Konu: Radoslav Madzharova - PD rolünde bağlantı koparmak  (Okunma sayısı 267 defa)

#0 - 14.05.2024 02:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Radoslav Madzharova @ResorchRipper

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sam Costanzo @Cadillak - PD

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.05.2024 23:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif rolde bağlantı kopartmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Oyuncunun yaptığı ikinci bağlantı koparma kural ihlalidir. Savaş rolünü bitirmememiz için sürekli aktif rolde bağlantı koparıyor ve oyuna girmiyor. Kanıtlarda da gördüğünüz gibi; oyundan çıkış yapıyor ve oyuna uzun bir süre girmiyor. Bunu yanı sıra; PD'de bu rolün içinde ve PD çatıya baskın atıyor. Dolaylı olarak PD rolünde de bağlantı koparmış bulunuyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 14.05.2024 03:11 Manchov »

#1 - 14.05.2024 02:51
Şahitliğimi onaylıyorum, karşı taraf bu durumu sürekli tekrarlıyor. Can sıkmaya başladı.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=159312.0

#2 - 14.05.2024 16:43
24 saat içerisinde savunmanızı iletin. @ResorchRipper

#3 - 14.05.2024 17:16
Ethernet kablosunda aşınma olduğundan mütevellit anlık kopmalar yaşıyorum. Dün giriş yapmaya çalıştım lâkin oyunu açtığım sırada login panele erişemedim ve 30 saniye kuralından dolayı giriş yapamadım.

Savunmam bu şekildedir, Kâfi gelmemesi durumunda gerekli işlemi uygulayabilirsiniz. Sevgilerle.

#4 - 14.05.2024 17:43
Ethernet kablosunda aşınma olduğundan mütevellit anlık kopmalar yaşıyorum. Dün giriş yapmaya çalıştım lâkin oyunu açtığım sırada login panele erişemedim ve 30 saniye kuralından dolayı giriş yapamadım.

Savunmam bu şekildedir, Kâfi gelmemesi durumunda gerekli işlemi uygulayabilirsiniz. Sevgilerle.
Sayın @ResorchRipper . Nedense her zaman rolde karakterinizin esir alınacağı vakit oyundan bağlantınız(?) kopuyor. Oyundan bağlantınızın kopmasını da geçtim; oyuna uzun dakikalar boyunca girmiyorsunuz. :D Gerekli işlem uygulanmasına uygulansın ancak savaş rolünde karakterleriniz yenilgi alacakken böyle bağlantı koparmalarınız artık canımızı sıkmaya başladı.  >:( İşlem görmeniz gerekiyor ve artık kaçacak yeriniz kalmadı. Bu ikinci bağlantı koparma - /q şikayetiniz ve artık biz bu durumdan sıkıldık. İllegal rol yapıyorsanız tıpkı Manchov gibi oyundan ayrılmamalısınız.

#5 - 14.05.2024 17:55
Dün giriş yapmaya çalıştım lâkin oyunu açtığım sırada login panele erişemedim ve 30 saniye kuralından dolayı giriş yapamadım.

17 dakika boyunca sizi şahsen takip ettim ama oyuna girmediniz. 30 saniye kuralından dolayı 17 dakika boyunca mı giriş yapamıyorsunuz? Bizimle dalga geçer gibi savunmalar yapıyorsunuz, yapmayın bunu. En son 23:58'de oyuna girmişsiniz ve bağlantınızı kopardıktan sonra bırak 17 dakkayı, 18 saattir oyuna girmemişsiniz.

#6 - 17.05.2024 20:37
Dediğim gibi, giriş yapamadığım için bilgisayar başından kalktım ve istirahate çekildim. Çalışan birisiyim ve bu yüzden vaktimin çoğunluğu işte geçti. Sonrasında oyuna dahil olma imkanı yakaladım.

Savunmam bu şekildedir, gerisini yetkili görüşlerine ve insiyatifine bırakıyorum.

#7 - 18.05.2024 15:21
Merhaba, PD bu rolün neresinde?

#8 - 18.05.2024 15:21
Cezalandırılacak.