Konu: Antonio_Peppenoli Şikayet car ramming  (Okunma sayısı 103 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.05.2024 01:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Antonio_Peppenoli

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A 19.05.2024 00:45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:  (CR) Car ramming Araç ile giderken çarpa çarpa gitmek.

Alıntı
N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

#1 - 19.05.2024 21:09
**GEREKLİ SAVUNMAM**
DÜN SAAT 00:00 DA TAM SAATİNİ HATIRLAMIYORUM ARKADAN CS 2 İNDİRİYORUM VE YAYIN YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ ARKADA NEREDEYSE TÜM UYGULAMALAR AÇIK OLDUĞU İÇİN BİRDE YEDEK ALDIĞIM İÇİN PİNGİM VAR OYUN TAKILA TAKILA GİDİYORDU ŞİMDİ GEREKLİ SS LERİ YANITLAYARAK CEVAP VERECEĞİM
**SS YANITLARI**
6. SS 7. SS VE 1.SS AYNI YERDE OLDUĞU İÇİN İLK BUNLARI ANLATCAĞIM
OLAYIN ASLI ŞU ŞEKİLDE ASLINDA PİNG'iM OLDUĞU İÇİN BİRAZ CAR RAMMİNG GİBİ GÖZÜKÜYOR FAKAT SAAT 00:25 DEN İTİBAREN CS 2 İNDİRMEYE BAŞLADIM VE CANIM SIKILDIĞI İÇİN MESLEK YAPIYORDUM MODEM'E UZAK OLDUĞUM İÇİN Wİ-Fİ BAĞLANTISI BİRAZ ZAYIF OLUYOR VE BU DURUMDAN PİNGİM ÇIKIYOR VE BİLGİSAYARDAKİ BİR KAÇ SORUNDAN DOLAYI LAG ÇIKIYOR O TESLİMATIN YARISININ BİTİŞİNDEN SONRAKİ İLK CHECKPOİNT'iN ORADA LAG GİRİYOR PİNG DE OLDUĞUM İÇİN O BARİYERE ÇARPIYORUM VE ARAÇ YAN KALIYOR BU YÜZDEN TOPARLAMAYA ÇALIŞIYORUM BU SIRADA ARKADAŞ DİBİME KADAR GİRİYOR VE ? ATIYOR PM DEN ARDINDAN BENDE YANIT OLARAK BEKLE BİRAZ DİYİP ALT TAB ATIYORUM VE STEAM UYGULAMASINDAN CS 2 İNDİRMESİNİ DURAKLATIYORUM VE SONRASINDA ARDINDAN TOPARLAYIP YOLUMA GİTTİM ARKADAŞIN YÜKLEDİĞİ SS LERDE MEVCUT ZATEN.

2. SS MESLEĞİN BAŞLANGICI
BEN ŞERİDİMDE GİDİYORUM VE BU KÖPRÜNÜN BAŞINDAKİ İKİLİ DİREĞE ÇARPIYORUM SONRASINDA ANLATTIĞIM GİBİ ARKADA UYGULAMA İNDİRDİĞİM İÇİN PİNGİM VAR VE TAKILIYOR ARKAMDA OLDUĞUNU GÖRMEDİM VE ESC BASTIM OYUNUN İNDİRME DERECESİNE BAKMAK İÇİN SONRASINDA ESC DEN ÇIKTIM VE DİBİMDE SPAWN OLDU SS DE GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ SAVRULARAK İLERLİYORUM ÇÜNKÜ ÖNCESİNDE DİREĞE ÇARPMIŞTIM BU SS BU KADAR.
4 VE 5. SS LER
5. SS TE YİNE KENDİ ŞERİDİMDEN GİDİYORUM ARKADAŞ SOLLAMAYA KALKIYOR ARKADA SPOTİFY ÜZERİNDEN ŞARKI AÇIK VE ARAÇ SESİ KAPALI OLDUĞU İÇİN DUYMUYORUM GEÇMEYE KALKIYORMUŞ SAĞ SOL YAPARAK GİDERKEN 2 TEKER GİTMEYE ÇALIŞIYORDUM VE ARAÇ YAVAŞLIYORDU ARKADAŞ BENİ GEÇERKEN KAZA OLUYOR BU KADAR.
4. SS TE AYNEN 5. SS'İN DÖNÜŞ YOLUNDA FARKINDA OLMADAN OLUYOR GÖRMÜYORUM  V TUŞUNDAN YAKIN KAMERA SÜRÜYORUM BU YÜZDEN
3. SS KENDİ KENDİNE ÇARPIYOR BENİ GEÇMEYE ÇALIŞIRKEN FARKINDAYSANIZ SAĞ KAPISI HASARLI VE BEN KENDİ ŞERİDİMDEN GİDİYORUM ARKADAŞ BANA ÇARPIYOR BENİ GEÇMEYE KALKARKEN VE BENİM YOL VERME ZORUNLULUĞUM YOK ŞERİDİMİ ORTALADIM GİDİYORUM VE GEÇMEYE KALKARKEN BENİ SAĞA DOĞRU İTTİRİYOR SONRA BENDE REAKSİYON GÖSTERİNCE YAMULUYOR

TÜM SS LERE CEVABIMI VERDİM GEREKLİ KARARIN AÇIKLANMASINI BEKLİYORUM

#2 - 19.05.2024 21:58
aslında asla sana çarpmadım sen bana çarptığın için sağ kapım hasarlı olabilir mi ve + olarak o kapının orayı kapattığında arkadasında arkandaydı senı beklıyordu sonra ne yapmaya çalışıyorsun dedıgımde chatten gorev yapıyoruz dedin bana bilerek çarptın ss lerde herşey mevcut seni sollamamın sebebi ise bana çarpıp durdugun ıcındı mesleğin ilk başından beri çarpıyordun bana

#3 - 19.05.2024 22:03
Chatten görev yapıyoruz demedim Chat açıktı önümde ona baktım yolu göremedim bu kadar kanka

#4 - 19.05.2024 22:11
yetkili ekibi karar versin buna

#5 - 25.05.2024 17:40
Bu seferlik uyarı yapmakla yetineceğim, tekrarı dahilinde bu şikayet referans alınabilir. Kapatıldı.