selamın aleyküm kankam, şikayete biraz baktım ama çokta bir şey anlayamadım elli tane ss koymuşsun adam akıllı bir kanıt yok. sadece roldekilere pm atıp rol bölmeye uğraşmışsın, rk ihlalini kimin yaptığına dair bir kanıt yok başka bir şey yok. savunmama gelecek olursak, olayın nasıl başladığını bilmiyorum marques karakteri ile sokağa geliyoruz ve seni yerde görüyorum daha sonra kenneth'e saldırdığın için dayak yediğini öğreniyorum ve seni eve alıyoruz ama sen eve girmeden eve girdikten sonra bile fear rp gerçekleştirmiyorsun beni bırakın da gideyim size ne yaptım kendimce eğleniyorum gibi saçma saçma şeyler diyorsun fear rp kuralını ihlal ediyorsun. seni eve alınca da bu söylemlerine devam ediyorsun, seni evde esir tutuyoruz, role cevap vermiyorsun gidiyorsun pm den roldeki insanları boş boş rahatsız ediyorsun, biraz zaman geçiyor ve senin evden çıkman sana kaç kere söylüyoruz emote bile atmadan evden çıkıyorsun admin geldi diyip /b bölüyorsun sana sokakta durma git diyorum gene sokağın ortasında boş boş bekliyorsun fear rp kuralını gene ihlal ediyorsun. buraya birkaç tane ss bırakacağım fear rp kuralını ihlal ettiğin ssler bunlar

daha uzatacak mıyız canımı mı alacakasınız kendimce eğleniyorum falan filan böyle işte
bir de öyle bir emote atmadım videodayım falan demiştin bana al burada o emoten