Öncelikle selamlar, olayı en baştan anlatıcam, çünkü elimde gözle görülür kanıt yok. Fakat şunun altını çizmek istiyorum arkadaş ssleri kırpmış ve öncesini almamış. Elimde kanıt olmadığından dolayı, çünkü anlık gelişen olaylardan ötürü almaya fırsat bulamadım. Loglardan da görebilirsiniz doğru veya yanlış söylediğimi.
Olayı kısaca anlatayım. Toplu birlik olarak motor sürüşüne çıkmıştık, SEMTEX mekanına gitmek için yolumuzu oraya çevirmiştik. Oranın yanıda ki ehliyey alınan park yerinde motorumuzu park edicek esnasından nixi Enderson adlı karakter CJ atıp motorumu aldı. Arkadaşa defalarca pmden getirmesini söyledim fakat pm'e dönüş sağlamadı, Ardından /agps sayesinde motorun konumunu buldum ve araç kiralayıp gittim, ve motoru aldım. Daha sonra defalarca taksi aracına binip beni ezdi Bende emote verip sıkmak zorunda kaldım. Arkadaş ssleri ayıklayarak atmış. Çünkü 50 seviye olarak durup dururken kimseye sıkıcak kadar küçük biri değilim. Hatta öncelikle pmden uyarıyorum yanlış yaptığını fakat hiçbir şekilde pm'e dönüş sağlamıyor. Arkadaşın nixi enderson karakter yan karakter olduğu için bariz bir şekilde trol olduğu belli. açtığı diğer şikayetleride görürseniz canı sıkılmıi aksiyon arıyor.
(Arkadaşın bugün doğum günüymüş

diğer şikayetler ile kırpıp ben düşürmüşüm gibi alıntılamış sadece sıktım ve kaçtım) Diğer açtığı boş şikayetler gibi harmanlayıp şikayet açmış

)
chat log kanıtını buraya atıyorum;