Konu: god reginaldmurray  (Okunma sayısı 277 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.05.2024 09:01
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Reginald_Murray @Darylo_Maritox
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.05.2024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: God açtı.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://streamable.com/hofnzj
https://streamable.com/rogr1m

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 07.05.2024 22:59
Merhaba herkese iyi forumlar. Birliğimiz adına birçok asılsız şikayet oluşturulmuştu; bana da oluşturulmasına şaşırmadım. Videoyu incelediğimizde, toplam bana doğru üç hit geliyor; ilk attığı merminin saçmaları yanımdaki Samuel karakterine gidiyor, Samuel'in canının düşüşünden anlayabilirsiniz. Aktif savaşta olduğumuz için, ekstazi içip dolaşıyorum hood dışında. 16 dayanıklılığımla birleşince, canımın gitmemesi gerçekten doğal; 206 cana sahibim ve can barımdan canımın eksilmesi için 100'ün altına düşmesi gerekiyor. Dayanıklılık sistemini de sayın FM ekibimiz de doğrulayacaktır ki; ne kadar artarsa, mermilerden, yumruklardan alınan hasar da bir o kadar düşer. Bu yüzden, iki-iki buç hitle canımın azalmaması gayet doğaldır. Savunmam bu kadar, gereken adaletli kararı sayın FM ekibimiz verecektir.

Dayanıklılık+Ekstazi kanıtı;

#2 - 07.05.2024 23:04
Merhaba herkese iyi forumlar. Birliğimiz adına birçok asılsız şikayet oluşturulmuştu; bana da oluşturulmasına şaşırmadım. Videoyu incelediğimizde, toplam bana doğru üç hit geliyor; ilk attığı merminin saçmaları yanımdaki Samuel karakterine gidiyor, Samuel'in canının düşüşünden anlayabilirsiniz. Aktif savaşta olduğumuz için, ekstazi içip dolaşıyorum hood dışında. 16 dayanıklılığımla birleşince, canımın gitmemesi gerçekten doğal; 206 cana sahibim ve can barımdan canımın eksilmesi için 100'ün altına düşmesi gerekiyor. Dayanıklılık sistemini de sayın FM ekibimiz de doğrulayacaktır ki; ne kadar artarsa, mermilerden, yumruklardan alınan hasar da bir o kadar düşer. Bu yüzden, iki-iki buç hitle canımın azalmaması gayet doğaldır. Savunmam bu kadar, gereken adaletli kararı sayın FM ekibimiz verecektir.

Dayanıklılık+Ekstazi kanıtı;

Sana toplam yakın mesafeden 4 hit atıyorum ve en az 30'dan(ki shotgun o kadar az vurmuyor  :-\)bile hesaplasak 120 yapıyor, böyle bir şeyin olması imkansız.  :)
« Son Düzenleme: 07.05.2024 23:06 everybody hates me »

#3 - 05.06.2024 20:11
Temiz.