| |  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sante_Walter @diablotularz Olaya dahil olan şahit karakter adı: BRAGOVICH Üyeleri Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: RK ihlali+ PM üslup + PM Rahatsızlık + NON RP + OOC Kin
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle merhaba, bu arkadaş üzerine bir çok şikayet açılması ile birlikte kendisine açılan şikayetlere savunma yapmaya yorulmamış aynı zamanda böyle ihlaller yapmaya da yorulmamış. İlk önce normal ihlalleri söyleyim ondan sonra OOC ihlaller.
- RK İhlali.
- OOC kin.
- PM Üslup.
- PM Rahatsızlık.
- NON RP can yenileme.
Şimdilik ihlaller bunlar bu insanların karakterleri de yasaklansa ceza da alsalar durmayacaklar çünkü böyle bir şeyi akıl etseler yapmazlar. Aşşağıya atacağım ss'de ooc kin olduğu o kadar belli ki ben zaten bir şey demeyeceğim. Rol yapmayı bilmeyenler oyunu oynamasın lütfen...
İlk olarak, GBI bölgede agresif rol yapıyor bunun sonucunda brawl çıkıyor. Brawl'da sorun yok GBI bölgede agresif role sürüklemek?
Brawl döndüğü zaman RK ihlali yaptığı ss'ler de belli.
Onun ardından hemen can yeniliyor NON RP.
Sonrasında PM'den yazıyor
"ilk olarak" oradaki konuşmamızın ssleri zaten var.
Bu şikayetin amacı bu arkadaşın artık yönetim tarafından fark edilmesidir, gerekli cezayı alsın. BRAGOVICH oluşumu olarak arkadaştan şikayetçiyiz.
Sayfa kasmaya gelince her yeni sayfaya "rez" atmak tüm başarılar iletisine teşekkürler yazmak, tamam teşekkürlere bir şey demiyorum hepsine de yazıp ileti kasmazsın be kardeşim.

Yapma kendine yazık edersin yapma, tamam en çok para kazananda sensin. En çok para harcayanda sensin. Bu kadar OOC Kin yapma, başın yanar kardeşim yapma.
Buraya yazacaklarım bu kadar, her şey ssler de belli zaten.
Saygılar sevgiler,
yönetime.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Ek açıklamalar(varsa): Tamam kral 31 yaşındasın mic açmayı sevmiyorsun.
Tamam kral 17 yaşındasın benden daha iyisin.
Tamam kral 50k ile okula gidiyorsun ama mouse'un bozuk.
Tamam kral Brawl rolünde Makro kullanıyorsun ve bozuk, değil mi?
Tamam kral /do kusura bakmayınız.
Çok fazla diyecek bir şey yok, zaten her şey ortada. Yönetimin kararına güveniyorum...
3-5 kişilik birliğinizle bize savaş açmaya mı çalışıyorsun? Üstüne üstlük bir de cumartesi gel falan.
Savaşırız sorun yok.
İcraatlerini say demişsin bir de, ne o? Sedat Peker ile mi akrabasın,
"forum mafyası".