Aracımın modeli tek kabin ve kasalı bir araç olmasından mûtevellit oradan atlayabilmem olağan bir durumdur. (premier - sultan veyahut sedan araç ile atlanması doğru değildir.) Aracımın tek kabin ve yüksek bir araç olması bu konuda benim avantajım olur.
Aracın yüksek kabinli bir tır, pikap, kamyon veya kamyonet olsa bile 4x4 arazi tipi bir araç olmadığı müddetçe basit bir ford transit vâri bir araçla offroad sürüş yapamaz veya yüksek bir uçurumdan atlayamazsınız. Kurallarla belirlenmiştir ve bunu asla "aracım yüksek ve kasalı" diyerek geçiştiremezsiniz.
Araç ile oradan çıkıp bir süre ilerledim ve kendimi bir kenara gizlendim. Yani şikayeti oluşturan kişiler beni rahatlıkla bulabilirlerdi.
Videoda da belli olduğu gibi yolun orada /q çekiyorsunuz. Videoyu izlediğimizde 2 saniyelik bir zaman aralığında bunu yapıyorsunuz ve "araçla bir süre ilerleyip kendimi bir kenara gizledim" diyorsunuz ancak ne bir yere gizleniyorsunuz, ya da araçla "bir süre" ilerliyorsunuz. 2 saniye içinde /q çekip 20 dakikadan fazla bir süre oyuna girmiyorsunuz.

Ek açıklama."araçla bir süre ilerleyip kendimi bir kenara gizledim" savunmanıza istinaden; şikayete,
yönetimi kandırmaya teşebbüs ihlalini de ekliyorum.