Konu: Godmode - Treager_Meinhard  (Okunma sayısı 410 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 08.05.2024 22:57
Algının kralını siz yapıyorsunuz dost, zaten birlik şikayetinde olan şeyleri tekrar tekrar açmanın ne mantığı var?
Söylediğim gibi god olsaydım orada düşmezdim, motor bugundan dolayı geç düşüyorum sadece. Hayatımda 1 kez bile hile kullanmadım hilelerin ne olduğunu bilmiyorum iyi forumlar.  ::)

#11 - 09.05.2024 16:42
Bu şikayetten zaten açıldı o yüzden bu şikayetin bir geçerliliği yok, oluşum şikayeti olarak açtığınız konuyu gelip ayrı ayrı açmaya çalışıyorsunuz üzgünüm baylar bu yasak.

Savunma yapmanıza bile gerek yok, aynı şikayetten iki tane açmak yasaktır.

Vaktimi ayırıp açtığınız toplu şikayete savunma yaptım, oraya eklediğin şikayeti gidip bir de normal oyuncu şikayetlerinden açamazsınız.
@Swuo Oluşumuma açtıkları şikayetleri bir de ayrı ayrı tek tek açmışlar, inceleyebilirsiniz. Bu şikayetin forumu meşgul etmesine gerek yok.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=158971.0

Ayrıca bu arkadaşların yaptığı bu saçmalıktan ceza alması gerekiyor.

#12 - 09.05.2024 17:31
Saçmalık falan olduğu yok dostum, oluşum şikayetinde kabataslak üzerinden geçtiğimiz bir şikayeti; detaylandırdım. Dikkat edersen, 3 video attım; kanıt olarak. Savunma dışında iletiyi kirletmemelisin, teşekkürler.

#13 - 09.05.2024 23:38
Saçmalık falan olduğu yok dostum, oluşum şikayetinde kabataslak üzerinden geçtiğimiz bir şikayeti; detaylandırdım. Dikkat edersen, 3 video attım; kanıt olarak. Savunma dışında iletiyi kirletmemelisin, teşekkürler.
o zaman herkes aynı sebepten ayrı ayrı 15 tane şikayet açsın knk, her şikayet daha da detaylandırılsın.

#14 - 05.06.2024 20:12
Yasaklanacak.