Konu: Vito Cascio, Lothario Bianchi, Ernesto Valentino / DM, EMOTESİZ ATEŞ, RETARTED /  (Okunma sayısı 408 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 05.05.2024 22:39
@exotic O videodan bahsetmiyoruz zaten onun bir altındaki videoyu görürsen 3 veye 4 kişi olduğunu görüceksin zaten hala yalan konuşuyor diyorsun kötü yola başvurduğumuz yok,  kanıtla demişsin ss attık çıkış mesajın var, bende sana diyorumki biz ikinci sefer gelişimizde 3 veya 4 kişi vardı hepsi kaçıştı senin çıkış yaptığının mesajı düştü cheate Drake hariç kimsenin adını göremedik zaten direk kaçtınız. Dediğim gibi  quit konusunda belki haklısındır fakat videoda gözüken ve tam o sırada senin çıkman denk geldi isede bizim bileceğimiz bir şey değil. :sampanya:
« Son Düzenleme: 05.05.2024 22:42 hasanmert61 »

#11 - 05.05.2024 23:17
Öncelikle, hiç bir çeteye direkt *Toz/mal/kafa yapan madde var mı?" diye yaklaşırsanız, direkt olarak agresif tavır göreceğiniz bellidir. Çünkü, sizi sivil polis olarak görüyorlar ve işlerini sağlama alıyorlar. Daha önce hiçbir konuşmamız olmamasına rağmen geldiğiniz ilk dakikalarda "Köpeğe niçin vuruyorsunuz?" benzeri bir soru soruyorsun.. Yeni kurulan (kurulması üzerine 10 günü geçmemiş) birliklerin agresif tutum göstermemesi, "Toz, ya da benzeri madde, var mı?" diye sorulunca, bizim "Hayır/yok" cevabı vermemizi mi bekliyordunuz? Tabii ki sizi tersleyeceğiz, Isaac karakteri ise genel olarak agresif tutum sergileyen bir karakter.

Size agresif tutum gösterdiğimiz ilk dakikalarda, siz gittikten sonra soy adı Guzman olan karakter (ic ismi aklımda değil), "Silahları var, gelecekler, benden duymadınız." cümlesini kurduktan sonra Kareem Parker'ın evinin önünde toplandık, siz ilk geldiğinizde çatışma çıkacağını sandığımız için herkes eve dağıldı. 2. kez basmaya geldiğinizde, ben de eve kaçmaya çalışırken çit kısmında bug'a girdim, attığınız videoda da belli oluyor, eve kaçamadım. Daha sonra siz ateşlerken kaçmaya çalıştım, kaçamadım, kaçırma rolü yaptınız.

Kaçılırken "attığım" q hakkında:

En başta Kareem Parker adlı karakterin q attığını görmüşken, ben q atmadım oysa ki, ben çıktığımda "Bağlantı kopması" mesajını görmediniz mi? O ara internetim çok kötüydü, modemime reset atmak zorunda kaldım, ki daha sonra rolün bölünmemesi için role devam ettim. Rolde de sürekli /do üzerinden sorular sorup, ki o ara da /soru atmış arkadaş, ck iznini zorluyor.

#12 - 06.05.2024 00:03
Öncelikle, hiç bir çeteye direkt *Toz/mal/kafa yapan madde var mı?" diye yaklaşırsanız, direkt olarak agresif tavır göreceğiniz bellidir. Çünkü, sizi sivil polis olarak görüyorlar ve işlerini sağlama alıyorlar. Daha önce hiçbir konuşmamız olmamasına rağmen geldiğiniz ilk dakikalarda "Köpeğe niçin vuruyorsunuz?" benzeri bir soru soruyorsun.. Yeni kurulan (kurulması üzerine 10 günü geçmemiş) birliklerin agresif tutum göstermemesi, "Toz, ya da benzeri madde, var mı?" diye sorulunca, bizim "Hayır/yok" cevabı vermemizi mi bekliyordunuz? Tabii ki sizi tersleyeceğiz, Isaac karakteri ise genel olarak agresif tutum sergileyen bir karakter.

Size agresif tutum gösterdiğimiz ilk dakikalarda, siz gittikten sonra soy adı Guzman olan karakter (ic ismi aklımda değil), "Silahları var, gelecekler, benden duymadınız." cümlesini kurduktan sonra Kareem Parker'ın evinin önünde toplandık, siz ilk geldiğinizde çatışma çıkacağını sandığımız için herkes eve dağıldı. 2. kez basmaya geldiğinizde, ben de eve kaçmaya çalışırken çit kısmında bug'a girdim, attığınız videoda da belli oluyor, eve kaçamadım. Daha sonra siz ateşlerken kaçmaya çalıştım, kaçamadım, kaçırma rolü yaptınız.

En başta Kareem Parker adlı karakterin q attığını görmüşken, ben q atmadım oysa ki, ben çıktığımda "Bağlantı kopması" mesajını görmediniz mi? O ara internetim çok kötüydü, modemime reset atmak zorunda kaldım, ki daha sonra rolün bölünmemesi için role devam ettim. Rolde de sürekli /do üzerinden sorular sorup, ki o ara da /soru atmış arkadaş, ck iznini zorluyor.

Evet belkide agresif tavır sergilemeniz gerekirdi fakat sizin 10 gün kuralından dolayı bizi yargılamanız için birincisi bizim sizin yeni bir birlik olduğunuzu anlamamız gerekir, siz direk Lothario'nun ilk sorusuna karşı gerginlik başlattınız, ondan sonra ben sorumu sordum zaten yani diyeceğim mal olayından önce de agresif rol başlangıcı oluyor, Isaac karakteri agresif bir karakter olması bu durumu değiştirir mi? Ozaman benim karakterimde agresif ne yapayım yani meselesine döner olay.

Quit meselesinde benim çıkış mesajlarım kapalı rolden sonra arkadaşımın Kareem Parker karakteri rolde iken quit attı demesi ile bunu yazdık video da inceledik orada Draken karakteri hariç kimseyi tam anlamıyla gözükmüyor fakat sizin 3-4 kişi olmanız ve o sırada bizim konuştuğumuz karakterlerin arasında Kareem olması bu durumu destekler, ha dediğim gibi belkide denk geldi fakat bize atılan yalan konuşuyor iftirası başıboş söylenmiş bir iftira. Draken karakterinin quit attığında şikayetim yok zaten belirttiğim gini 7-8 dakika sonra tekrardan geliyor, sadece aktif rolde sürekli afk salıp rolün akışını bozmana yönelik bir şey yazdım.

Seninde belirtiğin gibi ilk gelip durduğunda siz kaçtınız biz zaten sizi direkt vurma ve düşürme amacı ile gelseydik ilk gelişimizde vururduk.

#13 - 06.05.2024 00:56
Savunma bittiyse sonuçlanabilir, biz hatamızın (varsa tabii) birlikçe arkasındayız, şikayetimizin de arkasındayız. Herkes gerektiği cezayı alsın, iyi geceler diliyorum.

#14 - 06.05.2024 02:33

Dostum biz senin q attığına bir şey demedik ki. Sen geri geldin onu gördük orada sıkıntı yok. Arkadaşın q attı sadece.

Rolde /soru vs atarak rolün doğru gitmesine uğraştım. Sonuç olarak ise seni cklamadık, kuralları pekiştirmiş olduk. /soru atmasaydım hata yapabilirsin, bu yüzden sordum yani. 10 gün kural ihlaline gelirsek bence orada hata yapmışsınız kanka ben arkadaşlar yardım istediği için çatıştım sizinle.

Karşılıklı hatalarımız olmuş olabilir, bence direkt şikayet açmak yerine rol tekrarlanabilir di. Ama olan oldu yapacak bir şeyimiz yok. Şikayet sonuçlanabilir.

#15 - 06.05.2024 03:06
Arkadaşlar merhabalar, bu şikayet bana değil size açıldı eğer rolden kaçtığımı düşünüyorsanız başka bir şikayet oluşturun bunu orada karşılıklı tartışırız. Kısacası bizim birliğimiz on günlük, platform kurallarına göre on gününü doldurmayan birliğe baskın atamazsınız. Sonuca gelelim fakat siz attınız burada bir ihlal var, hadi diyelim ki biz ihlal yaptık, yine de yaptığınız baskına geçerli bir sebep değildir bu şekilde değerlendirilmiyor maalesef. Yanlışa yanlış ile karşılık vermenin masum bir yanı yok. Genel olarak hatalı olduğumuzu düşünmüyorum, rolün bu şekilde şekillenmesi tamamen sizin tarafınızca, kendi çöplüğünde değilsin senden sayıca kalabalık bir ekibe ne yapmasını imalı şekilde söylüyorsun tehditvari konuşuyorsun bunun üzerine sadece sana küfür edildi neden? ilk on gün illegal yasağının bilincinde olduğumuz için. Sonuç olarak sizler ne yaptınız 'sırf sana küfür edildi diye mahalleyi gündüz vakti pompalı tüfekler ile bastınız' DM arayışında olduğunuzu düşünüyorum. Fear-RP, Retarted-RP ve DM'den dolayı cezalandırılmanızı talep ediyorum umarım hatanızı anlarsınız.

#16 - 06.05.2024 03:18
Şu rolden kaçtı olayına gelirsek, herhangi bir ccmy komutu çekildiğinde 'chatbox başarı ile temizlendi' yazısı düşüyor. Benim attığım görüntüde ise 'Hesap ve veriler yüklendi' oyuna yeni giriş yaptığım ortada henüz hiç bir kimseyle role girmemişim.  Sohbetinize düştüğüm için orada çıkmışım gibi algı yaratmak istediniz. Size ekran görüntüsü sundum hemen arka kısımda bulunan evde olduğum için sohbete düştüm. Hadi tüm detayları geçiyorum attığınız ekran görüntüsünde bir timestamp yok, o an çıktığıma dair bir kanıt değil. Bunun üzerine yine sizle aktif bir rolde olduğumun kanıtı yok. Video detaylı izlendiğinde üç kişi var ikisi eve kaçıyor biri vuruluyor. Dedikleriniz sadece iddiadan ibaret böyle oldu böyle bitti diyerek yönetimi kandırma girişiminde bulunuyorsunuz. Bence her şey açıklığa kavuşmuş durumda zaten, daha fazla müsade edilirse şikayet arap saçı olacak gibi duruyor

#17 - 06.05.2024 12:08
Arkadaşlar merhabalar, bu şikayet bana değil size açıldı eğer rolden kaçtığımı düşünüyorsanız başka bir şikayet oluşturun bunu orada karşılıklı tartışırız.

Dostum konuya yorum yapıp ssler sunduğun için q atmanıda konuya ekledik. Eğer bu konuda bir ceza almazsan ayrı şikayet açacağız.

#18 - 06.05.2024 12:12
Şu rolden kaçtı olayına gelirsek, herhangi bir ccmy komutu çekildiğinde 'chatbox başarı ile temizlendi' yazısı düşüyor. Benim attığım görüntüde ise 'Hesap ve veriler yüklendi' oyuna yeni giriş yaptığım ortada henüz hiç bir kimseyle role girmemişim.  Sohbetinize düştüğüm için orada çıkmışım gibi algı yaratmak istediniz. Size ekran görüntüsü sundum hemen arka kısımda bulunan evde olduğum için sohbete düştüm. Hadi tüm detayları geçiyorum attığınız ekran görüntüsünde bir timestamp yok, o an çıktığıma dair bir kanıt değil. Bunun üzerine yine sizle aktif bir rolde olduğumun kanıtı yok. Video detaylı izlendiğinde üç kişi var ikisi eve kaçıyor biri vuruluyor. Dedikleriniz sadece iddiadan ibaret böyle oldu böyle bitti diyerek yönetimi kandırma girişiminde bulunuyorsunuz. Bence her şey açıklığa kavuşmuş durumda zaten, daha fazla müsade edilirse şikayet arap saçı olacak gibi duruyor

Attığımız SS de timestamp mevcut. Tekrar incele. Kimsenin sana algı yarattığı yok baskına geldiğimizde q attın. Bizim iftira gibi bir niyetimiz yok. Genel olarak ihlal yapan ceza yiyen kişiler değiliz.

Eğer karşılıklı hatalarımız mevcutsa cezamızı çekeriz tabii ki. Burda bize açılan şikayet üzerine dizinde yaptıklarınızı ekleyerek kendimizi savunduk. Hatam varsa affola.

#19 - 06.05.2024 16:02
arka sıra evlerde mod denemesi yaptığım için sürekli gir-çık yapıyordum, silah seslerini duyunca çatıya çıktım. zaten bu ekran görüntülerini çıkış yapmadan önce hiç bir rolle alakam olmadığı, olur da birisi hile kullanarak olduğum noktayı tespit edip zorla role sokarsa kanıt niteliği taşıması adına aldım.

Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Benim ilgilenecek yetkiliden rica ettiğim husus şu, eğer bunları kanıt almasaydım varsayım yaparak bana ceza aldırabilirdi burada kişinin niyeti olmamış bir olayı olmuş gibi lanse ederek yönetimi kandırma girişimidir çünkü benim orada olduğuma dair bir kanıt yok, sadece çıkış mesajımı cımbızlayarak zan altında bırakması bence masum bir olay değil. bu görüntüleri alırken paranoyakça olduğunu düşündüm fakat yine de yanılmamışım

gerekli log kontrolleri yapılırsa bu dakikalar içinde girip çıktığım netliğe kavuşacaktır
« Son Düzenleme: 06.05.2024 16:20 exotic »