Konu: Samp ortamındaki olağanüstü kolpacılık  (Okunma sayısı 1549 defa)

#0 - 12.04.2024 19:27
Yazılımcıyım aylık 80bin lira alan adamın diyen elemanın günde 10 saat oyunda olması.
28 yaşındayım Uzman Çavuş'um diyen adamın da günde 8 saat oyunda olması.

Ne düşünüyorsunuz?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 12.04.2024 19:46
SAMP'a ilk başladığım zamanlarda kendini doktor diye tanıtan bir kimse vardı, kendi adını İngilizce olarak çevirip, karakterini olabildiğince kendine benzetmeye çalışıyordu. ASGH'de rol yapıyor, bütün kadın karakterlere yürüyordu. Bu bir hobi değil, onun için gerçekten bir hayat gibi bir hal almıştı. Kendini doktor olduğuna o kadar çok inandırmıştı ki, yaklaşık 4 - 5 saat ameliyat rolü yapıyordu.

O oyuncu sayesinde sunucuda en düzgün rol yapmaya çalışan insanlar dahi en ufak bir çatışma rolünden sonra /q atar oldu, en son forum üzerinden kadın karakter sahiplerine karakterinin özgeçmişini, rol planını atınca yönetim tarafından yasaklanmıştı. Bu dediğim hadise 2018'li yılların sonuna doğru gerçekleşti. Geçenlerde beni tekrardan bulup, (benim müzisyen olduğumu biliyordu) "Seni sahnede falan gördüm, sadece izledim, artık çene cerrahı oldum, terfi aldım çok şükür." diye devam ediyordu. Çok korkutucu bir herifti...
funny
25
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
funny tepkisini veren kullanıcı(lar):
Dragona, FreddyJobs, Gonzalo, karizmatik devrimci, Ağaçkakan, Valentino, thufan, trust no one,
cambardakolsunlutfen, Mamma li Turchi, relug, Stance, 180 million dollar dance, themosthated, Mirmanu, Emreeeeeee,
ORGANIZE, ephedrine, kocælispor, trickstertrick, deffen, farketmez, GxngBanger, GökBörü,
semiz,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 12.04.2024 19:49
anonim olmanın verdiği özgüven, bu sadece sampta da değil
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 12.04.2024 23:11
Bu sadece, sampta değil ben başka plartformlarda anonimliğin verdiği, etki ile MİT'de çalışıyorum diyeni görmüştüm :D
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 14.04.2024 01:34
SAMP'a ilk başladığım zamanlarda kendini doktor diye tanıtan bir kimse vardı, kendi adını İngilizce olarak çevirip, karakterini olabildiğince kendine benzetmeye çalışıyordu. ASGH'de rol yapıyor, bütün kadın karakterlere yürüyordu. Bu bir hobi değil, onun için gerçekten bir hayat gibi bir hal almıştı. Kendini doktor olduğuna o kadar çok inandırmıştı ki, yaklaşık 4 - 5 saat ameliyat rolü yapıyordu.

O oyuncu sayesinde sunucuda en düzgün rol yapmaya çalışan insanlar dahi en ufak bir çatışma rolünden sonra /q atar oldu, en son forum üzerinden kadın karakter sahiplerine karakterinin özgeçmişini, rol planını atınca yönetim tarafından yasaklanmıştı. Bu dediğim hadise 2018'li yılların sonuna doğru gerçekleşti. Geçenlerde beni tekrardan bulup, (benim müzisyen olduğumu biliyordu) "Seni sahnede falan gördüm, sadece izledim, artık çene cerrahı oldum, terfi aldım çok şükür." diye devam ediyordu. Çok korkutucu bir herifti...

gece gece şunu okuyunc ayemin ediyorum gülmekten karnıma ağrı girdi unutmuştum bir de hatırlayınca aklıma geldi harbiden o adam çok garipti tipini görmüştüm onun ama unuttum tabi oekfeokfperfkerpfk harbiden değişikti
« Son Düzenleme: 14.04.2024 01:36 Dragona »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 15.04.2024 05:15

Bahsettiğin kişiyi bizzat tanıyorum, söylediğin gibi hayatsızca 4-5 saat ameliyat yapıyordu kendisi. Gerçekten bir *Cerrah* edasında bir şeyler öğrenip bizleri usandırıyordu. Şu sıralar pek ortalıkta gözükmüyor, numarası vardı geçen aradım açmadı. Ad vermek istemiyorum da kuvvetle muhtemel aynı kişiden bahsediyoruz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 15.04.2024 09:14
Bu kolpayı en çok yapan BlackFireTail nickli arkadaşdır, sözde çavuşmu teğmenmi onbaşımı her neyse işte göreve gidiyormuş foto linke falan da bulduğu fotoları atıp kandırmaya çalışıyor. Baksan 10 saat oyunda, en son burnoutta kız rolü yapıyordu şimdi ne oldu bilmiyorum
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 15.04.2024 09:34

Adnan kardeşin delilikleri. Kendisini sevmezdik. @ozmeninho
Like
3
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
ozmeninho, bonnaireee, semiz,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 15.04.2024 10:28
Statü sahibi olan, hedefi olanlar samp oynamaz. Samp oynayan adam işsizdir. Hayatsızdır. Küçük bir yerde, sıkıcı bir hayat yaşıyordur. Zaten samp oynayanlar 15-25 yaş arası olduğu için iş veya statü sahibi olmamaları da normal.

Şahsen ben işsiz ve hayatsız dönemlerimde samp oynardım. Pandemi+bazı şeyler derken fazla boş vaktim oldu. Çok afk attım. Bla bla..

Ama çalışırken veya bir hedef için çabalarken bırak sampı, adam akıllı bilgisayarın başına bile oturmuyordum. Oturmaya vakit kalmıyordu.

Birde samp öyle 1-2 saat oynancak oyun değil. En az 3 saatini vermen gereken bir oyun. Her gün en az 3 saat samp oynuyorsan muhtemelen hedefin, işin, yapman gereken bir şey yoktur.

Herkesle hemfikir olduğumu düşünüyorum.
100
8
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Ihsan, Dragona, HYPER, karizmatik devrimci, bloo13, Reusus, deffen, OLDHAND,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok