Şikayeti şimdilik okumadan olayı anlatacağım,yarın daha detaylı bakılır.
Şahsı gasp etme rolü yaptığımız doğrudur fakat şahıstan PARA ALMADIK,ALAMADIK daha doğrusu çünkü Refuse rp yaparak hareketsiz,tepkisiz kaldı,PMDEN ON kez role uymasını söylememe rağmen. Role uyarsın,bir şikayetin varsa ya bana pmden yazarsın ya da şikayet açarsın.Arkadaşın ilk hatası burada.
İkinci hatası arkadaşın, '' /me şahsın arkasına geçip boğazına bıçak dayıyarak onu rehin almayı dener'' emotu kullanıp /DENE atıp başarılı olmama rağmen şahıs isteklerimizi yerine getirmeyip Fear rp ihlali de yaptı.
Arkadaşın peşpeşe yaptığı ihlallerden ötürü çevreden birinin de ihbar etmesiyle kaçmak durumunda kaldık.
Asıl olay burda kopuyor,arkadaşla ilişkimizi kesip şehirde dolaşırken şahıs önümüzü kesip DM atmaya başladı. Arabayı bozup bizi de vurmaya çalıştı. En son beni EMOTE ATMADAN yumruklayarak düşürdü.
Bu anlattıklarımın şuan kanıt niteliği taşır ss var mı bilmiyorum yarın bakarım varsa atarım. Arkadaşın levelinin 70 küsür olduğunu hatırlıyorum,şahsın hareketlere bakılırsa hesabın sahibi bilgisayarı 10 yaşındaki kardeşine vermiş heralde.