Konu: GBİ- PG @birdsaskedme  (Okunma sayısı 330 defa)

#0 - 02.05.2024 04:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kenny Silver @birdsaskedme

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
PG - GBİ

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kenny Silver (@birdsaskedme) adlı karakter, aşağıdaki rolde GBI bölge kurallarına aykırı olarak saldırı rolüne girişti. Ek olarak, ona karşı yaptığım rolde herhangi bir tepki göstermeden PG yaparak direkt olarak saldırmayı seçti. Rolün gidişatı aşağıdadır.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 04.05.2024 22:26 Zakhaev »

#1 - 02.05.2024 05:10
Merhaba, öncelikle hiç bilinmeyen bir karakter kasabadan şehre indiği gibi kim olduğunu, ne yapabileceğini bilmediği birine ahkam kesip tehditler savurabiliyor ve ardından hiçbir izin almadan direkt "onun penisini kavrar" diye emote atarak yasaklı olan taciz rollerini gerçekleştiriyor ve bunu güvenli bölgede yapıyor. Gidip de tanımadığın birisinin cinsel organını avuçlarsan kafa atması veya şiddet göstermesi gayet doğal ortada bir taciz var. 2-2 kadın karaktere karşı 18-16 erkek karakterin penisi tutulurken kafa atabilmesinin neresi powergaming oluyor orasını da anlamış değilim. IC olarak polislere şikayet ettiğinde bile tacizin daha büyük bir suç olduğunu kendimi savunduğumu söylediler. Şikayet açması gereken benim şu role utançtan şikayet açamaz insan üstüne bir de şikayet açmışsın.

#2 - 02.05.2024 17:44
48 saat içerisinde şikayeti şablona uygun hale getirin. @Zakhaev

#3 - 02.05.2024 23:28
Eğer utanmak istemiyorum diyorsan bu oyunu oynamamalısın çünkü yaptığın roller ortada, PG’nin nerede olduğunu sormuşsun, sana yaptığım role herhangi bir karşılık vermeden direkt olarak saldırı rolüne geçtin bu benim yaptığım rolü umursamadığın ve PG yaptığın anlamına gelir.

#4 - 02.05.2024 23:36
Artı olarak bu rolün benim karakterimin bilinip bilinmemesiyle alakası yok , karakter bilinmiyor vs diye bunu savunamazsın yaptığım rolde taciz içeren herhangi bir şey görmüyorum çünkü verdiğim emote çıkan kavganın üzerine verildi durduk yere ortada hiç bir rol olmasaydı sana öyle bir rol yapılsaydı evet bu taciz rolüne girerdi ama bu rolün öncesinde karakterim uyarı vermesine rağmen aynı çizgide devam ediyorsun. Orada kavga rolü vs rollerine giremeyeceğim için bu tarz bir rol yapmayı uygun gördüm. Orada direkt olarak saldırmak yerine PG yapmadan bir demir adam gibi olmadan hiç bir şey hissetmeden karaktere saldırmak yerine örneğin “acı çekmeye başlar, kıvranır” gibi emoteler verseydin daha sağlıklı bir rol çıkardı ama görüyorum ki herkesin bir rol kapasite sınırı var daha fazlasını bekleyemem zaten.
« Son Düzenleme: 02.05.2024 23:39 Zakhaev »

#5 - 03.05.2024 18:35
Utanmak istemiyorum demedim insan beş dakika konuştuğu kişinin direkt penisini avuçlama rolü yapınca atmaya utanır dedim, PG kısmını zaten açıkladım 2-2 kadın karaktere karşı 18-16 erkek karakterin penisi tutulurken kafa atabilmesi gayet doğal duruyor, Benim amacım kavga etmek veya başka bir şey değildi ilk temasa geçen sendin zaten, bilinip bilinmeme kısmı da burada başlıyor daha kasabadan şehre yeni gelen bir karakter hiç tanımadığı birine tehditler savurabiliyor, 2-2- haliyle 18-16 birisinin karşısında korkusuzca durabiliyor bu bana ne yapabilir, bu kimdir diye hiç düşünmüyor ve ilk temasa bile geçebiliyor. Taciz yok diyorsun itmeyi deneyebilirdin veya başka bir şey deneyebilirdin zaten o tarz bir role girsen ortada bir kavga olmazdı aklına ilk gelen şey penis tutmak olursa karşılığnda darp edilmen çok normal. Her kavga ettiğinin penisini tutma rolü yapıyorsan zaten ayrı bir sıkıntı var, Rolden beri en realistik rolü ben yapıyorum, en kapasiteli rolcü benim mesajların da gerçekten acınası eğer senin rol anlayışın herkesin penisini tutup karşı taraf karşı çıkınca şikayet açmaksa ne diyeyim en çok kapasite sende varmış.

#6 - 04.05.2024 18:06
Sanırım senin önce buranın bir rol platformu olduğunun farkına varman gerekiyor. Yaptığım rol benim direkt olarak “şahsımı” etkilemiyor :D , bu oyunu belli ki çok ciddiye almışsın gerçek hayat yaşar gibi oynuyorsun sanırım o yüzden yapacağın şeylerden utanıyor gibisin. Burası bir rol platformu dostum burada kimse kimsenin yaptığı rolü “şahsına” dönük değerlendirmiyor  :D bence bunun farkına varman senin için en sağlıklısı olacaktır. Tutturmuşsun 18-16 karakterimde karakterim , ne yani 18-16 karakterin var diye kimse sana dokunmayacak mı? Karakterin dokunulmaz falan mı oluyor sanıyorsun?
« Son Düzenleme: 04.05.2024 18:12 Zakhaev »

#7 - 04.05.2024 19:35
Her şeyi ne çok biliyorsunuz, her şeyin farkında siz varsınız oyunu en az siz ciddiye alıyorsunuz en iyi siz rol yapıyorsunuz, en çok kapasite de sizde. Gidip de yeni açtığın 2 level karakterde yaptığın ilk rollerden biri penis tutma rolü olursa öyle düşünmek hiç garip gelmiyor. 18-16 olunca dokunulmaz olacağım demiyorum, 2-2 kadın karakter beni tutarken vurabilmemin PG değil normal bir şey olduğunu söyleyip açıklama yapıyorum o kadar kapamışsın ki kafanı en iyi rolcü benim her şeyi ben bilirim düşüncesiyle şikayet açıyorsun savunmamı yapıyorum hala daha kapasite, realistik rol her şeyi ben bilirim diye yanıt yazıyorsun. Amacın ne bilmiyorum belli ki amacın şikayet değil, öyle olsa yetkilinin dediği gibi şikayeti şablona uygun hale getirirdin.

#8 - 04.05.2024 22:20
En iyi rolcü benim gibi bir şey söylemedim olayı farklı yerlere çekmene gerek yok, gereksiz yorumlarına cevaplarını verdim sadece hepsi bu.

#9 - 14.05.2024 15:45
@Zakhaev en kısa süre içerisinde şikayetteki kanıtları güncelleyip beni konu altından etiketlemelisiniz.