Konu: Mahlik Marshall - RK/Skin ihlali  (Okunma sayısı 438 defa)

#0 - 12.05.2024 03:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @FalqoN Mahlik Marshall

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda var

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: REVENGE KILL/SKIN KURAL IHLALI

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş ilk attığım kanıtta 23.02de karakteri düşüyor. İkinci attığım kanıtta ise farklı bir skinle gelerek hem rk yapıyor hem de skinini değiştiriyor. Kendisinin karakteri siyahi olmasına rağmen belli olmasın diye beyaz skin giymiş, en ağır cezayı alırsa sevinirim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Bu kadar bilenmene gerek yok. Bana kendin rk yaptığın için ben de orda kalkıp seni vurdum ve 800 dakika jail yedim. Bu arkadaşın da aynı süreyi hatta skin ihlali olduğu için daha fazla yemesini istiyorum. Hayırlı geceler.

#1 - 12.05.2024 04:05
Benim videom ve sslerimden bana şikayet açmanız yabancı gelmeyen ve her seferinde güldüğüm bir olay. Sen neden 800 dakika yediğini çok iyi biliyorsun, aynı şekilde sana cezayı veren @ballantine 'de bunu biliyor. Algı operasyonlarını bırak. Savunma yarın akşam saatlerinde gelecek ((: Ben savunmayı yazana kadar kırpılmış ss olan kanıtınıda (benim videomdan aldığın ss)'i düzelt sonra bu niye ceza almadı deme.

#2 - 12.05.2024 10:27
Kırpık olan ss senin videondan aldığım için kırpık. Onun olup olmaması çok da önemli değil, geçerli olmasın. Zaten üstteki 2 kanıt da gayet geçerli. Siyahi iken beyaz skini almışsın elinde shotgun, göstere göstere rk yapıyorsun işte. Yediğim 800 dakikanın üstü bir jail bekliyorum, bu arkadaşın yaptığı daha kötü.

#3 - 12.05.2024 18:56
Kırpık olan ss senin videondan aldığım için kırpık. Onun olup olmaması çok da önemli değil, geçerli olmasın. Zaten üstteki 2 kanıt da gayet geçerli. Siyahi iken beyaz skini almışsın elinde shotgun, göstere göstere rk yapıyorsun işte. Yediğim 800 dakikanın üstü bir jail bekliyorum, bu arkadaşın yaptığı daha kötü.
Rk kural ihlalinden başlayalım, beni orada nasıl vurduğunuzu/bulduğunuzu falan hiç karıştırmayacağım ben yinede hataya hata ile karşılık vermemek için karşı bir ihlal yapmadım. Rk olayında benim başınızda durmam dışında bir kanıtınız yoksa maalesef ki bu yetersiz. Dikkatli bakarsanız yerde yattığınız durumda yanınızda sadece ben yokum ve size sıktığımı kanıtlayacak hiçbirşey de yok. Benim ssim ile yapabileceğiniz maximum isim karalama olur, kanıt yetersiz. Bir diğer konu olan skin olayına gelecek olursak zaten orada ben maskeliyim ve tanınamam, aynı şekilde role uygun olması için (tanınmamak) için o skini giyiyorum ve burada rol dışı bir durum yok. Bu skini orada değiştirmemin kimsenin rolüne verdiği bir zararda aynı şekilde yok. Eğer bu bir hataysa uyarı geçilmesini rica ediyorum fakat tekrar söylediğim gibi aynı skinle maske taksam gelip tekrar tekrar vuracağınızı hesap ederek bunu yapıyorum. 800 dakika yeme olayını üsttede bahsettiğim gibi ballantine çok iyi biliyor, sunucuda 1 günde 15 kez düşüp her kalktığında tekrar tekrar rk yaparsan 800 yemen çok normal bir durumdur. Amacının rol yapmak değil, pekte beceremediğin dm atmak olduğunu tartışmamıza gerek yok, foruma geldiğimizde en rolcü sizsiniz. Düşünce hırslanıp kalktığında tekrar tekrar sıkman ''bir çocuğun istediğini alamayınca ağlaması'' 'ndan farksızdır. Şimdi toxic falan diyeceksin, ekstra ceza isteyeceksin fakat maalesef durumu özetleyebileceğim tek cümle bu. Savunmamı yaptım, tekrar tekrar ileti atmayında hızlı sonuçlansın, sürekli foruma girmek zorunda kalmayalım.

#4 - 12.05.2024 19:29
senin rk olman için illaha bana sıkman gerekmiyor mtacı arkadaşım. bu kadar boş bir savunma görmedim, admin kararı versin. bu arkadaş da kuralları okusun belki mta politikasından çıkıp akıllı bir kafa ile oynar.

#5 - 14.05.2024 03:07
senin rk olman için illaha bana sıkman gerekmiyor mtacı arkadaşım. bu kadar boş bir savunma görmedim, admin kararı versin. bu arkadaş da kuralları okusun belki mta politikasından çıkıp akıllı bir kafa ile oynar.
Ben zaten rklı olduğumu kabul ediyorum fakat ortada rk'a düştükten sonra sıktığıma dair bir kanıt yok. Rk'ı ihlal ettiğime dair bir kanıt yok. Şikayetci olduğun konu ''rklı adam benim yanımda duramaz'' mı? Ayrıca karşında senin liseden arkadaşın yok, saygını koru. Bu üslubun ile forumdan insanları toxiclemen sana çok havalı bir durum gibi geliyor farkındayım fakat emin ol kimse seni bu yüzden tebrik etmeyecek. İlkokul çocukları gibi toxiclik yapmaya çalışma. Şikayet açtıysan şikayet ile alakalı konuş, ceza alacaksam alayım ve iki tarafta memnun şekilde ayrılsın. Birlikte 70 tane üye var her şikayette yeni bir kişiyi mtacı ilan ediyorsun. Kabul et bu espirilerine sadece yaşıtların gülüyor ve sen bizim bundan rahatsız olduğumuzu sanıp devamlılıığını sürdürüyorsun. Belki de ilgi istiyorsun, yazık. Şu forumdan insanları toxiclemeye çalışan çoluk çocuğun bu platformdan uzaklaştırılması gerekiyor, oyunu kendi hayatları yerine koymuşlar. Ayrıca kendisi bizim ona açtığımız şikayeti çekmem karşılığında bu şikayeti geri çekeceği hakkında özel bir forum mesajı atmış bana. Kim ne hata yaptıysa cezasını da çekmeli kafasında ilerliyorum ve bana açılan bu şikayetten dolayı kalıcı olarak yasaklanacak dahi olsam şikayeti geri çekmiyorum. Sonuçlanabilir.

:garip:                                             
« Son Düzenleme: 14.05.2024 03:14 FalqoN »

#6 - 14.05.2024 17:05
Kanıtlar güncelliğini yitirmiş, 48 Saat içerisinde kanıtları güncelleyin. @tequilans

#7 - 14.05.2024 20:02
skin ve rk ihlali

yaralıya düştüğü rk olduğu

@Drewgunn SS'ler patlamadan bakarsanız sevinirim

#8 - 16.05.2024 20:12
RK ihlali ve skin ihlali

resimler tekrar patlamış, gözükmesi adına atıyorum

#9 - 17.05.2024 13:53
@Drewgunn jailin atılması için ne bekleniyor?