| |  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Tristan Dwainstar @Eswiper Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jane Berengar @showyourespect Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.05.2024 00:20 |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle iyi çalışmalar dilerim, hemen konuya giriş sağlıyorum. Benim karakterim ve Jane karakteri 28.05.2024 tarihinde ortada Tristan yokken bir kamp planı yapıyorlar ve bir gün sonrası için anlaşıyorlar. Bir gün geçtikten sonra Jane karakteri kamp öncesi benim karakterim ile Tristan karakterini tanıştırmak istiyor ve tanışma yaşanıyor. Tanışma yasadıktan sonra benim karakterim Tristan'a Jane ile planı olduğunu, daha sonra müsait bir vakitte görüşebileceğini söylüyor. Bu durumdan sonra Tristan karakteri ise ortada hiçbir ama hiçbir sebep yokken çeşitli agresif rolleri sergilemeye başlıyor.
"Bana iş koydun, yanımdaki kızı alıyorsun" tarzı alakasız bir düşünce ile karakterime çeşitli küfürler söylüyor ve kendi kendine agresif roller yapıp karakterimi kaçırdıktan sonra darp ediyor. Ekran görüntülerini her detayı ile aşağıya bırakacağım, zaten orada bütün durumu anlayacaksınızdır. Tekrardan iyi çalışmalar diliyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Bu ekran görüntüsünde kampa gittiğimi ve daha sonra görüşebileceğimizi belirtiyorum.

Olay burada başlıyor, kendisi planda ve durumda yokken alakasız bir şekilde agresif tavırla
"Bende plana dahil oluyorum" tarzı laflar söylüyor.
Bende mantıklı bir şekilde
"Seni sadece on dakikadır tanıyorum, o yüzden aktivite yapamayız" diyorum ve çeşitli tehditler ediyor.

Burada ise tehdit etmeye devam ediyor
"Seni Ganton'da ağırlarım, Lv'de gezeriz" sözleri ile hani sen bi gel görüşeceğiz ayağı çekiyor.

Kendisinin Jane karakteri ile aşırı derecede bağı olmadığı hâlde Jane ona git dediği hâlde sanki sevgilisiymiş gibi
"Yanımda duran birini götüremezsin"falan diyor ama zaten kamp yapacağımızı dün belirledik ve Tristan'a bunu söyledik. Ona rağmen bu tarz bir rol sergiliyor.

Açıklamaya devam ediyoruz, karakterim bir yerden sonra biraz daha açık sözlü konuşuyor. Tristan birisini çağırıyor ve gelip Tristan'ın agresif rolüne ortak oluyor.

Tartışmalara, agresif rollere devam ediyoruz.

Tehditleri sürdürmeye devam.

Bir süre sonra biz içeriye gidiyoruz ve kapıyı kilitliyoruz. Biz rol yapıyorken Tristan karakteri bir süre sonra geliyor ve kilidi kırıp
agresif rolüne devam ederek beni kaçırıyor.

Kaçırma rolünün kanıtı

BUNDAN SONRA İSE AGRESİF ROLLERİNİN KANITINI BIRAKIYORUM

]
Ek açıklamalar(varsa): Açıkçası R20 seviyesinde olan birisinin, sözü geçen birisinin bu kadar basit bir olaya takılması ve olayları bu seviyeye getirmesi benim gözümde komik bir durum. Bu durumu anlayabiliyorum, maalesef Türk roleplay kitlesinde çete rolü yapmanın tek karşılığı "Sağa sola sataşmak, en ufak şeyden olay çıkartmak, agresif davranmak" olduğu için ve bu tarz Türkiye'de yapılan dizileri-filmleri izledikleri için böyle durumlar ortaya çıkıyor. 13 Yıllık samp tecrübemde bu duruma çok denk geldim önemli değil gene şikayetimi oluşturdum ve doğru kararın çıkacağını düşünüyorum.
Ayrıca arkadaşın profiline göz attım ve daha öncede sunucu içerisinde bir çok kez ceza aldığını gördüm. Anlaşılan kendisi ihlal yapmaktan, ceza almaktan çekinmeyen birisi. Yani Manifesto tarafından bile rolde "Gidek" yazdığı için ceza almış

Zaten Amerika'nın Floridası ile Türkiye'nin ege bölgesi bağlantılıdır dünya üzerinde, o yüzden orada da hep gidek derler, sosyal medya dili kullanırlar

Her neyse konudan sapmayacağım, sizden tek ricam ekran görüntülerini detaylı bir şekilde incelemeniz. İyi çalışmalar.