Konu: Marcel_Steckel @Monky aktif rolde bağlantı koparmak.  (Okunma sayısı 180 defa)

#0 - 15.04.2024 17:04

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Marcel_Steckel @Monky

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ekran kaydında görüntüsü olan VCPD oyuncuları.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
13.3. Polise Karşı Bağlantı Koparma & Oyundan Ayrılmak: Birlikler ya da bireysel oyuncular arası çatışma durumlarında, olay yerine polis ekiplerinin yönelmesi sonrası, karakteri ya da silahını kurtarmak adına bağlantı koparmak, oyundan ayrılmak sunucumuzda kabul edilmeyen hareketlerdendir. Bağlantı kopardıktan sonra oyuna geri girme durumu, yöneticinin inisiyatifinde kabul edilebilir. Bu ihlali gerçekleştiren oyuncular sırasıyla:
- İlk seferinde hapis işlemi (IC Miktar üstüne eklenerek),
- İkinci seferinde bir hafta boyunca yasaklanma,
- Üçüncü seferinde ise sunucudan tümüyle yasaklanarak cezalandırılacaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs kovalamaca esnasında bağlantısnı koparıyor. Video kaydında ve ekran görüntülerinde gözükmekte.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

https://streamable.com/4xyph8

Ek açıklamalar(varsa): Oyuncu oyuna 10 dakika sonra dönüyor ama o sırada üstünde olan bir şeyleri arkadaşlarına geçirdiğinden şüpheleniyoruz. Oyuncu oyuna girip bize ulaştı ama üstünden herhangi bir şey bulunmadı. Oyundan /sq atığını düşünüyoruz. Biz gelene kadar büyük ihtimalle üstündeki bir şeyleri arkadaşına verdi. Yetkililerden talebimiz kişinin o zaman içindeki loglarından kontrol sağlanmasını istiyoruz.

#1 - 15.04.2024 19:43
Sözde tekere ateş açılması gerekirken aracın motoru durdurulasıya kadar ateş açılıyor  :sampanya: aracın motoru durmasıyla birlikte araç benim oyunumda patlıyor ve crash yiyorum, bir kaç kezde giriş yaparken server closed yememden ötürü bekledim. Girer girmezde tam olarak crash yediğim noktada hareket etmeden Luna_Harrison karakterine PM attım ve gelip almalarını söyledim. Üzerimde de bir miktar Kokain ile yakalandım zaten ona da el konuldu. Şu anda rolsel olarak ilerleyiş göstermekteyim ve kodeslerdeyim. Savunmam bu kadardı teşekkürler.

#2 - 22.04.2024 01:23
Rol devamı gerçekleştirildi mi? @tr_ouz

#3 - 22.04.2024 13:09
Rol devamı gerçekleşti ama biz olay yerinden uzklaşmıştık biz oraya dönene kadar ne oldu bir bilgi yok. Aklımızda kalan soru işareti de zaten biz gidene kadar arkadaşları vb şekilde bizim gittikten sonra oyuna girip üzerinde bir silah varsa onu arkadaşlarına aktarıp onların gidip üstü temiz bir şekilde role devam etmesi. @itsbard

#4 - 22.04.2024 16:06
Sorun görülmedi.