Konu: [14.04.2024, Michael Bonozelli] Hile/Bug Kullanımı  (Okunma sayısı 467 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.04.2024 00:59
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Michael Bonozelli @zed_exe
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Rosita Sorrentini
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.04.2024, 23:21

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selam. Videoda da izleyeceğiniz üzere, videonun başında görülen ve PIAZZA plakalı siyah Infernus'u kullanan oyuncu Michael Bonozelli, takip sırasında ortadan kayboluyor. Kendisini direkt olarak hile/bug sebebiyle suçlamıyorum. Fakat kendisinin profiline göz attığım zaman geçmişte Ozmeninho tarafından "hile" sebebiyle banlandığını görüyorum. Şikayeti açmaya karar verme sebebim bu. Eğer bunu tekrar yapıyorsa, kimsenin sunucudaki herhangi bir oyuncunun oyun zevkini bozmasına hakkının olmadığına inanıyorum. Kendisinin, olayın aksini kanıtlayacak bir ekran görüntüsü varsa iletmesini rica edeceğim. Teşekkürler.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 14.04.2024 01:01
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 15.04.2024 10:22
24 saat içerisinde savunmanızı iletmelisiniz. @zed_exe

#3 - 15.04.2024 19:04
Savunmamı gün içerisinde yapıcağım.

#4 - 15.04.2024 22:11
Spoiler: GösterGizle
Oyuncular buldukları tüm açıkları forumdaki ticket bölümünden bildirmelidir. Bu açıkları bildirmemek ve kötüye kullanmak cezalandırmaya/yasaklamaya sebebiyet vermektedir. Sunucudaki mevcut sistemleri amacı dışında kullanarak avantaj sağlamak da sistem açıklarını kullanmaya eş değer sayılacaktır.

Merhaba, öncelikle arkadaşın videosunu açıklıyayım; Akşam saatlerinde GTA dosyama araç modu kurma çabasına atıldım. Sistemim kötü olduğundan dolayı mod, oyun içerisi Drop, ve FPS  düşüklüğüne sebep oluyordu özellikle market caddesindeki yoğun obje ve artı olarak modlardan dolayı orada daha düşük araç bile sürememe durumuna gelmiştim o yüzden chatlog ve hud menüsünü kapatarak oradan genelde öyle geçiyordum videoda gördüğüm kadarıyla tam o sırada PD arkadaşlar beni görüp durdurmaya çalışmışlar drop girdiğinden dolayı arkadaşlar beni bilerekten kaçıyor olarak fark etmiş ve direkt olarak drop'un girdiği andaki yere spawnladığımdan dolayı arkadaşların aklında bir hile şüphesi bulunmuş galiba. Burada sizlerinde hatası bulunmakta, ben fark etmiyorum ancak bana PM atarsanız geri gelirdim role devam ederdik.
"Kendisini direkt olarak hile/bug sebebiyle suçlamıyorum. Fakat kendisinin profiline göz attığım zaman geçmişte Ozmeninho tarafından "hile" sebebiyle banlandığını görüyorum."
 Böyle bir cümle kullanmışsın, bu olaylar herkesin başına gelebilir ön yargılı olmamanı tavsiye ederim. Geçmişte yaptığım bir hata sonucu karakterim silindi ve cezamı çektiğimden günden beri herhangi bir cleo (herhangi bir dosya) kullanmıyorum. 
("Kendisinin, olayın aksini kanıtlayacak bir ekran görüntüsü varsa iletmesini rica edeceğim."
Başta dediğim gibi oyunuma drop giriyor ve sistemim o anda kendi kendini kilitleyip herhangi birşey yapamıyorum videoda'da gözüktüğü üzere bu drop 5 saniye'yi bile almıyor.) Bu kadar savunma yeterli bence, bu durumlar herkesin başına geliyor, market caddesine girip fps düşüklüğünü, takılmalar herkes yaşıyor ben bunu normal karşılıyorum ancak arkadaş durumu hile/bug kullanımı olarak algılıyor diyecek başka birşey bulamıyorum normalde bu kadar uzun tutmuyacaktım savunmayı ancak kimsenin aklında bir soru işareti kalmasını istemedim. Bu şikayeti değerli yetkililerimizin insiyatifine bırakıyorum Vice ile kalın.

#5 - 15.04.2024 22:15
Yaptığınız savunma için teşekkür ederim. Tarafımdan daha fazla ileti gelmeyecek. Sonuçlanabilir.

#6 - 19.04.2024 22:18
Şikayete gereken savunmayı yapmıştım fakat, böyle toxic bir ileti geldiği için tekrar  mini bir savunma yapacağım.

Sistemim kötü olduğu için böyle bir problem oldu esc tuşuna bastım bug oldu sanırım. Rolü yapan arkadaşların rolünü böldüğüm için kendilerinden özür diliyorum. Şikayette zaten masum olduğumu yetkililer inceleyince göreceklerdir, ek olarak yanlışımı kabul ediyor ve tekrarlanmayacağı sözünü veriyorum. Adminlerin insiyatifine bırakıyorum. Lütfen daha fazla toxic yorum gelmesin. İyi forumlar.

#7 - 26.04.2024 12:39
Drop gibi gözüküyor ancak kullanıcı inceleme altında. Benzer bir şikayette burası referans alınacak.

K&A