Konu: marques  (Okunma sayısı 433 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.06.2024 23:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Marques_Goodwin @ive become numb

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Martin Clark @C.L.A.R.K Emrick_Wizard @Berlin034

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Oyundan çıkış yapmak: son rol etkileşiminden en az 15 dakika geçmeden oyundan çıkış yapılmamalıdır. Rolün diğer tarafıyla iletişime geçip bu konuda anlaşmak mümkündür. Polislerle ilgili rollerde bu kuralın ihlali halinde silahlarınız ve envanterinizdeki yasadışı eşyalarınız silinebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: merhaba, iyi forumlar dilerim. marques goodwin karakteri ile role girdik,  ondan sonra emrick_wizard karakteri bir rol sebebiyle, marques'i yumruklamaya kalkıştı. ondan sonra silah(deagle) cekti, reis düsüremedi tabii, silahi ile. her neyse, bunny hop yaparak uzaklasmaya calisti. bi is yerine girdi, girdiği gibi q attı. ondan sonra da pd geldi ztn. kısa ve öz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: mekan giris..
Spoiler: GösterGizle

q'ı koydu, aslan abim

dgsi oldugunda dair:

pd(Q atmasa silahi gidicek.korktu herhalde)

Ek açıklamalar(varsa): arkadasın deagle aktarımlarına bakıp, silahının silinmesini istiyoruz, ve jail yemesini.

#1 - 06.06.2024 23:16
Ben de şahitliğimi onaylıyorum, orada bulunduğuma dair de ssler mevcut

#2 - 06.06.2024 23:48
Son iletimdir, fm ekibi lütfen bu savunmama göre sonuçlamasını yapsın.

Öncelikle rolün başlangıcının videosunu paylaşayım, izleyeceğiniz üzere saçma bir rol olduğunu görebilirsiniz. Üç sivil, türkçe terimler ve nonrp kelimelerle saçma sapan konuşup, ileri gel aslanım fanfirifirifon tarzı kelimeler yapıyorlar. İleriye gidiyorum ve bir anda dört kişi oluyorlar. Dikkatinizi çekmek isterim, bu olayın başlangıcı; "Emrick Wizard karakterini, Alhambra'da trollemesinden dolayı brawlda düşürüp, onu dışarıya atmama dayanıyor." Neyse, chatlogda görüyorsunuz zaten, "Bana elini kaldırmıştın, haniii?" yapıyor ve etrafındaki kişilerle Mari Shooter karakteri dışında, rolüm bile yok. Tamamıyla saçma sapan bir rol gidişatı. Olayın devamında(Lütfen arkadaşın attığı sslere ve videoya bakın, görülüyor.), "Emrick Wizard" karakteri, "Mari Shooter" karakterine, "PM ÜZERİNDEN" vurayım mı? yazıyor. "Mari Shooter" karakteriyse, /me den kafa sallar emote u verip, sms olarak vur yazıyor. Burada mantık nerede? Tamamen mixing bir rol. Neyse, arkadaşlar saldırmaya başlıyor ve ben de doğal olarak kaçıyorum, ilk başta normal kaçıyorum sonra bunnyhop yapan onlar olduğu için ben de bunnyhop yapıyorum.

Rol başlangıcı; https://streamable.com/s5r5f8

Dikkatinizi çekerim, olayla pdnin alakası bile yok.

Devamına geçelim, devamındaysa kovalamaca devam ediyor. Ortalıkta herhangi bir PD veyahut bir sivil bile yok. Tamamen arkadaşlarla başbaşayız. Sonunda insanlık hali bu rolden sıkılıyorum ve interior içine geçip quit atıyorum. Burada bana hak vermenizi istiyorum, olayla alakası olmayan "SİVİL" karakterleri toplayıp(attığı sslerde, alakasız kişilere "bizdensin abi" yazmasından anlayabilirsiniz.); bir çete üyesine (SİLAHLI) karşı brawl rolüne girmek.... Ne kadar mantıklı? Lütfen bu konuda, fm ekibinin; karşı tarafın pm üzerinden haberleşmelerini, alakasız sivil karakterlerle alakasız role girdiklerini ve karakterimin herhangi bir OOC sicilinin olmadığını, şikayetlerde adımın bile geçmediğini göz önünde bulundurarak, çoğu kişiye yaptıkları gibi; bana uyarı vermeleri. Videonun son kısmını da aşağıya bırakıyorum, bile isteye quit attım.

Rol devamı;https://streamable.com/ceavbr (Rolle alakası olmayan, Martin Clark karakterinde gamespeed var; videoyu dikkatli izlerseniz anlaşılıyor. İftira atıyorsam da sınırsız yasaklanabilirim.)

Not; Videoyu detaylı paylaştım, kovalamaca esnasında ortada herhangi bir pd yok ve role dahil olmuyor. VCPD bağlantı koparma kapsamına girmeyeceğini düşünüyorum. Dikkatli izlenirse, hiçbir şekilde girerken kamerama PD denk gelmiyor, zaten yok. Öyle bir olay olsa, PD'lerle role girmeyi çekinmem.

Bir de son isteğim, Mari Shooter ve Emrick Wizard karakterlerinin benimle bir daha role girmemeleri. Bilgisayar başında çalıştığım için, gün içerisinde fazlasıyla aktif rol yapan birisiyim ve bu tür roller beni oyundan yalnızca soğutuyor. İki gün önce, "abi abi abi canım abim" diye dolaşan(-18 yaş bir karakter canlandıran, yasak.)birisi, meta mix her yola başvurarak, sadece canı sıkıldığı için aklınca brawla giriyor(20-20 olmasına güveniyor). Yani salak değiliz kardeşlerim, cidden sunucuda adminler de biliyor, kim nasıl rol yapıyor kim ne kadar troll veyahut değil. Troll hareketlerinizi kendinize saklayın, şikayet açarken de "vuramadı abim, korktu heralde silahı gitcek diye" bunlar ne? Emin ol pd arkadaşlar izliyorsa, sunucuda en çok silah kaptıran benim diye doğrulayacaklardır :D. Oyun bu, niye korkayım ki? Size sorsak, sadece agresif rol yapıyoruz..(İlk videoda, ViceMall önünde; ileri gel aslanım, fanfirifon yazıp kışkırtan ben değilim.) Siz de bize sorsanız, troll yapıyorsunuz. En azından rol yapıyoruz, agresif veya değil. Bilen biliyor, iyi forumlar. @Sylas
« Son Düzenleme: 07.06.2024 13:02 ive become numb »

#3 - 06.06.2024 23:50
Şikayeti açarken kullandığın irite edici kelimeleri kendine sakla kardeşim. İçeriye girip quit attığımı gösterecek bir kanıtı iletirsen, savunmamı yapacağım.
bu ne, kendini haklı bulmaya mı çalışıyorsun, yoksa bizi salak yerine mi koyuyorsun? ekran görüntülerinde her şey gözüküyor. naptın, içeride cirit mi attın, abicim? herhalde sen oyundaydın /id Marq yazdıgında senın ısmın cıkmıyordu. savunman buysa, admınlerin kararını bekliyelim, derim. saygılar(ayriyetten video da var, yani. videoya gerek yok, sslerde her sey cok belli.) ayriyetten bir konuya değinmek isterim, emrick_wizard karakteri ile bir süre /q veyahut /sq attığın mekanın önünde durduk, girmemeyi tercih edip, birlikten arkadaslarını yolladın. biz oradan uzaklaşınca ne kısmetse oyuna gırdın.
yargısız infaz yapmak istemem, bosuna da suclamak istemem. marques karakterinin q attığı yerde trystan_motts karakteri bekliyor, uzun süredir.
« Son Düzenleme: 06.06.2024 23:57 Koren »

#4 - 07.06.2024 00:01
Bu arada, olayların pd ile alakası yok silah silinme talep etmenize de anlam veremedim. Beni olay yerinde silahla pd mi görmüş? Görmüşse lütfen belirtsin, direkt silahımı silebilirler. Emin ol silahımın gitmesinden de gram çekinmem, tekrar sipariş edebiliyorum çünkü. @ByRevenge ile konuyu konuştum, ihbar üzerine geldiklerini ve mekan dahil olay yerinde kimseyi görmediklerini söyledi. Bu da otomatikman, pd rolünü ortadan kaldırır. savunmamı ilk iletiye ileteceğim.
« Son Düzenleme: 07.06.2024 01:36 ive become numb »

#5 - 07.06.2024 00:09
Şikayeti açarken kullandığın irite edici kelimeleri kendine sakla kardeşim. İçeriye girip quit attığımı gösterecek bir kanıtı iletirsen, savunmamı yapacağım.
bu ne, kendini haklı bulmaya mı çalışıyorsun, yoksa bizi salak yerine mi koyuyorsun? ekran görüntülerinde her şey gözüküyor. naptın, içeride cirit mi attın, abicim? herhalde sen oyundaydın /id Marq yazdıgında senın ısmın cıkmıyordu. savunman buysa, admınlerin kararını bekliyelim, derim. saygılar(ayriyetten video da var, yani. videoya gerek yok, sslerde her sey cok belli.) ayriyetten bir konuya değinmek isterim, emrick_wizard karakteri ile bir süre /q veyahut /sq attığın mekanın önünde durduk, girmemeyi tercih edip, birlikten arkadaslarını yolladın. biz oradan uzaklaşınca ne kısmetse oyuna gırdın.
yargısız infaz yapmak istemem, bosuna da suclamak istemem. marques karakterinin q attığı yerde trystan_motts karakteri bekliyor, uzun süredir.

Canım benim eğer istenirse ss paylaşırım uyuşturucu çektiğim için motor sürmeyi bir süre durdurup kenara çekiyorum, Marquesle bir bağlantım olsaydı siz gelene kadar onu alıp çıkardım. Ayrıca uzun süre beklediğim yok, Kieran Wade bana yolda rastlayınca bana rol paslıyor sonrasında gidiyorum, istenirse sslerle dediklerimi desteklerim. Mix yaptığımı nereden çıkardığınızı algılyamadım. Ekstra olarak madem bir videon var, paylaşmanı isteyeceğim. Sözde benim o bölge de fazla durduğumu söylüyorsun, rolün devamını şikayete iletir misin?
« Son Düzenleme: 07.06.2024 00:13 vision runs in the family »

#6 - 07.06.2024 00:18
Attığın ss olaydan 1 saat sonra kardeşim, benimle ne alakası var? Chatloglarınıza bakıyorum da insanları trollemeyi de ne seviyormuşsunuz. Videonuz varsa atın beraber izleyelim quit attığıma dair, mekana girip?

/do incele 125
/pmden metagaming yapmalar..
4 sivil birleşip hem meta yapıp hem de gerçek hayatta yapamayacağınız rollere girmek..
al abim, video: https://streamable.com/mod0hk
hala neyi ısrar ediyorsun, beni suçlu çıkartmaya çalışıyorsun da: "/do incele 125." e de bir açıklık getirmek isterim bir ekran görüntüsü ile;

orada bile oyuna girmemişsin  ::) ic bir kanaldan, mixing yapmak istemedigim icin "/incele 125." yazdim. kendini haklı çıkartmaya çalışıyorsun veyahut suçunu kabul etmiyorsun. kimseyle de /pm üzerinden ooc bir bilgi geçmedim.

Canım benim eğer istenirse ss paylaşırım uyuşturucu çektiğim için motor sürmeyi bir süre durdurup kenara çekiyorum, Marquesle bir bağlantım olsaydı siz gelene kadar onu alıp çıkardım. Ayrıca uzun süre beklediğim yok, Kieran Wade bana yolda rastlayınca bana rol paslıyor sonrasında gidiyorum, istenirse sslerle dediklerimi desteklerim. Mix yaptığımı nereden çıkardığınızı algılyamadım. Ekstra olarak madem bir videon var, paylaşmanı isteyeceğim. Sözde benim o bölge de fazla durduğumu söylüyorsun, rolün devamını şikayete iletir misin?
"yargısız infaz yapmak istemem, bosuna da suclamak istemem." kusura bakma, haklı olabilirsin. senden önce sizin birlikten bir kaç zenci bile bile o mekan önünden geçtiği, seni de öyle düşünmüş olabilirim, insanız. haklısın. olayla alakan olmayabilir/yoktur.
« Son Düzenleme: 07.06.2024 00:23 Koren »

#7 - 07.06.2024 00:26
Bu arada, olayların pd ile alakası yok silah silinme talep etmenize de anlam veremedim. Beni olay yerinde silahla pd mi görmüş? Görmüşse lütfen belirtsin, direkt silahımı silebilirler. Emin ol silahımın gitmesinden de gram çekinmem, tekrar sipariş edebiliyorum çünkü. @ByRevenge ile konuyu konuştum, ihbar üzerine geldiklerini ve mekan dahil olay yerinde kimseyi görmediklerini söyledi. Bu da otomatikman, pd rolünü ortadan kaldırır. Ortada yönetimi kandırmaya teşebbüs var, arkadaştan son kez benim mekana giriş yaparken quit attığımı ve girmediğimi kanıtlayan videoyu atmasını rica ediyorum.

Attığın sslerde güzel mix yapıyorsun kardeşim. PM'den gelen, "Vurayım mı?" sorusuna; icden mesaj olarak "vur" yazmana patladım harbiden.
düzenlediğin icin bir ileti daha atmak istedim, "Beni olay yerinde silahla pd mi görmüş? Görmüşse lütfen belirtsin, direkt silahımı silebilirler." 35 levelsin, market caddesinde CCTV olduğunu bilmiyor musun? biliyorsun, bildiğin için maskeyle sıktın. "Ortada yönetimi kandırmaya teşebbüs var," her şey videoda belli oluyor.
" silahımın gitmesinden de gram çekinmem, tekrar sipariş edebiliyorum çünkü." çok belli oluyor, küçücük rollere bile ateşle karşılık vermenizden. herkesin kendisine göre bi rol çeşiti var, tabii. size de böyle saygı duyuyoruz.
« Son Düzenleme: 07.06.2024 00:29 Koren »

#8 - 07.06.2024 13:13
Son iletimdir, fm ekibi lütfen bu savunmama göre sonuçlamasını yapsın.

Öncelikle rolün başlangıcının videosunu paylaşayım, izleyeceğiniz üzere saçma bir rol olduğunu görebilirsiniz. Üç sivil, türkçe terimler ve nonrp kelimelerle saçma sapan konuşup, ileri gel aslanım fanfirifirifon tarzı kelimeler yapıyorlar. İleriye gidiyorum ve bir anda dört kişi oluyorlar. Dikkatinizi çekmek isterim, bu olayın başlangıcı; "Emrick Wizard karakterini, Alhambra'da trollemesinden dolayı brawlda düşürüp, onu dışarıya atmama dayanıyor." Neyse, chatlogda görüyorsunuz zaten, "Bana elini kaldırmıştın, haniii?" yapıyor ve etrafındaki kişilerle Mari Shooter karakteri dışında, rolüm bile yok. Tamamıyla saçma sapan bir rol gidişatı. Olayın devamında(Lütfen arkadaşın attığı sslere ve videoya bakın, görülüyor.), "Emrick Wizard" karakteri, "Mari Shooter" karakterine, "PM ÜZERİNDEN" vurayım mı? yazıyor. "Mari Shooter" karakteriyse, /me den kafa sallar emote u verip, sms olarak vur yazıyor. Burada mantık nerede? Tamamen mixing bir rol. Neyse, arkadaşlar saldırmaya başlıyor ve ben de doğal olarak kaçıyorum, ilk başta normal kaçıyorum sonra bunnyhop yapan onlar olduğu için ben de bunnyhop yapıyorum.

Rol başlangıcı; https://streamable.com/s5r5f8

Dikkatinizi çekerim, olayla pdnin alakası bile yok.

Devamına geçelim, devamındaysa kovalamaca devam ediyor. Ortalıkta herhangi bir PD veyahut bir sivil bile yok. Tamamen arkadaşlarla başbaşayız. Sonunda insanlık hali bu rolden sıkılıyorum ve interior içine geçip quit atıyorum. Burada bana hak vermenizi istiyorum, olayla alakası olmayan "SİVİL" karakterleri toplayıp(attığı sslerde, alakasız kişilere "bizdensin abi" yazmasından anlayabilirsiniz.); bir çete üyesine (SİLAHLI) karşı brawl rolüne girmek.... Ne kadar mantıklı? Lütfen bu konuda, fm ekibinin; karşı tarafın pm üzerinden haberleşmelerini, alakasız sivil karakterlerle alakasız role girdiklerini ve karakterimin herhangi bir OOC sicilinin olmadığını, şikayetlerde adımın bile geçmediğini göz önünde bulundurarak, çoğu kişiye yaptıkları gibi; bana uyarı vermeleri. Videonun son kısmını da aşağıya bırakıyorum, bile isteye quit attım.

Rol devamı;https://streamable.com/ceavbr (Rolle alakası olmayan, Martin Clark karakterinde gamespeed var; videoyu dikkatli izlerseniz anlaşılıyor. İftira atıyorsam da sınırsız yasaklanabilirim.)

Not; Videoyu detaylı paylaştım, kovalamaca esnasında ortada herhangi bir pd yok ve role dahil olmuyor. VCPD bağlantı koparma kapsamına girmeyeceğini düşünüyorum. Dikkatli izlenirse, hiçbir şekilde girerken kamerama PD denk gelmiyor, zaten yok. Öyle bir olay olsa, PD'lerle role girmeyi çekinmem.

Bir de son isteğim, Mari Shooter ve Emrick Wizard karakterlerinin benimle bir daha role girmemeleri. Bilgisayar başında çalıştığım için, gün içerisinde fazlasıyla aktif rol yapan birisiyim ve bu tür roller beni oyundan yalnızca soğutuyor. İki gün önce, "abi abi abi canım abim" diye dolaşan(-18 yaş bir karakter canlandıran, yasak.)birisi, meta mix her yola başvurarak, sadece canı sıkıldığı için aklınca brawla giriyor(20-20 olmasına güveniyor). Yani salak değiliz kardeşlerim, cidden sunucuda adminler de biliyor, kim nasıl rol yapıyor kim ne kadar troll veyahut değil. Troll hareketlerinizi kendinize saklayın, şikayet açarken de "vuramadı abim, korktu heralde silahı gitcek diye" bunlar ne? Emin ol pd arkadaşlar izliyorsa, sunucuda en çok silah kaptıran benim diye doğrulayacaklardır :D. Oyun bu, niye korkayım ki? Size sorsak, sadece agresif rol yapıyoruz..(İlk videoda, ViceMall önünde; ileri gel aslanım, fanfirifon yazıp kışkırtan ben değilim.) Siz de bize sorsanız, troll yapıyorsunuz. En azından rol yapıyoruz, agresif veya değil. Bilen biliyor, iyi forumlar. @Sylas
Hatanı kabul etmen güzel. Anlamadığım şey şu, video gelmeden önce "Kanıtın varsa at, öyle savunmamı yaparım." diyip, suçlamaları reddedip, video geldikten sonra hatanı kabullenmen. Uyarı verilecek bir şey değil, bana göre cezanı çekmelisin. Rol sonrası Emrick_Wizard karakterine DM atıyorsun.

Sıkıldın diye rolden çıkmana gerek yok, rolu bitirip çıkabilirsin. Sen sıkıldın diye bizim rol zevkimizi baltalıyorsun.
Martin Clark'a gelen bir iftiraya da savunma yazmak istiyorum(Ne alaka ise); Her neyse, space-space tuşuna ardarda spam yaptığın zaman karakterin daha hızlı koşuyor. Herhangi bir ek dosya yok. Oyuna girip space-space basıp bunu görebilirsin. İftira atıyorsun, sözünde durup kendini yasaklatabilirsin.
"Rol başlangıcı; https://streamable.com/s5r5f8" Video da kesik kesik.
Rolun PD ile alakası, market caddesinde CCTV olduğu için, deagle ile sıktığında PD'e uyarı gitti ya hani.
Sana uyarı verilmesini taraftarı değilim. Video öncesi bunu yazarken; " İçeriye girip quit attığımı gösterecek bir kanıtı iletirsen, savunmamı yapacağım." bir anda, "bile isteye quit attım." diyorsun.
-"İki gün önce, "abi abi abi canım abim" diye dolaşan(-18 yaş bir karakter canlandıran, yasak.)" Karakterim 18 yaşında değil, daha fazla. Bunun bir ihlal olduğunu bilip, karakterimi zaten olgunlaştırdım. Seninlede rol yaptığım doğrudur, evet. Herkese o rolü sergiliyorum, bir tek sana özel değil.
"gün içerisinde fazlasıyla aktif rol yapan birisiyim ve bu tür roller beni oyundan yalnızca soğutuyor. " sizden daha çok sosyal rp yaptığıma emin olabilirim, sizin de böyle "agresif." rolleriniz, /Q ihlallerin, oyundan soğutmuyor, şikayeti açarım.
iftira atıp, algı yaratman hoş değil.
Boşuna uzun yazmışsın, abim. Yöneticiler en doğru kararı vereceğine eminim, iyi forumlar dilerim. Saygılarımla. :vice:
Şunu da atmamda fayda var, arkadaş Q attıktan sonra SWAT iş yerine girdi. Yani /q atmasa, PD silahına el koyucaktı. O yüzden silahının silinmesi tarafındayız. Teşekkürler.
« Son Düzenleme: 07.06.2024 16:30 Koren »

#9 - 07.06.2024 13:41
uyarı verilme taraftarı olmaman normal, yaptığınız rolün herhangi bir mantıklı açıklaması yok.

martin clark karakterine gelecek olursak da, space-space bastığında karakterinin hızlandığını bende biliyorum; kaçırdığın nokta, her zıpladığında tekrar space-space basman gerekiyor tekrar hızlanman için. arkadaşı dikkatle izlersen, space-space basmaya fırsatı olmadan bile nasıl hızlandığını görebilirsin. algı yaptım falan da yok kardeşim. bu yaptığın rolden cidden zevk aldıysam ve baltaladıysam da kusura bakma, ama benim tarafımca trollden başka bir şey değil. "abi abi" takıldığını söylüyorsun, rolde bunu değiştirecek, karakterim sana ne yaptı? Alhambrada trolleyen, "Emrick" dostunu brawl sonucu düşürüp, mekana almamam mı gerdi seni?

rol başlangıcı kesik kesik demişsin, chat loga bakarsan; başlangıcın devamı olduğunu görebilirsin. kesik olduğu arada sadece bisikleti sürüp inip sizi bekliyorum. yönetimi kandırmaya teşebbüsüm varsa, tam halini atarsın; orada yaşanmış ve benim gizlemiş olduğum bir rol varsa sunup benim ceza almamı sağlayabilirsin. algı yapan sensin.

son iletinde çoğul konuşuyosun,(sizden çok sosyal-rp yaptığım kesin. q ihlalleriniz agresif rolleriniz can sıkıyor. demişsin.) idlewood oluşumuna fazlaca kinlisin bu da belli. karakterimin herhangi bir ihlali olmadı bugüne kadar, ayrıyetten vice genel chatten bile gün içinde defalarca iğneleyici konuşuyorsun ve sana cevap bile vermiyoruz. ne yazık ki ooc sicilin de sürekli troll yaptığının ve sivil karakter canlandırmana rağmen, fear rp ihlalleri yaptığını gösteriyor. iyi roller.
« Son Düzenleme: 07.06.2024 14:59 ive become numb »