Konu: Maxwell Adler - ESP Şüphesi  (Okunma sayısı 212 defa)

#0 - 11.04.2024 00:35
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maxwell Adler @Rivera
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @'Aku!
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.04.2024 21:40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: ESP Şüphesi    
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 11.04.2024 21:40 sularında polisten kaçıyordum, Maxwell karakteri de peşimde olan ekip aracını kullanıyordu, normal bir ekip aracı Bullet kovalıyor ve bu doğrultuda epey bir fark açılıyor, bu farkın açılmasına rağmen Maxwell karakteri her seferinde nereye saparsam sapayım, nereden girersem gireyim arkamdan ayrılmıyor, hatta nasıl oluyorsa nereden dönüyorsam nasıl bir aradan geçiyorsam oradan da geçiyor, kanıtlar ektedir.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):
« Son Düzenleme: 11.04.2024 00:43 ArtexBy »

#1 - 11.04.2024 00:58
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 11.04.2024 02:01
Selamlar, sizi kovaladığım esnada yanımda partnerim @Drewgunn vardı şahitliğini o da doğrulayacaktır.

Kanıtlara eklemiş olduğun tüm videoları izledim,

İlk video için, muhtemelen "draw distance" ayarını kısıkta kullanıyorsun. Aşağıda bıraktığım fotoğrafta ki yerden, karşıdan geliyorum videoda tam gözükmüyor olabilir senin karşıdan geldiğini görüyorum ve direkt olarak peşinden geliyorum.

İkinci video için, otobondan sürüş yaptığım esnada etrafı incelerken beyaz bullet'i yani senin aracını görüyorum ve durup nereye gittiğini anlamaya çalışıyorum.

Görüş kaybı yaşayınca bölge taraması yapıyorum, diğer ekipler Ocean Docks tarafına doğru bakmaya gittiği için ben de doğal olarak otobanın diğer tarafına doğru ilerliyorum ve orada sizinle denk geliyoruz.

3.video içinse neden eklendiğini anlamadım, videoda kendimi veya partnerimi göremiyorum?
Şüphe üzerine açılan şikayet, gerekli savunmayı yaptığımı düşünüyorum. Doğru kararı yetkili verecektir.

« Son Düzenleme: 11.04.2024 02:36 Rivera »

#3 - 11.04.2024 02:12
Şunu da ekleyelim,

Sürekli olarak aynı bölgede (aşağıda ki bölge) kaçış sergilemen sizinle bir kaç kez denk gelmemizi sağlamış oldu. Hep aynı rotayı kullandığınız için rol esnasında kaçtığınız noktaları az çok kestirmiş olduk.

#4 - 12.04.2024 12:10
Şu anlık yetersiz kanıt ancak not alındı, bir sonraki benzer şikayette burası referans alınacak.

K&A