Konu: FearRP ihlali ve troll ve acayip işler.  (Okunma sayısı 200 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.04.2024 02:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mari_Shooter @Koren

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.04.2024 - 23.40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İlk başta abi deyip yapma deyip sonra ben hamle yapmadan emoteuma göre hareketleniyor ki rolümün devamında zaten vurmayacağım. 'Bunu yemek istemiyorsan uzaklaş' tarzında role gireceğim fakat ilk gelişi hiçbir şey yokken kışkırtması ve sonra yetersiz emotelarıyla rol zevkimi elimden birkaç dakikalığına aldı. Videoyu bırakıyorum. Öncesinde de güvenli bölgede bana saldırdı rolün devamı adına mecburen karşılık verip dövdüm bana hilesin hilesin diye pmler atıp durdu, umursayıp şikayet açmadım ama her gördüğü yerde sokulup beni sınamasından da sıkıldım. Önceki durumun da videosu mevcut gerekirse atabilirim. Üstüne bir de gelip sokağımda 'akşam yürüyüşü' yapıyor, silah çekiyorum yumrukla atlıyor. Yerdeyken başına zenci dikiyorum arabamı almak için, bıçak yemiş ve vurulmuşken koşarak kaçıyor, rolü bile yaptırmıyor. Videoları bıraktım gereken yapılsın.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/grxmu8 - https://streamable.com/krwn7p

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 30.04.2024 04:57 Neopolizei »

#1 - 27.04.2024 14:03
merhaba, iyi forumlar dilerim. muhtemelen orda düsürseydın bu sikayeti acmazdin. "Bunu yemek istemiyorsan uzaklaş" bunu yazacagın bilemem, agresif role sen giriyorsun. "ilk gelişi hiçbir şey yokken" diyorsunuz fakat gordugun her yerde karakterimi zorbalamaya devam ediyorsunuz. zorbalıyorsan, zorbalanırsın da. troll hiç bir şey göremedim, rolün devamında bır zenciye danıstım, fear rp'i ona yaptim. sana da "ağlar, kaçar sonra." gibi emoteler atıyorum zaten, yalvarmamı mı istiyorsun? iyi davranırsan, iyi davranırım. iyi forumlar.
ayriyetten rol hatam varsa, özür dilerim kendisinden. iyi roller
« Son Düzenleme: 27.04.2024 14:05 Koren »

#2 - 29.04.2024 23:48
@ByRevenge @ozmeninho @adminler bir bakar mısınız?

#3 - 29.04.2024 23:53
direkt yeni videoyu atmış, savunma bile ypamadım. birazdan yapacağım, forumda ki yetkililer süre tanırsa çok sevinirim.

savunma; sizin sokağınız diye oradan geçmeyeceğiz diye bir şey yok. o zaman sizde sokağınızdan çıkmayın, böyle bir mantık olamaz. Blake Knox denilen karakter kendini allah yerine görüyor ki herhalde, ona özür dilemeye geldiğimde "siktir git." gibi roller gerçekleştiriyor. ona hiç bir agresif rolüm yok, sadece bir kaç kere brawl girmişiz. bana uzi çekiyor. orada da agresif role girişmeyecektim. neysecigime, ıdlewood'dan geciyordum. koskocaman ıdlewood'un 16yasımda ki karakterime de düşman olduğunu sanmıyorum. haklı olabilirsiniz, uzi çekiyor. üstüne koşuyorum, düşürüyorum. Haklısınız, cezamı yemeye hazırım. karşı taraftan özür dilerim. onun dışında bir tane zenci, elini uzattı koşa koşa hastaneye gitttim.
ayriyetten tamamen ortada bir kibir var, kendisinden özür diliyorum fakat kabul etmiyor, hem IC hem OOC. yapabilecek bir şey yok.
« Son Düzenleme: 30.04.2024 00:06 Koren »

#4 - 30.04.2024 00:27
OOC bir durum yok dostum, geceleri bir arkadaşınla beni peşliyordunuz ve Sanchez'le sizden kaçtım sokağıma girdim üstüne seninle 3 kere kavga ettik hala sokağıma gelip gözümün önünde dolanma taraftarısın, rol gereği kavga ettiğin bir zencinin ikamet etiği bir konuma o kadar rahat gelip gece yürüyüşü yapıyorsan silah çekileceğini de biliyor olman lazım. Düşmüşsün ve zenci sokağımdan bir zenci başına bırakmışım ve bırakma demişim seni bıraktığının ss'ini atarsın. Kieran karakteri seni bıçakladı ve yaraladı ona göre de emote attı yerde kalman gerekiyor koşa koşa hastaneye gittim yazmışsın kanka gözünü seveyim.
« Son Düzenleme: 30.04.2024 03:09 Neopolizei »

#5 - 30.04.2024 04:22
@Koren fazla troll yapıyorsun bu aralar arkadaşım. Sende bir OOC kin olduğu aşikar, videoya baksana. Herif UZİ çekiyor ve yanında Idlewood'dan bir zenci daha var. Sen buna rağmen koşa-koşa-koşa-koşa, (20kas-20dayanıklılığına güveniyorsun) herife saldırıp yumrukla düşürüyorsun. Ne iş? Ben OOC kin dışında bir şey göremedim, buradaki kuru özürlerin bir şeye yaramaz. Seni defalarca sokaktan kovuyoruz, gelip RETARTED RP sergiliyorsun. Biraz kuralları araştırmalısın, cidden. Gel güzel rol yap, canımızı ciğerimizi ye kardeşim. Bizden çok gün içerisinde rol döndüren yok harbiden bak. 16 yaşında karakterim diyip duruyorsun, zenci mahallesinde korkmadan takılıyorsun, üstüne herifi yumrukluyorsun :D. Bunları yapma gözünü seveyim, herkese iyi roller, iyi forumlar.  :sampanya:

#6 - 30.04.2024 13:57
Bu seferlik uyarıyoruz. Bir sonraki benzer şikayette burası referans alınıp, artırımlı olarak ceza verilecek. Ek olarak kurallar gereği karakter yaşını 18'e çekmelisiniz yoksa yasaklanacak. @Koren

K&A