Konu: RK+Hood baskın ihlali  (Okunma sayısı 272 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.05.2024 16:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @FredoNonstop  @she loves my little draco

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Memoli  @riporti666

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
0.2. Admin-Oyuncu İlişkileri: Vice Roleplay admin takımının herhangi bir oyuncuyla arasında herhangi bir çıkar ilişkisi mevcut değildir. Admin takımı, herhangi bir oyuncu grubuna ya da birliğine(kendi birliği olsa dahi) kurallara aykırı bir öncelik tanıyamaz, bu durumu VC:RP üst yönetim takımı denetler ve oyuncuların avukatlığını yapar.Oyuncular yaşadıkları problemleri dile getirebilecek her türlü ortamda özgürlüğe sahiptirler, lakin bir adminin şikayet vs. olaylarında taraf tuttuğunu, adminin kinli olduğunu belirtemezler. Bu durum yukarıda yazılan olaylardan dolayı hakaret kapsamına girmektedir. Yukarıda yazan kurallar dolayısıyla oyuncular adminlerle iletişime geçerken onlara karşı, adminlerin olduğu gibi nazik ve aynı ölçüde saygı takınmalıdır. Herhangi bir şekilde bir adminin "taraf" tuttuğunu, "kin"lendiğini iddia etmek, "adminlere hakaret" konu başlığı altında değerlendirilip, oyuncu haklı olsa dahi bu tarz kelime kullanımlarından dolayı üslup cezasına tabii tutulur.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: SS'lerde görüldüğü üzere Kleinman adlı birliğin üyeleri RK+Hood baskın ihlali gerçekleştiriyor. Savaş dolayısı ile gece hood baskınına geliyorlar Itsbard isimli adminimiz chatte görüldüğü üzere kişileri "Durduğunuz baskın süresi haddinden fazlasını aştı" Diyerek uyarıyor fakat kişi veya kişiler admine bile üslupsuz tavırlar sergiliyor. Kişilerin kural ihlali gerçekleştirmenin pek umurlarında olmadığını düşünüyorum DM odaklı açılmış bir birlik olmaları bariz bir durum. Yeni bir birlik ve direkt olarak savaşa giriyor, diğer DM odaklı birlikler gibi Idlewood'u hedef alıp hileleri fulleyerek oynuyorlar. Ayrıca kişilerin IP kontrolüne tabii tutulması gerekiyor Multi hesap olma olasılıkları da fazlası ile yüksek. SS üzerinde admine yapılan saygısızlığın da göz önünde bulundurulmasını istiyor, gereken ceza işleminin uygulanmasını arz ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Değerli adminlerimizden gereğinin yapılmasını arz ediyorum.

« Son Düzenleme: 05.05.2024 16:57 Galara »

#1 - 05.05.2024 19:31
Tam olarak bana açılan şikayet nedir? Yokum çünkü sslerde  ::) Kocaman admin mesajları var yönetici arkadaşlar spec atmış rolü kontrol etmiş. Ben ise iki tane chatlog atmışım, yanlış üslubum üstüne haklı olarak kick atmışlar. Yönetici arkadaşlar gereken işlemi uygulamış, birde şikayet açmışsın. Burada bana açılan şikayeti tam olarak açıklarsanız güzel olur. Multi suçlaması yapılmış. Yönetimde olan arkadaşların bazıları beni tanıyor zaten, hesapta eski rapstar karakterimin ceza logu bile var. O nedenle komik suçlamaya zaten açıklama yapmayacağım. Şikayet açmak için açmayın. Zaten o chatlog Pizza Stack tarafında döndü locanın önünde değil.
« Son Düzenleme: 05.05.2024 19:36 she loves my little draco »

#2 - 05.05.2024 19:50
Dostum, selam. Ss'te kendimi görmüşüm, yine de yazayım hoodu basarken eve girdim üstüme kitlediniz, iki karakteri benim karakterim düşürdü. Role devam ettim ve anahtarları alma rolü yaptım, on dakikadan fazla beni beklettiniz. Arkadaşlarıma sms attım ve beni almaya gelirken ateşe uğradılar, diğer IDLEWOOD üyeleri sıkınca otomatik karşılık verebildiğimizden dolayı sıktık. Eğer ss'leri bulursam bu yanıtı düzeltip atacağım. Fakat senin ssinde'de görülüyor. Uzatmaya gerek yok şikayeti, sonuçlanabilir.

#3 - 05.05.2024 19:54
RK demişsin de dostum neyden bahsettiğini anlayamadım? Hasarlarını kayıt alıp atmışsın, hoodunuzu bastık ve vurduk bunun neresinde RK bulunuyor? Hood baskın ihlali yapmadık, hood içerisinde biraz fazla kaldık oda sizin bizim Marco adlı arkadaşımızı interior içerisinde kitli bıraktığınız için. :garip: Ve admin arkadaş gelip bizi uyarıyor ve bizde hood bölgesinden Jahlil adlı arkadaşı alıp çıkıyoruz. Saçma bir şikayet, sonuçlanabilir.

#4 - 05.05.2024 20:00
RK demişsin de dostum neyden bahsettiğini anlayamadım? Hasarlarını kayıt alıp atmışsın, hoodunuzu bastık ve vurduk bunun neresinde RK bulunuyor? Hood baskın ihlali yapmadık, hood içerisinde biraz fazla kaldık oda sizin bizim Marco adlı arkadaşımızı interior içerisinde kitli bıraktığınız için. :garip: Ve admin arkadaş gelip bizi uyarıyor ve bizde hood bölgesinden Jahlil adlı arkadaşı alıp çıkıyoruz. Saçma bir şikayet, sonuçlanabilir.
ban yemissin neden savunma atiorsun ki

#5 - 05.05.2024 20:12

Her düşüremediğine god deme, rol yap birde. Bu ileti editleme sizinkilerde alışkanlık yapmış bu arada :)

#6 - 05.05.2024 21:40

Her düşüremediğine god deme, rol yap birde. Bu ileti editleme sizinkilerde alışkanlık yapmış bu arada :)
god oldugunu ikimiz de biliyoruz uzatmaya gerek yok toxicliğe gitmesin

#7 - 06.05.2024 16:59
kanitin varsa sikayet ac kardesim kelime yapma bana seni tanimam etmem hala benimle iletisim kurmaya calisiyor kankilerin, randevu alin. Ayrica sen ve kankalarindan bir tanesi bile beni toxicleyemez ;)
« Son Düzenleme: 06.05.2024 17:03 she loves my little draco »

#8 - 23.05.2024 17:22
Yasaklı kullanıcı.