Konu: Vlad Pusatyan Toplu kural ihlalleri  (Okunma sayısı 162 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.05.2024 18:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vlad_Pusatyan @Shepronx

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Dimitri_Bragovich @kuzguninthehood , Austin_Dary @Borex , Chase_Woods @deadfoolish

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16/05/2024 16.35

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Fear RP+Aktif Role Uymama, rolü reddetme+ Rolü Kabulleme (Rol block)+ YKİ+ OOC çıkma, RK ihlali

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş, yukarda belirttiğim tüm kural ihlallerini yapıyor, rolü blockluyor. Video'yu izleyebilirsiniz. Video'nun 4.46'da başlıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şahsın, gerekli cezaları almasını talep ediyorum.

#1 - 15.05.2024 19:16
Şahitliğimi onaylıyorum şikayete dahil bir ss daha atacağım eve geçince…

#2 - 15.05.2024 20:15

Birden fazla yaralı kural ihlali yapmasına rağmen rol ortasında b- yazmamıza rağmen rolü baltalayıp bu şekilde hareketler gerçekleştiriyor yazık yani cidden gerekli cezayı almasını talep ediyorum.

Ha bu arada dostum karşı taraf silah çektiği esnada oturup emote yazmamı bekleme burası text rp sunucusu ben emote yazana kadar sen beni vuracaksın hiç bir yerde bu tarz bir durumlarda emote zorunluluğu yoktur.Sevgili adminler incelediğinde gerekli işlemi yapacaklar.Düzgün rol yapmak varken hala bu tarz işler yapıyorsun.Konuya devam ettiğin taktirde mix yaptığının ssleride atmaktan çekinmem haberin olsun.Ben sürekli sizin gibilerle uğraşmak istemiyorum hayırlı forumlar.
« Son Düzenleme: 15.05.2024 20:45 kuzguninthehood »

#3 - 16.05.2024 13:14
Şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 17.05.2024 23:11
Öncelikle selamlar.Bu adı geçen şahsın yaptığı ihlaller yüzünden CCTV'e düştüm ve silahım gitti.Yaklaşık yarın akşam'a kadar gözaltında bekletileceğim ve 180 dakika ceza yiyeceğim sicilim kirlenecek.Arkadaşı polisler yakalıyor silahını alıyor ama nafile ekibim ile rol yapacaktım lakin bu arkadaş yüzünden 2 gün rollerimiz askıda kaldı.Ağrılaştırılmış ceza almasını talep ediyorum ve silahımın iadesini talep ediyorum.

#5 - 02.06.2024 02:27
Yasaklandı.

K&A