Konu: Fear RP İhlali - Izan Perez  (Okunma sayısı 89 defa)

#0 - 26.05.2024 18:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Izan Perez - @Fulwyn

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yajeel Arron - @Galara

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sste görünüyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
Örnekler:
- Kalabalık bir yerde veya sokağın ortasında silah çekmek
- Kendisine silah doğrulturken birden koşmaya başlamak veya silah çekmeye çalışmak
- Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak
- Polis otoritesini tamamen yok saymak, silah doğrultulmasına rağmen polisin direktiflerine uymamak

Genel olarak ölümden korkmayan bir karakter yönetilmesi bu karakterin ölümüne (CK) yol açabilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş, sokağımıza gelip bize küfretti. Yerini bulduk ve role girdik, brawl sonucu düşürdük. Ardından sste gördüğünüz gibi kelimeler etti bize. Bu tür kelimeler edeceğini bilsek, dövmezdik bile. Role aykırı, gerçek hayatta yapamayacağı şeyleri söylüyor. Uğraşsak CK'ya kadar giderdi ama, uğraşmaya değmez diye şikayet açmakta karar kıldık.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): maalesef söylenecek fazla bir şey yok, karar sayın FM ekibinin.

#1 - 26.05.2024 18:48
Merhaba,
Arkadaşı PM'den ihlal yaptığı için uyardım fakat "çıkarıp vursaydın" diye bir tepki aldım, normalde bu tarz ufak-tefek durumlarda adminleri uğraştırmamak için şikayet oluşturmuyoruz fakat arkadaşın bir tık sorunları olduğunu duydum. Rol yapmak için oynadığını düşünmüyorum troll takıldığı SS'lerde bariz. Gereğinin yapılmasını arz ediyor, iyi forumlar diliyorum.  :sampanya:

#2 - 30.05.2024 04:31
Savunma gelmedi, sonuçlanabilir.

#3 - 31.05.2024 11:27
bu adam niye ban yemedi hala

#4 - 01.06.2024 14:52
Ceza verildi.