Konu: [19.05.2024]Vlad_Pusatyan[Taciz, İzin gerektiren roller]  (Okunma sayısı 156 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.05.2024 20:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vlad_Pusatyan - @Shepronx

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.05.2024 / 17:54

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 9.2. Tamamen Yasaklı Roller: Aşağıda rollere taraflar karşılıklı izin verse dahi sunucuda yapılmasına kesinlikle izin verilmemektedir.
- Yamyamlık
- Vahşilik (hayvanlara saldırmak, işkence etmek, vb.)
- Nekrofili
- Pedofili
- Zoofili
- Taciz, Tecavüz

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  19 Mayıs 2024 tarihinde saat 17:54 sularında ambulans ile devriye esnasındayken bir departman personeli arkadaşımın bazı kişiler tarafından rahatsızlık edildiğine rastlıyorum. Durum üzerine arkadaşıma destek çıkıyorum ve kişileri bölgeden ayrılmaları veya uzaklaşmaları hakkında uyarıyorum. Ardından departmanda çalışan diğer arkadaşım olayın sakinlemesi üzerine giderken bu sefer şahıslar benim üzerime gelmeye başlıyor. Burada devreye Non-RP, Troll, Powergaming, GBİ ve Taciz kural ihlalleri devreye giriyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Videoda görüldüğü üzere saniye 0.50'den başlamak suretiyle videoda yapmış olduğum hızlandırma efektini kaldırmış bulunmaktayım. O sırada Vlad Pusatyan adlı karakter "Abla sokak fotoğrafçısıyım fotoğrafını çekeyim mi?" gibi bir imada bulunuyor ancak ben olayın devamında "Çekme" diyerek karşılık veriyorum. Ben "Çekme" dedikten sonra videoyu dikkatli dinlerseniz fotoğraf makinesinin bana dönük olduğunu ve fotoğraf çekme sesinin geldiğini duyabilirsiniz. Kanıtları daha net sunmak adına o bölümde video üzerinde herhangi bir oynamada bulunmadım. Aynı şekilde olayın geri kalan kısımında da fotoğraf makinesi ile beni çektiği ve bu eylemi sonlandırmadığı görülmektedir. Vlad Pusatyan adlı arkadaşın bundan tam bir gün önce aynı davranışı farklı bir oyuncuya sergilediğini görmekteyiz. İlgili şikayet başlığını bırakıyorum https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=159518.0 Vlad Pusatyan adlı oyuncunun sapık oyuncu profiline sahip olması ve taciz ihlalinde bulunmasından dolayı şikayetçiyim. Başlıca şikayetlerim bunlar. Videonun geri kalanında Non-rp, Powergame, Troll, GBİ olaylarını göreceksiniz. Videoda görüldüğü üzere bende bunu yapanlara karşılık verip GBİ ihlalinde bulunmuş oldum bundan dolayı yapmış olduğum eylemin hatalı olduğunun farkındayım ancak o an yaşanan şeyleri rol çerçevesinde değerlendirmediğim için kişilere karşı saldırı eyleminde bulundum. Bütün bunlara ek rolde b kullanımınında göz önünde bulundurulmasını talep ediyorum. Kişinin kendisine hakaret ettiğimi idda etme ihtimali üzerine ben şimdiden gerekli açıklamayı yapıyorum: Kişiyi pm den taciz rolü ihlaline yönelik uyarmama karşılık bana "emot yok gbh gibi yerde sen doktorsun yasak bunlar" demesi üzerine bende "Kral Sikimde değil iki saattir trollüyorsunuz" şeklinde bir karşılık verdim. Ne yaptıklarına rağmen Vlad Pusatyan adlı oyuncuya ne de başkasına yönelik küfür eyleminde bulunmadım gerekli kanıtlar videoda bulunmaktadır.

#1 - 20.05.2024 20:44
24 Saat geçti sonuçlanmasını talep ediyorum.

#2 - 21.05.2024 19:06
48 Saat dolmak üzere, sonuçlanmasını talep ediyorum.

#3 - 22.05.2024 19:06
72 Saat dolmak üzere halen bir savunma gelmedi. Sonuçlanmasını talep ediyorum.

#4 - 23.05.2024 03:27
Vlad_Pusatyan karakteri ağır ceza alacak. @KeremY PM üzerinden üslubunuza dikkat edin, ceza alabilirsiniz.