jaili bana da geçti. Idlewood oluşumuna kinli olsam, sizin sokakta sosisli satma rollerine girmezdim. Tamtersi de olabilir. Her neyse, karşılıklı atışmaya gerek yok. Diyeceklerim bu kadar, herhangi bir yetkili şikayeti sonuçlayabilir. Teşekkürler.

#11 - 07.06.2024 18:26
Bakımdan sonra, oyuna girdiğimde arkadaşlarla denk geldik. Hiçbir şekilde role girmedim, videoyu incelerseniz arkadaşların ne denli toxic insanlar olduğunu anlayabilirsiniz. Bu tarz roller, sivil bir karakterlere aşırı saçma ve; OOC kinden başka bir şey değil. Arkadaşı zan altında bırakmak istemiyorum da, bu kadarı da olmaz. Takmayıp, rolüme ve oyunuma baktıkça; bu tarz rollere devam edecekler mi? Chate ve yaptıkları, /kahkaha animine, /ame güler de güler, emotlarına dikkat edelim. Uğraşmaya değer birileri olsalar, emin olun "Emrick Wizard"ın trollediğine ve refuserp ihlallerine kadar videolarım var. Yalnızca, arkadaşlarla bir daha ne rolde, ne forumda karşılaşmak istiyorum.

video; https://streamable.com/xjbv65
ss;
Spoiler: GösterGizle

Bu kadar irite edici ve ooc kin dolu rolleri yakıştırmıyorum, bana sorarsanız quit atmak daha etik. Lütfen sayın fm ekibi, savunmalarımda paylaştığım videoları tarafsız bir şekilde inceleyerek kararını versin.

#12 - 07.06.2024 20:08
İnceleniyor.

#13 - 07.06.2024 20:44
Alakasız iletiler silindi ve sahipleri cezalandırıldı.

Rol, hoşgörüden tamamen uzak bir ortamda birbiri üstüne gelen ihlaller ile birlikte sürmüş. Mari Shooter, Martin Clark karakterleri Bunnyhop; Emrick Wizard, Davied Connor karakterleri ise Metagaming ihlalinden cezalandırılacak. Marques Goodwin karakteri ise rolden kaçtığı için ceza alacak.

Vice Roleplay platformunda bu tarz toxic tutumlara müsaade etmiyoruz. Şikayette öyle ya da böyle adı geçen herkes, bir sonraki benzer bir şikayette ağır bir yaptırım alacak.