Konu: memoli  (Okunma sayısı 808 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 11.05.2024 22:45
https://streamable.com/9gow7e maşallah çok hızlı sağ sol yapıyorsun kanka  :)))

hiç biri arkadaşım olmuyor mta cı kitleyi sevmediğim için attım anladınmı boomer  :D

#11 - 11.05.2024 23:03

hiç biri arkadaşım olmuyor mta cı kitleyi sevmediğim için attım anladınmı boomer  :D

Burada mtacı kitle yok, yaş kitlenle sohbet etmiyorsun, eminim ki buradaki herkes senden yaşca büyüktür. Savaş başladığından beri mtacı, mtacı diyen almanlar zaten, seninde alman multisi olduğun belli. "Tanımıyorum, arkadaşım değil" gibi yalanlar artık inandırıcı değil. Kullandığınız bozuk cleo'larıda gelip teker teker şurada saymayın.

#12 - 12.05.2024 00:59

Burada mtacı kitle yok, yaş kitlenle sohbet etmiyorsun, eminim ki buradaki herkes senden yaşca büyüktür. Savaş başladığından beri mtacı, mtacı diyen almanlar zaten, seninde alman multisi olduğun belli. "Tanımıyorum, arkadaşım değil" gibi yalanlar artık inandırıcı değil. Kullandığınız bozuk cleo'larıda gelip teker teker şurada saymayın.
Arkadaşım güzel şekilde cevabı vermiş. Oluşum şikayetinde de arkadaşınız olmayan hesaplar geliyordu hep şansa bak sen.  :garip:

Ne zaman size bir şikayet açılsa toxic bütün hesaplar bir anda şikayetin altında spawn oluyorlar. Sonra biz multi değiliz hesabı, anlarsın ya.  :manifdog

#13 - 12.05.2024 11:04
Multi hesapla bir alakamız yoktur, arkadaşlar yine saçmalamış şu günlerde kafalarına rpg düşse bize şikayet açıyorlar.

#14 - 12.05.2024 15:39
Multi hesapla bir alakamız yoktur, arkadaşlar yine saçmalamış şu günlerde kafalarına rpg düşse bize şikayet açıyorlar.
O kadar ihlal ve hileyle dolu bir birliksiniz ki, artık bunları düşündürmemize siz sebep açtınız, biz değil.

#15 - 12.05.2024 16:21
O kadar ihlal ve hileyle dolu bir birliksiniz ki, artık bunları düşündürmemize siz sebep açtınız, biz değil.

İftira atmazsan sevinirim, savunmanı yapmışsın. Sonuçlanan bir şikayet yok şu ana kadar, ban yiyen bir kişi bile olmadı. Fazla da uzatmaya gerek yok bence, sonuçlanabilir.

#16 - 13.05.2024 16:49

İftira atmazsan sevinirim, savunmanı yapmışsın. Sonuçlanan bir şikayet yok şu ana kadar, ban yiyen bir kişi bile olmadı. Fazla da uzatmaya gerek yok bence, sonuçlanabilir.
Üst iletilerde iki tane örnek verdim fazlasını verebilirim ama bunun için uğraşmayacağım. Arkadaşların ileti atmadığı sürece tarafımca bir ileti gelmiyor zaten. İyi Forumlar, sonuçlanabilir.

#17 - 05.06.2024 20:27
Yasaklanacak.