Kuzey Avrupa Dayanışma VakfıHakkımızdaKuzey Avrupa Dayanışma Vakfı dünya üzerindeki tüm işçilerin eşit çalışma haklarını savunan bir sendika topluluğu olmakla beraber, dünyada açlık sınırının altında yaşamak zorunda bırakılan tüm toplumlara bir yardım eli amacıyla; refah seviyesi yüksek gönüllülerin bağışlarını ve vakıfsal işletmelerinden elde edilen gelirlerin transferini üstlenerek; "tüm dünya insanlarını el ele" mottosunu benimseyerek yola çıkmış bir vakıf rolünü de üstlenmektedir.Geride kalmak zorunda bırakılan toplumlarda görülen; seks işçiliği, uyuşturucu ticareti ve suç teşkillerini oluşturan ve bu doğrultuda insanların sosyal faaliyetlerini, yaşayış biçimlerini, çocuk ve yeni nesillerin gelişimine karşı olan negatif etkileri önlemek ve bu suç ortamını ortadan kaldırmanın, refah seviyesi yüksek toplumların paylaşımıyla beraber ortadan kalkacağı düşüncesiyle hareket etmektedir.Anlaşmalı Çalışmalar ve AktivitelerLagos Yaşam Tesisi, Nijerya2014'de Hollanda Kuzey Avrupa Dayanışma Vakfı Bağış Gecesi doğrultusunda başlayan bu çalışma, günümüzde 120 odalık bir sosyal tesise dönüşmüştür. Özellikle Nijerya'nın Lagos kentinin seçilmesi, seks işçiliğine zorunda bırakılan kadınların kurtuluş yuvası olmakla beraber; gönüllü eğitmenler tarafından kişisel gelişim dersleri düzenli verilerek, ücretsiz barınma&yemek ve diğer sosyal ihtiyaçları vakıf bağışçıları tarafından finanse edilmektedir.Dhaka Vakıf Okulu, BangladeşEğitim seviyesi oldukça düşük olan Bangladeş'te; yankesicilik, dolandırıcılık ve hırsızlık suçlarının çok fazla görülmesi sebebiyle masum bir hayat yaşamak ve çocuklarına güzel bir gelecek sunmak isteyen Bangladeşli ailelerin tespitiyle iletişime geçilmiş ve vakıfın Rotterdam ve Hamburg'da bulunan işletmelerinin gelirinin kar oranları hibe olarak bağışlanarak Dhaka Vakıf Okulu açılmıştır ve tüm ihtiyaçları bu işletmelerin kar oranlarından gelmektedir.Bağışçımız Olun!Bağışçımız olmak için ilk adım olarak vakfımımıza kaydımızı yaptırarak, etkinliklerimizden haberdar olup bağışçı olabilirsiniz, bir bağış gecesine katılmasanız bile vakfın bir işletmesinde bir kahve içmeniz bile; geliri düşük bir ülkede bir kadının ya da bir çocuğun geleceğine katkı olabilir.