Konu: Maskeli_39703  (Okunma sayısı 142 defa)

#0 - 10.05.2024 15:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli_39703

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @R$U

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NON-RP Drive, NONRP, Bug Abuse

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşı trafik çevirmesine alacakken kaçmaya başlaması üzerine kovalama başladı. Sürekli motordan düştü ve kalkıp tekrar bindi. Havalimanında motorla son sürat girip NON-RP drive yaptı. En sonunda Palomino Greek'n girişinde bir ağaca vurdu ve motordan düştü ve motoru alev aldı. Motorunu ben ona silah doğrulturken tamir etmeye devam etti ve bir anda gözden kayboldu. Motoru patladıktan bir süre sonra tekrar son park yerine döndü. Arkadaş sonra nasıl olduysa olmayan motoru çalıştırdı ve bir anda yok oldu.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Vice IA'a uçarak girdiği an:                
 devam ediyor:
Motorun alev alıp patladığı an:
Olmayan motoru çalıştırdığı:
Buradada  bir anda yok oluyor:
Ek açıklamalar(varsa): Gereken cezayı IC jaili ile birleştirip alsın.

« Son Düzenleme: 10.05.2024 15:59 Inevitable »

R$U

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı
#1 - 10.05.2024 16:08
Öncelikle şahitliğimi onaylıyorum ve eklemek istediğim bir video var; https://streamable.com/qqf66f
Burada arkadaş non rp bir şekilde araç kullanıyor nedeni ise altında ki motor FCR-900 ve o yükseklikten yere düşerse motorun altı tamamen dağılır ve kullanılmaz hale gelir hadi diyelim ki motorun altı sağlam bir şekilde duruyor yere çarpmasıyla sürücü direkt olarak yere düşmeli çünkü nerededyse 4 katlı bir binanın üstünden aşağıya düşüyor ve işlem uygulamasını talep ediyorum.

#2 - 11.05.2024 16:02

#3 - 14.05.2024 20:25
Savunma yapacağı yok, sonuçlansın.

#4 - 25.05.2024 18:17
Karakter cezalandırıldı.