Konu: God, Aimbot, ESP  (Okunma sayısı 505 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.05.2024 20:50
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Shontae_Mosley  @eyes also lie
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Fabian_Vitale
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.05.2024, 20:00 civarları.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş ilk önce büyük ihtimalle ESP'den görerek koşuyor ve God'ı açık halde. Arabayı süren Fabian Vitale'nin de kafasına aim'i kayıyor gibi.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın kesinlikle ESP ile bizi görüp geldiği belli ve god'u açık yaklaşık dört shotgun mermisi ve uzi mermisi yiyor, Fabian'a kayma kısmıda kesinlikle aimbot.

#1 - 12.05.2024 21:10
Kendi açtığım şikayette tam bir yrb demiştim bu şikayetle de haksız cikmadigimi ogrenmis oldum, sunucudan yasaklanması en uygun çözüm  :) ;)

#2 - 12.05.2024 21:12
şikayete şans eseri geldim dikkatli baktığınızda can azalırken  HP yükseliyor G1 basıyor sonra eleman  G1 bastığı belli olmasın diye maske takmayı unutup maskesini takıp can barını saklıyor :D brimwood yine şaşırtmadı

#3 - 12.05.2024 21:14
Spoiler: GösterGizle
şikayete şans eseri geldim dikkatli baktığınızda can azalırken  HP yükseliyor G1 basıyor sonra eleman  G1 bastığı belli olmasın diye maske takmayı unutup maskesini takıp can barını saklıyor :D brimwood yine şaşırtmadı

Maalesef ki öyle, maske taktığı kısımda da büyük ihtimalle (bind, yasaklı) daha çok kirletmeyelim... İyi forumlar  :sampanya:

#4 - 12.05.2024 21:17
her şikayete damlayan biri vardı nerde o :D

#5 - 12.05.2024 21:25
yazık oldu elemana moderator olacaktı daha :D hadi god esp falan kullanıyor tamam silah sıkarken eleman maske takıyor bind kullanıyor  :garip:
« Son Düzenleme: 12.05.2024 21:27 enesavage »

#6 - 12.05.2024 21:41
Birliğimden bir arkadaşın açtığı şikayet üstüne yazıyorum. ESP'si olduğu zaten belli oluyor, Idlewood'un çitlerinden atlıyor. (-5 can) Oradan dümdüz ezbere gelip Kleinman'ın Associate karakterini nerden tanıyıp geldin nerden gördün araç içinde anlamadım. Elinde silahla koşuyor, arkasındanda ne hikmetse 3-4 arkadaş geliyor gövdelerinde, ellerinde silahlı.

#7 - 12.05.2024 21:45
yazık oldu elemana moderator olacaktı daha :D hadi god esp falan kullanıyor tamam silah sıkarken eleman maske takıyor bind kullanıyor  :garip:
la ezik orospu evladı bacının amcıgına dil uzatırım şımarma la daha

#8 - 12.05.2024 21:47

Banlanacağımı anlayınca ben ahhahaha O:-)

#9 - 12.05.2024 21:48
ELEMAN DELİRDİ SADFKHASDFGASKDHFAGSDLFHKD