Son iletimdir, fm ekibi lütfen bu savunmama göre sonuçlamasını yapsın.
Öncelikle rolün başlangıcının videosunu paylaşayım, izleyeceğiniz üzere saçma bir rol olduğunu görebilirsiniz. Üç sivil, türkçe terimler ve nonrp kelimelerle saçma sapan konuşup, ileri gel aslanım fanfirifirifon tarzı kelimeler yapıyorlar. İleriye gidiyorum ve bir anda dört kişi oluyorlar. Dikkatinizi çekmek isterim, bu olayın başlangıcı; "Emrick Wizard karakterini, Alhambra'da trollemesinden dolayı brawlda düşürüp, onu dışarıya atmama dayanıyor." Neyse, chatlogda görüyorsunuz zaten, "Bana elini kaldırmıştın, haniii?" yapıyor ve etrafındaki kişilerle Mari Shooter karakteri dışında, rolüm bile yok. Tamamıyla saçma sapan bir rol gidişatı. Olayın devamında(Lütfen arkadaşın attığı sslere ve videoya bakın, görülüyor.), "Emrick Wizard" karakteri, "Mari Shooter" karakterine, "PM ÜZERİNDEN" vurayım mı? yazıyor. "Mari Shooter" karakteriyse, /me den kafa sallar emote u verip, sms olarak vur yazıyor. Burada mantık nerede? Tamamen mixing bir rol. Neyse, arkadaşlar saldırmaya başlıyor ve ben de doğal olarak kaçıyorum, ilk başta normal kaçıyorum sonra bunnyhop yapan onlar olduğu için ben de bunnyhop yapıyorum.
Rol başlangıcı; https://streamable.com/s5r5f8Dikkatinizi çekerim, olayla pdnin alakası bile yok.
Devamına geçelim, devamındaysa kovalamaca devam ediyor. Ortalıkta herhangi bir PD veyahut bir sivil bile yok. Tamamen arkadaşlarla başbaşayız. Sonunda insanlık hali bu rolden sıkılıyorum ve interior içine geçip quit atıyorum. Burada bana hak vermenizi istiyorum, olayla alakası olmayan "SİVİL" karakterleri toplayıp(attığı sslerde, alakasız kişilere "bizdensin abi" yazmasından anlayabilirsiniz.); bir çete üyesine (SİLAHLI) karşı brawl rolüne girmek.... Ne kadar mantıklı?
Lütfen bu konuda, fm ekibinin; karşı tarafın pm üzerinden haberleşmelerini, alakasız sivil karakterlerle alakasız role girdiklerini ve karakterimin herhangi bir OOC sicilinin olmadığını, şikayetlerde adımın bile geçmediğini göz önünde bulundurarak, çoğu kişiye yaptıkları gibi; bana uyarı vermeleri. Videonun son kısmını da aşağıya bırakıyorum, bile isteye quit attım.
Rol devamı;https://streamable.com/ceavbr (Rolle alakası olmayan, Martin Clark karakterinde gamespeed var; videoyu dikkatli izlerseniz anlaşılıyor. İftira atıyorsam da sınırsız yasaklanabilirim.)Not; Videoyu detaylı paylaştım, kovalamaca esnasında ortada herhangi bir pd yok ve role dahil olmuyor. VCPD bağlantı koparma kapsamına girmeyeceğini düşünüyorum. Dikkatli izlenirse, hiçbir şekilde girerken kamerama PD denk gelmiyor, zaten yok. Öyle bir olay olsa, PD'lerle role girmeyi çekinmem.
Bir de son isteğim, Mari Shooter ve Emrick Wizard karakterlerinin benimle bir daha role girmemeleri. Bilgisayar başında çalıştığım için, gün içerisinde fazlasıyla aktif rol yapan birisiyim ve bu tür roller beni oyundan yalnızca soğutuyor. İki gün önce, "abi abi abi canım abim" diye dolaşan(-18 yaş bir karakter canlandıran, yasak.)birisi, meta mix her yola başvurarak, sadece canı sıkıldığı için aklınca brawla giriyor(20-20 olmasına güveniyor). Yani salak değiliz kardeşlerim, cidden sunucuda adminler de biliyor, kim nasıl rol yapıyor kim ne kadar troll veyahut değil. Troll hareketlerinizi kendinize saklayın, şikayet açarken de "vuramadı abim, korktu heralde silahı gitcek diye" bunlar ne? Emin ol pd arkadaşlar izliyorsa, sunucuda en çok silah kaptıran benim diye doğrulayacaklardır

. Oyun bu, niye korkayım ki? Size sorsak, sadece agresif rol yapıyoruz..(İlk videoda, ViceMall önünde; ileri gel aslanım, fanfirifon yazıp kışkırtan ben değilim.) Siz de bize sorsanız, troll yapıyorsunuz. En azından rol yapıyoruz, agresif veya değil. Bilen biliyor, iyi forumlar.
@Sylas