Merhaba, iyi günler.
Non RP Driving için savunma yapacağım öncelikle;
Ben oraya kumar oynamaya, BlackJack oynamaya gitmiştim arabayla çarpmamın sebebi de kişileri görmedim, emniyet şeridinin olduğu yere arabayı çekecektim. Kişileri görmedim ve arabayla da yavaşlayamadığım için yanlışlıkla çarptım. Bu sıkıntı olduysa karşı taraf için, özür dilerim. Tekrarı olmayacaktır.
Fear RP: Sunucuya uzun aradan sonra tekrar başladım, bütün hood onayları kalkmış durumda diye bilmekteyim. İşyerinin önündeki kaldırımda, 4 5 kişi aniden agresif rol yaptı sslerde de göründüğü gibi arabada değilken ve adamların arasında iken herhangi bir şekilde karşılık vermiyorum. Görebilirsiniz açık bir şekilde sslerde.
Arabaya bindikten sonra, kaçarken tehdit ediyorum. Bunu gerçek hayatta da rahat bir şekilde yapabilirsiniz, sonradan yakalanma riskini göze alarak çok rahat şekilde realde de uygulanır bu taktik. Kaçarken tehdit ediyorum, araca binip arabayı kitlemişim. Kırpmışlar orayı sste ama, bir şey demek istemiyorum. Kaçarken tehdit ediyorum açıkçası, tehdit etmemin en genel sebebi de: "Frances'in kolu nasıl oldu?" vs. cümleler kurup Ethan karakterini kendilerine kıl etmeleriydi.
Ek olarak "Frances'in selamı var" gibi bir cümle kurmadım, hiç bir zaman da kurmam.
Araca binmeden önce yaptığı bir başka fear, o sırada o kadar kişinin arasında sizin kafanıza sıkacaklar demesi garip.
Araca binmeden falan diyorsun, ayıp oluyor. SS'i kırpmışsın araba da olduğum görünmesin diye AS:Dasd ayriyetten bundan dolayı da şikayetçiyim şikayeti kim inceleyecekse, muhtemelen kandırmaya çalışmışlar.
5 level altı illegal için açıklamam da: Oraya kumar oynamaya gidiyorum ve birden etrafımı adamlar sarıyor, mermilemekle tehdit ediyorlar. Dövmekle tehdit ediyorlar, gittiğim gibi agresif rol başlatıyorlar. Bence benim karşılık olarak agresif rol yapmam da bir sakınca yok. Böyle düşündüğüm için arabaya binip tehdit edip kaçacaktım.
GBİ SIĞINMA: Olayın uzamasını istemediğim için karakolun önüne doğru ilerliyorum, beni peşlediklerini farkediyorum ve karkaola doğru uzuyorum olayın uzamasını istemediğim için.
Ortak Nezaket: Bana PM attı, kendimi ilk başta düzgünce açıklamaya çalıştım. Frances realden arkadaşım olur, bana anlatıyordu olayımız olduğu zaman. Dominic iyi adam realde falan diye, ben de PM üzerinden açmassan darılırım gibi şeyler söyledim. Kışkırtıcı ve alay edici hiç bir şey bulunmamakta.
Ek açıklamalar: Dediğim gibi, olay uzamasın diye karakolun önüne gittim. AFK bırakmam gerekiyordu ve uzamasını istemedim, bu sebeple de karakolun önüne doğru gittim. Haksız olduğum konu varsa karşı taraftan özür diliyorum. Uzun süredir Roleplay oynamıyoruz, bazı şeyleri unutmuş ve gevşemiş olabilirim. Bu konu için özür diliyorum.