Konu: İyilik Yapanı Yesinler Hesabı  (Okunma sayısı 397 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.04.2024 00:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Wado

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.04

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Dolandırıcılık

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Mulholland'da bulunan evimi sisteme satacaktım. Aktif kiracı bulunuyordu bende satın almak ister mi diye sordum. Sonrası SS'lerde. Herkesi kendim gibi görüyorum bu da kendi karakterim cezasını bir kez daha çekiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):
Zaten sisteme satsam 900k veriyordu, aklımda alan kişinin kazançlı olması vardı ama yanlış düşünmüşüm. Mix konusunda rolleyelim istersen diyorum beni geçiştiriyor. Ama admin isiyatifine kalmış durumun buna itiraz edemem. Kimseyi kendiniz gibi görmeyin :garip:

#1 - 12.04.2024 00:54

EVİ SİSTEME SATIP NC ATIP KAYIPLARA KARIŞTIM  :-\ :-\ :-\ :-\

#2 - 12.04.2024 01:15
Şu an elimde ssleri bulunmuyor ama bu arkadaş yine farklı bir isimle ve aynı yöntemle beni de dolandırmaya çalıştı. Cheetah'mı satacaktım, satmadım allahtan. Arkadaşlara geçmiş olsun diyorum ve bu iyi niyet sömürücüsü arkadaşın da yasaklanmasını diliyorum.

#3 - 15.04.2024 17:30
Suistimali önlemek adına sistemin size sunduğu bir satış protokolü var. Ufak tefek kazançlar sağlayacağız ya da başkalarıyla karşılıklı sistemin verdiğinin aksine 3-5 bin fazla kazanacağız diye böyle işlere girişirseniz dolandırılırsınız.

Şikayete konu olan hesap aktardığı mal varlığıyla birlikte diğer hesaplarıyla (1M+) yasaklandı.  Ama size iade sağlanmayacak. Sunucuda var olan satış yöntemleriyle satış yapın, "iyi niyetten kaybediyoruz" diye bir şeyi kabul etmiyoruz.