Konu: Victor_Tattaglia Emote'siz DM, Bireysel olarak birlik kural ihlali  (Okunma sayısı 165 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.05.2024 21:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Victor_Tattaglia @Adem

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Vladimir_Katsarova @berker16

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerimiz de mevcuttur.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak.

˧ 5) SAVAŞ VE ÇATIŞMA KURALLARI
İllegal birlikler, her ne konumda olursa olsun gereksiz şekilde savaş başlatamaz ve şehirde amaçsızca silah kullanımına girişemez.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hood bölgemde, birlik üyeleriyle rol yaparken, Victor Tattaglia karakteri gelip, emotesiz bir şekilde bana ve rol yaptığım birlik üyelerine ateş etmeye başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Liberty City oluşumu bizimle son zamanlarda yaşadığı savaş dolayısıyla yirmi (20) gün ellerine silah alma yasağı olduğu söyleniyor. IC olarak devam eden savaşımız Centilmenler masasında son buluyor, Yasakları bulunmasına rağmen Victor_Tattaglia karakteri bize ateş ediyor.

#1 - 17.05.2024 21:12
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 17.05.2024 21:46
İçtenlikle itiraf etmeliyim ki, sözlerim ve eylemlerimde hatalı olduğumu kabul ediyorum. Oyun içinde seni vurmak, bir hata olarak değerlendirilmelidir ve bu konuda senin duygularını incittiğimi anlıyorum. Bu durum beni derinden üzmüştür fakat Victor Tattaglia karakterim şehirden ve birlikten kovuldu, Liberty şehrine sürgün edilerek Vice şehrinde izi kalmayacaktır.

Seni oyun içinde vurmak, haksız bir eylemdi ve bu konuda kusurluyum. O anın heyecanı ve hızı beni kontrol altında tutmamı engelledi ve bu durumu önceden düşünmemi engelledi. Ancak, bu bir bahane değil, sadece bir açıklama.

Bu olayı telafi etmek istiyorsanız IC olaya dökmek sizin için iyi olacaktır, ödeme almak vesaire .Senin güvenini yeniden kazanmak için elimden geleni yapacağım. Gelecekte benzer bir durumla karşılaştığımızda daha dikkatli olacağım ve duyarlılığımı artırmaya çalışacağım. Seninle olan ilişkimin önemli olduğunu bilmelisin ve bu tür hataları tekrarlamamak için kararlıyım.

Bu yazıyı okurken, sözlerimin samimiyetini hissetmeni ve benim gerçekten pişman olduğumu anlamanı umuyorum.
« Son Düzenleme: 17.05.2024 21:48 Adem »

#3 - 18.05.2024 00:25
Admin kararı bekliyorum.

#4 - 23.05.2024 03:16
Bu seferlik uyarılacak.

K&A