Konu: Mari Shooter - Hatalı Emote, Noob DM  (Okunma sayısı 271 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.05.2024 20:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mari_Shooter @Koren

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Miguel Fernandez - Corbin Kamari

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 1.05.2024 - 20:01

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Hatalı Emote - Noob DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle iyi akşamlar, arkadaşımla kendi işletmemin olduğu bölgeye gidiyordum, polis gördüm ve role girdim. Ne olduğunu falan sordum soygun ihbarı aldık dediler ama yanlış ihbar vermişler. Ondan sonra Mari Shooter adlı arkadaş ve yanındaki kişi saçma sapan agresif roller sergileyerek, saldırıda bulundu. Attığı emote'da /me mekan sahibini yumruklar. Annesi Zaafı diyor. Böyle bir emote olduğunu düşünmüyorum. Bu iki arkadaş ben nc atmadan öncede mekana gelip aynı şekilde agresiflik göstererek saldırıda bulundular. Sorunlarını tam olarak çözmüş değilim ama ceza almalarını istiyorum. Attığım ekran görüntülerinde herhangi bir hakaret veya saygısızlık yapmadım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 08.05.2024 18:15 overlnf »

#1 - 01.05.2024 20:36
merhaba, iyi forumlar dilerim. orada bir soygun rolü olmuştu. sözde mekanı korumama rağmen, onlardan para almak istedim. fakat hiç vermediler. karakterim de sinirli, soygun yapmamasına rağmen polisler tarafından üstü aranmış vs. Emotelerde bunu belirtiyorum zaten. En sonda para istediğimde, "Annen yesin o parayı, beni çok sever." gibi şeyler dedi. her insanda olduğu gibi, rolde de annemi çok seviyorum. anneme olan küfürü yediremedim. noob dm konusuna gelirsek, yumruk atmayıp gül mü uzatsaydım size? Miguel karakteri bu küfürleri ettikten sonra uzaklaştı. bende size dalmak zorunda kaldım. (sonuçta konu mekandı, ve sizde sahibiydiniz.) eğer hatalı emote konusuna gelirsek ceza alabilirim. çok uzatmak istemedim.
Ayriyetten kişiler ortada hiç bir komik durum yokken ":D" bunu atmaya devam ediyorlar.

Ve Frisco karakteri rol ortasındayken rolümüzü /B ile OOC girip, rolümüzü baltalıyor, eğer bir şikayetiniz varsa, rolünüzü bitirip, öyle forumdan şikayet açmanız gerekiyor.
Ekran görüntüsü;

#2 - 01.05.2024 21:34
Merhabalar, Şahitliğimi onaylıyorum arkadaş bizi suçlu çıkarmaya çalışmış gördüğüm kadarıyla  :D ama sıkıntı yok Mixing yaparak oynayan ben değilim sonuçta değil mi? "Götüne sok" Kelimesini söyleseydin keşke rolde abin söylemiş bak.

Spoiler: GösterGizle

Dostum sen çocuk mu kandırıyorsun? Polisler üstümü aradı sinirliyim sizi istediğim gibi döverim kafasındasın bana niye sinirlisin git polisi döv arkadaş. Benim bölgemde bana agresif davranıyorsun dostum. ben sana normal yaklaşırken sen küfür eden tarafsın başlangıçta ve gitmenide söyledim sen zorladın belliydi kavga çıkaracağın bilerek karşılık bile vermedim. Burada ileti kirliliği yapma. İyi forumlar.

#3 - 01.05.2024 23:52

Bu arkadaş nc atmadan birkaç gün önce yine aynı şekilde, saçma emote kullanarak roller sergiledi. Mekanda 4-5 kişiyiz arabanın başında duruyoruz, motoru açıktı
Nerden geldiğini anlamadım bile, aniden ./me kaçırır diye emote attı ve arabaya binerek gitti. Bende takip ettim, aracı istedim. Sinirlendim ve haklı olarak IC olarak küfür ettim. Bana karşı bu arkadaş saçma sapan roller sergiliyor, yanlış yaptığım birşey mi varda bizimle uğraşıyor çözmüş değilim ama bu iki oldu.
./me kaçırır, ./me dalar ./me saldırır. Tek yaptıkları garip emotelar atarak agresif rol eyleminde bulunma dahasıda var ama malesef ekran görüntüsü almadım, uzatmayacaklarını düşünerek, lütfen gerekli cezayı verin. Hiç yoktan 4 5 kişinin arasına kadın karakterle bir anda girip arabayı çalma rolünde Fear RP yaparsın yani bir korku olur.
« Son Düzenleme: 08.05.2024 18:16 overlnf »

#4 - 02.05.2024 00:18

Bu arkadaş nc atmadan birkaç gün önce yine aynı şekilde, saçma emote kullanarak roller sergiledi. Mekanda 4-5 kişiyiz arabanın başında duruyoruz, motoru açıktı
Nerden geldiğini anlamadım bile, aniden ./me kaçırır diye emote attı ve arabaya binerek gitti. Bende takip ettim, aracı istedim. Sinirlendim ve haklı olarak IC olarak küfür ettim. Bana karşı bu arkadaş saçma sapan roller sergiliyor, yanlış yaptığım birşey mi varda bizimle uğraşıyor çözmüş değilim ama bu iki oldu.
./me kaçırır, ./me dalar ./me saldırır. Tek yaptıkları garip emotelar atarak agresif rol eyleminde bulunma dahasıda var ama malesef ekran görüntüsü almadım, uzatmayacaklarını düşünerek, lütfen gerekli cezayı verin. Hiç yoktan 4 5 kişinin arasına kadın karakterle bir anda girip arabayı çalma rolünde Fear RP yaparsın yani bir korku olur.
attigin seylere de bir aciklik getirmek isterim ki, eger arabanın motorunu acık bırakırsan sonuclarına katlanmalısın. sizin arabanız birileri tarafından korunmuyor. çalabilirim. garip emoteler konusunda, olay hızlı geliştiği için uzun uzun emote yazamadım: "/me kaçırır." ın yeterli olduğunu düşünüyordum. Ve aracın uzağındaydınız, çok yakında değildiniz. ve iki rolde de, rol ortasında /b bölerek rolü baltaladınız. Bir de FearRP'den söz ediyorsun: fakat daha seni az önce düşürdüğümüze rağmen, "Sıkarım, silah sıkarım gibi rollere giriyorsun." Rol ortası /b bölüyorsun, sence burada kim hatalı. Saldırma konusunda apaçık beni takip ediyorsun, saldıracaksın. küfürler ediyorsun, saldırdım. bir şey göremiyorum. Rol hatam varsa özür dilerim fakat karşı tarafın da apaçık ihlallerin olduğunu düşünüyorum. İyi forumlar dilerim.

Rol ortası gereksiz /b kullanımı:

Daha az önce yerde olmasına rağmen "Sıkarım, silah sıkarım." rolleri: FearRP yapmadığını gösterir, daha çok ss atabilirim.(istersen.)
« Son Düzenleme: 02.05.2024 00:20 Koren »

#5 - 02.05.2024 00:30
Yerdeyken sıkarım kafana falan demedim, chat geçmişine giderek o ssleri aldım, kendine yalancı şahitlik etme burada. Bendede ekran görüntüleri mevcut.

#6 - 02.05.2024 00:32
Ayrıca, rol ortasında b ile bölmekten söz etmişsin, senin yaptığın tek rol oradaki arkadaş ortamında kendi yaptığımız rolü arabayı bir anda kaçırarak saçma sapan bir role çekmen bizimle herhangi bir sorunun yok kendi kendine şuan beni haksız duruma düşürmeye çalışıyorsun ve bana saldırmadan önce çilek yiyorsun kendi attığın ekran görüntüsünde var bunlar ne kadar normal sence? dört tane adamın arasına girip fear rp yapmadan bu cesaretle arabayı kaçırmanda sorun yok. rolde İstediğimi yaparım tarzında şeyler söyleyerek beni kışkırtanda sensin yaralı rolüne uydum, herhangi bir silah sıkma durumu olmadı, yumruklaşma oldu ona rağmen ./me yerden destek alarak ayağa kalkar, üstünü başını silkeler aracın aynasından suratına falan bakınır tarzında emotelar kullanmışım. Senin bizimle alıp veremediğin şey tam olarak ne çözemedim kanka inatla o mekanın oraya gelip agresif rol çıkarmaya çalışıyorsun muhtemelen bir kaç gün sonra yine aynı şeyi yapıcaksın video kaydına alıyorsun birde haklıymış gibi
./b kullanmış olabilirim belki haksızımdır ama kışkırtıp duruyorsun insanda rol hevesi bırakmıyorsun bilmem anlatabiliyor muyum
« Son Düzenleme: 02.05.2024 00:43 overlnf »

#7 - 02.05.2024 00:36
olaylar çok hızlı gelişti diye diye o zaman bende emote atmadan saldırayım durmadan herkese kanka saçma sapan şey yapıyorsunuz, ilk attığımda özellikle sana herhangi bir agresiflik sergilemedim ona rağmen saldırdın ikinci attığım ondan önceki karakterimin olayı ordada yine sırf kavga çıkartmak için yer arıyorsun. Sonuçlanmasını istiyorum uzatmaya devam ediceksende, birkaç ekran görüntüsü daha atabilirim yada olaya şahit olarak diğer üç kişiyi buraya çağırabilirim

#8 - 03.05.2024 00:09

attigin seylere de bir aciklik getirmek isterim ki, eger arabanın motorunu acık bırakırsan sonuclarına katlanmalısın. sizin arabanız birileri tarafından korunmuyor. çalabilirim. garip emoteler konusunda, olay hızlı geliştiği için uzun uzun emote yazamadım: "/me kaçırır." ın yeterli olduğunu düşünüyordum. Ve aracın uzağındaydınız, çok yakında değildiniz. ve iki rolde de, rol ortasında /b bölerek rolü baltaladınız. Bir de FearRP'den söz ediyorsun: fakat daha seni az önce düşürdüğümüze rağmen, "Sıkarım, silah sıkarım gibi rollere giriyorsun." Rol ortası /b bölüyorsun, sence burada kim hatalı. Saldırma konusunda apaçık beni takip ediyorsun, saldıracaksın. küfürler ediyorsun, saldırdım. bir şey göremiyorum. Rol hatam varsa özür dilerim fakat karşı tarafın da apaçık ihlallerin olduğunu düşünüyorum. İyi forumlar dilerim.

Rol ortası gereksiz /b kullanımı:

Daha az önce yerde olmasına rağmen "Sıkarım, silah sıkarım." rolleri: FearRP yapmadığını gösterir, daha çok ss atabilirim.(istersen.)

Dost, “/me çalar.” Ne kadar yeterli bir emote neyi çaldın? Me komutunu durum belirtmek için kullanıyoruz ve yeterli bir durum belirtmiyorsunuz ikinizde neyi çaldın? yazdığın emote ile belki arabayı belki çantayı belki parayı neyi çaldığını nerden bileyim? Vahiy mi iniyor bana? “/me dalar.” Nereye dalıyor. Havaya mı? Suya mı? İnsana mı? Yetersiz rol bilginiz var üşendim yazmadım veya vakit yoktu yazamadım böyle şeylere yer yok burada. Low rp sunucusu değil burası.

#9 - 03.05.2024 00:25
Merhabalar, Şahitliğimi onaylıyorum arkadaş bizi suçlu çıkarmaya çalışmış gördüğüm kadarıyla  :D ama sıkıntı yok Mixing yaparak oynayan ben değilim sonuçta değil mi? "Götüne sok" Kelimesini söyleseydin keşke rolde abin söylemiş bak.

Dostum sen çocuk mu kandırıyorsun? Polisler üstümü aradı sinirliyim sizi istediğim gibi döverim kafasındasın bana niye sinirlisin git polisi döv arkadaş. Benim bölgemde bana agresif davranıyorsun dostum. ben sana normal yaklaşırken sen küfür eden tarafsın başlangıçta ve gitmenide söyledim sen zorladın belliydi kavga çıkaracağın bilerek karşılık bile vermedim. Burada ileti kirliliği yapma. İyi forumlar.
benim ileti kirliliği yapmadığıma göre, sizde yapmamalısınız. haklı olabilirsiz, emoteler konusunda hatalı olabilirim. bırakalım da, ileti atmayıp görevlilerin işini kolaylaştıralım. iyi forumlar dilerim.