Konu: Peter Bennet - ESP / Mermi.cs  (Okunma sayısı 311 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.04.2024 17:44
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Peter Bennet  - @yuca back in business
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.06.2024 - 01.17

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi daha beni herhangi bir şekilde görmeden maske giyme emri veriyor sanki geleceğimden haberdarmış ve %100 eminmiş gibi. Üzerine kişi daha benim ismimi sistemsel olarak görmeden aracını aracımın önüne doğru kırıyor ve bunu yaparken maskeli olmama rağmen aracın bana ait olduğuna %100 emin, kişinin üçüncü parti yazılım kullandığı gayet açık bir şekilde gözüküyor gereğinin yapılmasını istiyorum.
Ek olarak, açılan şikayette dikkatimi çeken kısımlardan biri. Saat 01.17'de Peter Bennet karakterinin 36 mermisi kalıyor.03.16 Saatinde ise; ateş etmiş olmasına rağmen 45 mermisi bulunuyor. Kişiler onaylı değil, bu mermiyi nasıl elde ettiler, nereden buldular?
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/mt5op1

Ek açıklamalar(varsa):
« Son Düzenleme: 29.04.2024 18:10 rheapendejo »

#1 - 29.04.2024 19:41
24 saat içerisinde savunmanızı iletin. @yuca back in business

#2 - 29.04.2024 22:50
Geliyor, savunma işten yeni geldim. Allahtan video kaydı alıyoruz, video kaydı almasak hakkımızda ne suçlamalar çıkacak.

İki karakterinde yaptığın ihlal ve kullandığın hile yüzünden yasaklandı bana kinlenmene hiç gerek yok. Birazdan geliyor savunma kısa bir süre bekleteceğim, önemli rolümüz var.

#3 - 29.04.2024 23:48
Selamlar, kişiye açtığımız iki şikayetten iki karakterininde yasaklanması sonucu açık aramaktan hiç çekinmemiş gibi gözüküyor. İyi ki oynarken video kaydı alıyoruz, attığı video Jack karakterinin gözünden olduğu için benim ekranımı bilmiyor. Bu sebepten ötürü yönetimin videolu bir şekilde kanıt görmesini aşağıda sağlıyacağım. Zaten normalde maskeli geziyorduk fakat şehir içinde PD olduğu için direk bizleri çevirmeye almasınlar diye mecbur maskeyi çıkartıyoruz ve şehir dışında maske ile dolaşıyoruz. Bu sebepten ötürü maske takmaları emrini verdim ki zaten Mihail karakteri geldiği yön bizim hoodumuzu basarak bir ayakçımızı vurduğu alandan geliyor, çokta abartı bir yerden gelmiyor kendisi o yüzden farklı anlamlar çıkartmasına anlam veremedim. Aşağıya gerekli videoyu bırakıyorum.

https://streamable.com/8t6waa

Bir diğer mermi konusuna gelecek olursak, zaten fazlasıyla silahım bulunmakta sadece savaş dönemlerinde birlik üyelerime veriyorum. Bir tane deaglemin mermisi az kaldığı için, size saldırmaya geldiğimiz vakitte diğerini aracımdan aldım. Onunda kanıtını aşağıya bırakıyorum, iyi forumlar dilerim.

Spoiler: GösterGizle

Açık aramaktan vazgeçmen dileğiyle, yukarıda savunmam sabittir. Tekrar bir ileti gelmiyecektir, toxic iletilere karşılık vermiyeceğim. @Boreki Savunma gerçekleştirilmiştir.

#4 - 30.04.2024 00:41
Videoda beni görmeden aksiyona geçiyorsunuz, ESP olduğunuz her halinizden belli. Beni görmeyecek bir açıdan benim geldiğimi fark edip aracınızı sürmeye başlıyorsunuz ve kelimeler ile konuyu domine edip yönetimi kandırmaya çalışıyorsunuz, herşey gayet açık ve net gereğinin yapılmasını istiyorum.

Ek olarak; kendi attığınız videoda beni görmeden reaksiyona geçmeniz imkansız ve videonun öncesi gözükmüyor. Oradan geçeceğime %100 maskeli olamama rağmen o kişinin ben olduğumu biliyorsunuz. Videonun önceki 5DK'lık kısmını da talep ediyorum. Yönrtimin en doğru kararı vereceğine dair hiç bir kuşkum yok. sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 30.04.2024 01:36 rheapendejo »

#5 - 30.04.2024 03:01
Videoda beni görmeden aksiyona geçiyorsunuz, ESP olduğunuz her halinizden belli. Beni görmeyecek bir açıdan benim geldiğimi fark edip aracınızı sürmeye başlıyorsunuz ve kelimeler ile konuyu domine edip yönetimi kandırmaya çalışıyorsunuz, herşey gayet açık ve net gereğinin yapılmasını istiyorum.

Ek olarak; kendi attığınız videoda beni görmeden reaksiyona geçmeniz imkansız ve videonun öncesi gözükmüyor. Oradan geçeceğime %100 maskeli olamama rağmen o kişinin ben olduğumu biliyorsunuz. Videonun önceki 5DK'lık kısmını da talep ediyorum. Yönrtimin en doğru kararı vereceğine dair hiç bir kuşkum yok. sonuçlanabilir.
Evet yönetim her zaman doğruyu karar verir, doğrudan yanadır iki karakterinde yasaklandı, bu sebepten ötürü fazlasıyla gergin yanıtlar atıyorsun. Kanıtlı bir şekilde kendi gözümden video attım? Hala nasıl WH olduğunu iddia edebiliyorsun anlam veremiyorum. Senin gibi ''Karakterimin içinde yazılımsal veya ruhsal bir problem var'' tarzında bir savunma yapmam mı gerekiyordu acaba seni inandırmam için? Senin isteğine göre kanıtta yüklemiyeceğim, attığım video fazlasıyla yeterli ve kanıt niteliğinde daha fazla şikayeti uzatmayalım sonuçlansın.

Mal varlığı aktarımı yaptın biliyoruz, onun içinde log kontrolü talebinde bulundum. Silahlarından tut, işyerlerine bilerek sisteme satıp nakit parayı başkalarına aktardığının farkındayız kısa zamanda oda çözülecek. Lütfen daha fazla iğneleyici ileti atmamanı rica ediyorum bırakalım şikayet sonuçlansın.

(Ayrıyetten şikayet açtığın, alt yazılı videoyu kimden aldın bilmiyorum ama 2.şahıs tarafından yazılmış cümleler, sana akıl veren arkadaşında açık aradığı fazlasıyla ortada. Senin kendinin hazırladığı bir video değil. Yıllardır alışkınım bu tarz şeylere açık arayıp yasaklatmaya çalışanlara söyleyecek bir kaç kelime var fakat doğru yerde değiliz. Başkalarının verdiği gazla şikayet açman oldukça üzücü.)
« Son Düzenleme: 30.04.2024 03:17 yuca back in business »

#6 - 30.04.2024 11:50
Yetersiz kanıt.

K&A