Öncelikle, hiç bir çeteye direkt *Toz/mal/kafa yapan madde var mı?" diye yaklaşırsanız, direkt olarak agresif tavır göreceğiniz bellidir. Çünkü, sizi sivil polis olarak görüyorlar ve işlerini sağlama alıyorlar. Daha önce hiçbir konuşmamız olmamasına rağmen geldiğiniz ilk dakikalarda "Köpeğe niçin vuruyorsunuz?" benzeri bir soru soruyorsun.. Yeni kurulan (kurulması üzerine 10 günü geçmemiş) birliklerin agresif tutum göstermemesi, "Toz, ya da benzeri madde, var mı?" diye sorulunca, bizim "Hayır/yok" cevabı vermemizi mi bekliyordunuz? Tabii ki sizi tersleyeceğiz, Isaac karakteri ise genel olarak agresif tutum sergileyen bir karakter.
Size agresif tutum gösterdiğimiz ilk dakikalarda, siz gittikten sonra soy adı Guzman olan karakter (ic ismi aklımda değil), "Silahları var, gelecekler, benden duymadınız." cümlesini kurduktan sonra Kareem Parker'ın evinin önünde toplandık, siz ilk geldiğinizde çatışma çıkacağını sandığımız için herkes eve dağıldı. 2. kez basmaya geldiğinizde, ben de eve kaçmaya çalışırken çit kısmında bug'a girdim, attığınız videoda da belli oluyor, eve kaçamadım. Daha sonra siz ateşlerken kaçmaya çalıştım, kaçamadım, kaçırma rolü yaptınız.
Kaçılırken "attığım" q hakkında:
En başta Kareem Parker adlı karakterin q attığını görmüşken, ben q atmadım oysa ki, ben çıktığımda "Bağlantı kopması" mesajını görmediniz mi? O ara internetim çok kötüydü, modemime reset atmak zorunda kaldım, ki daha sonra rolün bölünmemesi için role devam ettim. Rolde de sürekli /do üzerinden sorular sorup, ki o ara da /soru atmış arkadaş, ck iznini zorluyor.