Konu: Skin  (Okunma sayısı 313 defa)

#0 - 11.04.2024 02:41
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Arthur Bondurant  @Avenger7 
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
ÖZEL SKININIZIN HAKLARINDAN FAYDALANMAK İÇİN(Skin Ekletmeden Okuyun)
  • 11.06.2021 tarihinden sonra eklenecek tüm skinler için geçerlidir. Çalınma, hırsızlık, hatalı skin/çalıntı skin ihlallerine yönetim olarak müdahale edilecektir.
  • Tüm haklardan faydalanmak için, skinlerinizin mutlaka kurallarımıza uygun şekilde eklenmesi gerekir. Vice Roleplay bünyesinde skin yapan oyuncularımız(şu anda 10+ farklı oyuncu) kuralları iyi bilen, çalıntı skin/asset kullanmayacağını bize bildiren isimlerdir ve Vice Roleplay yönetiminin kontrolü altındadırlar. İhlal durumunda, hesaplarının yasaklanacaklarını da kabul etmekteler.
  • Bu sebepten dolayı, ücretli, VP veya oyun parası karşılığında özel skin yaptıracağınız zaman mutlaka ViceSquad discordumuzda(discord.gg/vice) Özel skin bölümündeki "Skin Yapımcısı" rolüne sahip kişilerle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Bu isimler dışında yaptırılan/ekletilen/kendinizin yaptığı skinlerde çalıntı olması durumunda, hiçbir haktan faydalanamazsınız ve özel skininiz silinir.
  • Kendiniz paylaşılmış bir skini bulup ekletebilir veya sıfırdan yaparak yine sunucuya gönderebilirsiniz. Ekletmek istediğiniz skinin(bulduğunuzu varsayarsak) sunucuda olup olmadığını kontrol etmek adına, ViceSquad discorduna girip skinin görüntüsünü skin yapımcılarına göndermenizi öneriyoruz. Kendileri size bu skinin sunucuda olup olmadığını söyleyeceklerdir. Sunucuda var olan bir skini ekletirseniz/sahibinin şikayeti sonucunda skininiz silinir ve VP iadesi yapılmaz. 

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 11.04.2024 tarihinde kendi sahibinde aldığım skinleri forum üzerinde dolaşırken bu arkadaşta gördüm ve şikayet açmak istedim, daha öncede böyle olaylar yaşamıştık. Skinin sahibinden satın aldım ve kanıtlar üzerinde konuşmalar, tarih ve banka havalesi duruyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Bana Ait Olan;

Kanıtlar: GösterGizle

Arkadaşda olan skinler

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 15.04.2024 10:39
24 saat içerisinde savunmanızı iletmelisiniz. @Avenger7

#2 - 15.04.2024 19:36
Şimdi öncellikle merhabalar, şikayete baktım inceledim. Savunmamı yapıyorum ve geçiyorum üstüne durmama gerek yok Eşofmanlı model büyük ihtimalle kişiye ait fakat diğer atletli için bana şikayet açamazsın. O model rel ben ona bot vesaire çektirdim. Çıkıp o model için şikayet açamazsın. Bunu sana bildireceğim, eşofmanlı modeli de bana bir arkadaş satmıştı. Önce ki sahibi zamanından var. Automatic sunucudan yasaklandıktan sonra bana bu modeli satmışlardı showroomu olan birisi o zamandan kalmaydı, model vesaire değişikliğine gidince kullanmak istemiştim. Senin olduğuna dair birşey bilmiyordum. Ve şuanda gördüğüm kadarı ile senin kullandığın modeller daha farklı. Benim parasını verdiğim model olduğu için kaldırma zararımı karşılarsa ya yönetim yada sen değişim ücreti karşılanırsa değiştirebilirim. Sonuçta satın aldığım bir model. İyi günler, iyi forumlar. Başka savunma gelmeyecektir.
« Son Düzenleme: 15.04.2024 19:39 Avenger7 »

#3 - 15.04.2024 23:48
Esofmanli olması umrumda degil body aynı ayriyetten bu olayı daha öncesinde dc üzerinden konuştuk seninle ve kadirden butun skinleri aldigimi belirtmiştim bunun üzerine sen direkt skinleri kullanıyorsun kafayla ilgili problemim yok fakat satin aldigim skinleri değitireceğim diyip değistirmemen olay

Hiçbir şekilde skin değişimini karşılamayacağım bununda bilgisini vereyim

« Son Düzenleme: 15.04.2024 23:51 Claw »

#4 - 16.04.2024 03:05
Esofmanli olması umrumda degil body aynı ayriyetten bu olayı daha öncesinde dc üzerinden konuştuk seninle ve kadirden butun skinleri aldigimi belirtmiştim bunun üzerine sen direkt skinleri kullanıyorsun kafayla ilgili problemim yok fakat satin aldigim skinleri değitireceğim diyip değistirmemen olay

Hiçbir şekilde skin değişimini karşılamayacağım bununda bilgisini vereyim

Tekrardan selam dostum. Neden SS'i böyle ekliyorsun? O bahsettiğin model farklı model ve bu eşofmanlı modeli bana sattılar. Bende şuanda mağdur oluyorum o zaman, satanların sorunu bu. Sonuçta bana satmışlar dediğin modeli ben kullanmadığım gibi yazıları vesaire de değiştirtmiştim. O modeli de bana onlar satmıştı. Neden bu durumu şuanda açıyorsun. Head'ı zaten değiştirtirmem. Bu Kadirle benim aramda olan bir durum, seni pekte ilgilendirmez. Ondan rızası ve onayını aldım. Alt tarafa senin eklediğin ss'in tamamını ekliyeceğim. O daha da detaylı bu tarz detaysız ssleri buraya eklemen çok saçma. Ve değiştirme ücretini de ödemeden modelimi değiştirmiyeceğim. Sonuçta ortada ödenmiş bir para var.
Görseller;

#5 - 16.04.2024 08:51
Alıntı
Senin olduğuna dair birşey bilmiyordum.

Burada sana tüm skinleri satın aldığımı belirtmişim ve sen aynı olmaması için yazıları sildiretecegini felan soylemişsin buna okey demişim zaten ama tüm skinlerimi aldığımı söyleyip sen tekrar böyle hiçbir şey değiştirmeden direkt olarak ekletirsen ben sana şikayet açarım. Sorun bunu bilip üstüne bilmiyordum demen

« Son Düzenleme: 16.04.2024 14:48 Claw »

#6 - 17.04.2024 00:38
Alıntı
Senin olduğuna dair birşey bilmiyordum.

Burada sana tüm skinleri satın aldığımı belirtmişim ve sen aynı olmaması için yazıları sildiretecegini felan soylemişsin buna okey demişim zaten ama tüm skinlerimi aldığımı söyleyip sen tekrar böyle hiçbir şey değiştirmeden direkt olarak ekletirsen ben sana şikayet açarım. Sorun bunu bilip üstüne bilmiyordum demen

Şimdi öncellikle, savunmayı gereksiz yere uzatman hiç hoş değil. Diyorum ki bana o modeli sattılar, sen bana bu modeli de aldığını söylemedin. Gökten tanrı mı kulağıma fısıldayacaktı. Alma diye, Showroom'da parasını yollayıp aldığım bir modeldi. Ve ben satın aldığım için oyunda aktif kullanmaktayım. Eğer istemiyorsan, ''Skin Değişikliği'' ürününü ücretini bana karşılarsın bu şekilde bende modeli değiştirtiririm. Bunun dışında bu durumda ben zararlı çıkıyorum. Tarafımca daha fazla savunma gelmiyecektir. Adminlerin sonuçlandırmasını bekleyebiliriz.

#7 - 17.04.2024 13:09
@Boreki Daha fazla ileti atmaya gerek yok sonuçlandırır mısın?

#8 - 28.04.2024 20:01
Yasaklandı.

K&A