Merhaba, çok uzatmadan direkt şikayet hakkında konuşacağım. Batyouone'nın dediği gibi skinin kafası REL. Bu da demek oluyor ki kafa konusunda herhangi bir problemimiz yok, çok güzel. Benim yeni eklettiğim eşofmanlı skinin body'sininde REL olduğunu biliyoruz. Beş-altı sene önce lsrp formu kapanmadan önce bulduğum bir body'ydi. Bu konuda da Batyoune ile hemfikiriz, çok güzel. Gelelim sıkıntı olan noktaya. Batyoune, dövmelerin bile aynı olduğunu söylüyor fakat ben bir benzerlik göremedim. Aşağıya birkaç görsel bırakıyorum.
Batyoune'nın dövmelerimiz aynı dediği skinin kol dövmeleri;
Görsel 1Görsel 2Muhman'n eklettiği ve dövmelerin aynı olduğu iddia edilen skinin kol dövmeleri;
Görsel 1Görsel 2Şimdiii...toparlayacak olursak; bahsi geçen skinin kafası REL. Bodysi REL ve dövmeleri de görsellerde gördüğümüz üzere aynı değil. Bütün bu argümanları göz önünde bulundurduğumuzda bu şikayetin neden açıldığını anlamadım. Yine de açık bir şikayet mevcutsa elbette savunmamızı yapacağız. Burada kavga etmiyor ya da düşmancılık yapmıyoruz, rasyonel bir şekilde bu konuyu tartışıyoruz.
Ek olarak Discord mesajlarının paylaşılmasına laf edeyim. Ben, skinin bütün uzuvların REL olmasına rağmen; sen mahcup olma diye sana ''istersen dövmeleri değiştiririm'' dememe rağmen bu yola başvurduğun için ufak bir şaşırma belirtisi vermişim. Eee bu kadar kusur kadı kızında da bulunur değil mi?

Gayet açık bir şekilde açıklama yaptığımı düşünüyorum, bu arada ben de skinimi
@Arranger 'a yaptırmıştım. Herkese iyi oyunlar.