Konu: RK İhlali + OOC KİN + ORTAK NEZAKET  (Okunma sayısı 123 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.05.2024 19:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sasha_Sushanasville

Olaya dahil olan şahit karakter adı: LASHA_SHUSANASHVİLİ @Ogru Eldar  & Caolan_Macgiolla @Gravano

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.05.2024 18.42

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RK İhlali
OOC KİN
Ortak Nezaket

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sabah farklı çatışmada RK olmuştum , arkadaşlara PM'den RK olduğumu söylememe rağmen gelip bilerek sıktılar ardından RK'lı olduğumu söylediğim kişi oyunda yanıma gelip IC'den OOC kinini döküyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bu bir oyun , oyunu kurallara göre oynamak en güzeli ve oyun için OOC kin tutmaya gerek yok dostlarım bu kadar kinlenmeye gerek yok sen vurursun ben vururum ve savaş biter bunun bilincinde oynayabilseniz keşke.

Ayrıca 2. videoda Caolan_Macgiolla Silahı çekme emote'u chatloguma düşmüyor silahı çektiğine dair emote'uda paylaşırsa sevinirim.

Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

#1 - 15.05.2024 21:33
ICden yazdığım şey neden bu kadar dokundu? Kendin kin tutmuş gibi gözüküyorsun daha çok. RK ihlaline gelecek olursak bana söyledin ve gelip sıkmadım. Aynısını arkadaşıma yazsan oda sıkmazdı. Açılmış boş bir şikayet.

#2 - 16.05.2024 15:40
lasha'ya pmden rklı olduğunu söylediğinden haberim yoktu. önce gelip ben yaralamışım seni zaten

#3 - 25.05.2024 13:29
Savunma geçerli.