Utanmak istemiyorum demedim insan beş dakika konuştuğu kişinin direkt penisini avuçlama rolü yapınca atmaya utanır dedim, PG kısmını zaten açıkladım 2-2 kadın karaktere karşı 18-16 erkek karakterin penisi tutulurken kafa atabilmesi gayet doğal duruyor, Benim amacım kavga etmek veya başka bir şey değildi ilk temasa geçen sendin zaten, bilinip bilinmeme kısmı da burada başlıyor daha kasabadan şehre yeni gelen bir karakter hiç tanımadığı birine tehditler savurabiliyor, 2-2- haliyle 18-16 birisinin karşısında korkusuzca durabiliyor bu bana ne yapabilir, bu kimdir diye hiç düşünmüyor ve ilk temasa bile geçebiliyor. Taciz yok diyorsun itmeyi deneyebilirdin veya başka bir şey deneyebilirdin zaten o tarz bir role girsen ortada bir kavga olmazdı aklına ilk gelen şey penis tutmak olursa karşılığnda darp edilmen çok normal. Her kavga ettiğinin penisini tutma rolü yapıyorsan zaten ayrı bir sıkıntı var, Rolden beri en realistik rolü ben yapıyorum, en kapasiteli rolcü benim mesajların da gerçekten acınası eğer senin rol anlayışın herkesin penisini tutup karşı taraf karşı çıkınca şikayet açmaksa ne diyeyim en çok kapasite sende varmış.