Konu: Maskeli_27767 GOD - ESP Şüphesi  (Okunma sayısı 336 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.05.2024 02:34
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Maskeli_27767 @
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda yazıyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar bizi nerden buldu bilmiyorum, hooddan uzak bir evdeydik, arkadaşım Marsilio kapıya çıkınca direkt cross koymuş bekliyorlardı direkt eve girip bana haber verdi, silahları aldım ve aim tutup bekledim. İlk başta Maskeli_27767 içeri girip çıktı, o süre zarfınca 30 tane AK-47 Mermisi attım. Fakat buna rağmen arkadaş düşmedi. God olduğu ortada, video kaydı/ss varsa izlemek isterim.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):
« Son Düzenleme: 15.05.2024 02:37 CCarnage »

#1 - 15.05.2024 23:26
oluşumun hood bölgesinde bulunan bir apartmanda konaklıyorsunuz, diğer oluşum üyelerinin takibiyle yeriniz tespit ediliyor. içeriye giriyorsunuz o esnada dışarıda bir yandan da maymuncuk arayışınızdayız. en sonunda toplanıp apartmana giriyoruz.

ortada bir god kullanımı yok. spawnkill ile düşürüyorsun videoda da ortada. senin ekranında da düşüyorum zaten orada. yavaşlatarak izlersen anlarsın pede geçiyor karakter. kullandığın kan efekti vesilesi ile görememiş olabilirsin. aşağıya görüntüyü bırakıyorum. dilersen log kontrolü de yaptırabilirsin.

#2 - 15.05.2024 23:39
deagle 56 mermi güzelmis kanka ya yeni hesap acarsın artık

#3 - 16.05.2024 00:31
Deagle bana ait değil.

#4 - 16.05.2024 00:31
oluşumun hood bölgesinde bulunan bir apartmanda konaklıyorsunuz, diğer oluşum üyelerinin takibiyle yeriniz tespit ediliyor. içeriye giriyorsunuz o esnada dışarıda bir yandan da maymuncuk arayışınızdayız. en sonunda toplanıp apartmana giriyoruz.

ortada bir god kullanımı yok. spawnkill ile düşürüyorsun videoda da ortada. senin ekranında da düşüyorum zaten orada. yavaşlatarak izlersen anlarsın pede geçiyor karakter. kullandığın kan efekti vesilesi ile görememiş olabilirsin. aşağıya görüntüyü bırakıyorum. dilersen log kontrolü de yaptırabilirsin.

Benim için yeterli, kalanını admin ekibi çözer, iyi roller  :sampanya:

#5 - 16.05.2024 00:32
Deagle bana ait değil.
yetkililer kararını verir

#6 - 16.05.2024 23:25
Deagle bana ait değil.
Verirler sen savunmanı yap geç uzatmamıza gerek yok bu konu adı altında.

#7 - 17.05.2024 01:14
Deagle bana ait değil.
Verirler sen savunmanı yap geç uzatmamıza gerek yok bu konu adı altında.
sikayet üzerime değil

#8 - 05.06.2024 21:00
Temiz.