Konu: Brian Swindell - Car Repair  (Okunma sayısı 182 defa)

#0 - 29.04.2024 20:57
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Brian Swindell @Askeroff
Olaya dahil olan şahit karakter adı: İdlewood Üyeleri
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahısın aracını bozuyorum ve tamir basıp ilerlemeye devam ediyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):
« Son Düzenleme: 29.04.2024 20:59 luzywinner »

#1 - 29.04.2024 21:00
Aynen Dostum Car Repair düşüremeyince zaten hepiniz böyle nasıl ayağını kaydırırım düşüncelerine kapılın bir iki olarakta drop yiyordum aracım zaten bir kaç metre ilerde bozuldu çarpmanın etkisiyle ki öyle hile kullansam aracı tamir etsem bile çalıştırdığımda baya bekletirdi iyi forumlar..
« Son Düzenleme: 29.04.2024 21:02 Askeroff »

#2 - 29.04.2024 21:02
Aynen Dostum Car Repair düşüremeyince zaten hepiniz böyle nasıl ayağını kaydırırım düşüncelerine kapılın bir iki olarakta drop yiyordum aracım zaten bir kaç metre ilerde bozuldu çarpmanın etkisiyle.
kanıtın varsa paylaşabilirsin, sob'dan repair attığın belli

#3 - 29.04.2024 21:03
Aynen Dostum Car Repair düşüremeyince zaten hepiniz böyle nasıl ayağını kaydırırım düşüncelerine kapılın bir iki olarakta drop yiyordum aracım zaten bir kaç metre ilerde bozuldu çarpmanın etkisiyle.
Şahitliğimi onalıyorum arkadaşta sob var :)
iyi roller dilerim.

#4 - 29.04.2024 21:04
kanıtın varsa paylaşabilirsin, sob'dan repair attığın belli
Aynen dostum Sob ki zaten açılan konu bile, saçma sapan konu böyle düşünülmeside ayrı bir garip kin tutmayıpta normal oyun oynayın iyi forumlar

#5 - 29.04.2024 21:04
Şahitliğimi onaylıyorum.
Eğer aracın bozulsaydı olduğun yerde dururdun, drop ile alakalı olmayan bir şey. Araç 40hp'ye düşüyor, video'da alev alıyor ama birşey olmamış gibi devam ediyorsun.

#6 - 29.04.2024 21:20
Şahitliğimi onaylıyorum.
Eğer aracın bozulsaydı olduğun yerde dururdun, drop ile alakalı olmayan bir şey. Araç 40hp'ye düşüyor, video'da alev alıyor ama birşey olmamış gibi devam ediyorsun.
Belliki siz o sob'u fazla kullanmışsınız, dediğim gibi hile kullanmadım loglara göz atılabilir.

#7 - 30.04.2024 11:55
İnceleniyor.

#8 - 02.05.2024 12:49
Cezalandırılacak.

K&A