Konu: Avtandil_Rekhviashvili Fear-RP Bradley_Chkheidze Yaralı kural ihlali  (Okunma sayısı 214 defa)

#0 - 10.04.2024 17:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Avtandil_Rekhviashvili @mstc0 Bradley_Chkheidze @Legend_lahmacun

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Görüntülerde gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
Örnekler:
- Kalabalık bir yerde veya sokağın ortasında silah çekmek
- Kendisine silah doğrulturken birden koşmaya başlamak veya silah çekmeye çalışmak
- Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak
- Polis otoritesini tamamen yok saymak, silah doğrultulmasına rağmen polisin direktiflerine uymamak
3.7. Yaralı rolleri: Sistemsel olarak baygın duruma düşen/düşürülen karakterler için yaralı rolü yapılması gerekmektedir. Yaralı durumuna düşme sebeplerine bağlı olarak oyuncular kanama vb. rollerini gerçekleştirmelidir.

Yaralanma durumlarına göre kanama, pansuman vb. rollerin azami süreleri aşağıdaki gibidir. Bu süreler; karakteri tekrar herhangi bir çatışmaya girebilecek düzeye getirmez, yalnızca yaraların sarılması gibi gerçeğe yakın rollerin yapılma süreleridir. Tekrar bir çatışmaya girmek için 8 saat beklemelisiniz. (Polisler için bu süre 4 saattir)
- Tüm ateşli silahlar: 1 saat
- Yumruk, sopa, bıçak vb. fiziksel saldırılar: 30 dakika
- Araç çarpması veya patlaması, yüksekten düşme sonucu ölmek: 15 dakika

Yukarıdaki belirtilen süreler bitmeden yaralı rolüne aykırı eylemlere örnekler:
- Ağır iş yapmak (birisini kucaklayıp arabaya bindirmek gibi)
- Yaralandıktan sonra kaçmak için gerçek dışı davranışlar sergilemek (sürünme hareketi belirtip hızlı yürüyerek olay yerinden kaçmak)
- Süratli araç kullanmak
- Fiziksel agresif rollere girişmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar ile aktif bir savaş içerisindeyiz onları bulup vuruyorum ve tekrar geri kontrol etmeye gittiğimde kalkıp hiçbir şey olmamış gibi arabalarını sürmeye devam ediyorlar ve benim silahlı olduğumu bilmelerine rağmen en ufak bir Fear-RP bile uygulamayıp ekstra üstüne küfür ediyorlar  ::)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.hizliresim.com/abpt4rg.png https://i.hizliresim.com/as4e2dv.png https://i.hizliresim.com/ntn79q6.png Arabayı sürdüklerinin kanıtı ; https://streamable.com/6rq95b

Ek açıklamalar(varsa):  :sampanya:

#1 - 10.04.2024 23:09
Merhabalar. Öncelikle kardeşim benden meta yapmamı mı bekliyorsun anlamıyorum. Sen bizi vurduğunda maskeyliydin. Sonradan geldiğinde bize sizi vururum gibi laflar atıyorsun silah çektiğin yok benden fear rp yapmamı bekleyemezsin. Ben senin bizi vurduğunda kim olduğunu nereden bileyim maskeli bir adam gelip sıktı? Saçma sapan anlamsız bir şikayet. Maskeliyken vurduğu adama maskesizken gelip laf atıp silah çekmeden fear rp yapmasını bekliyor. Savunmam bu kadar iyi forumlar dilerim. Daha kendi adıma bir savunma gelmeyecek.

#2 - 10.04.2024 23:47
Merhabalar. Öncelikle kardeşim benden meta yapmamı mı bekliyorsun anlamıyorum. Sen bizi vurduğunda maskeyliydin. Sonradan geldiğinde bize sizi vururum gibi laflar atıyorsun silah çektiğin yok benden fear rp yapmamı bekleyemezsin. Ben senin bizi vurduğunda kim olduğunu nereden bileyim maskeli bir adam gelip sıktı? Saçma sapan anlamsız bir şikayet. Maskeliyken vurduğu adama maskesizken gelip laf atıp silah çekmeden fear rp yapmasını bekliyor. Savunmam bu kadar iyi forumlar dilerim. Daha kendi adıma bir savunma gelmeyecek.
Savunman için teşekkür ederim maske olayına ikna oldum fakat sizi vurduğumda aynı model aynı renk aynı plakalı bir arabaya biniyordum sizi kontrol etmeye tekrar geldiğimde yine altımda aynı araba vardı ordan tanıyabilirsin diye düşünüyorum.

#3 - 11.04.2024 00:04
Sen her yanından geçen arabanın plakasına bakıyor musun da oyunda buna karakter olarak dikkat edilsin. Ben ayıldığımda araç veya sen zaten yanımda değildin he eğer ayıldığımda yanımda olsan dediğin olur ama zaten önümüze kırdığın gibi inip sıktın gerçek hayata da uyarladığında plakaya o durumda dikkat edemeyeceğine göre olay bitmiştir. Renk olayına zaten girmiyorum sunucuda minimum 400 tane siyah sultan var. Ben beni vurana bakıyorum beni vuran maskeli mi maskeli kardeşim sonradan bir adam gelip bana ne silah ne bıçak çekip küfür ederse fear rp yapmam. İyi forumlar.

#4 - 11.04.2024 00:07
Sen her yanından geçen arabanın plakasına bakıyor musun da oyunda buna karakter olarak dikkat edilsin. Ben ayıldığımda araç veya sen zaten yanımda değildin he eğer ayıldığımda yanımda olsan dediğin olur ama zaten önümüze kırdığın gibi inip sıktın gerçek hayata da uyarladığında plakaya o durumda dikkat edemeyeceğine göre olay bitmiştir. Renk olayına zaten girmiyorum sunucuda minimum 400 tane siyah sultan var. Ben beni vurana bakıyorum beni vuran maskeli mi maskeli kardeşim sonradan bir adam gelip bana ne silah ne bıçak çekip küfür ederse fear rp yapmam. İyi forumlar.
Arabanın rengi lacivert kanka siyah değil

#5 - 11.04.2024 03:51
Merhabalar. Evet orda araç kullandım ama senin de attığın kural linkinde süratli araç kullanmak diye ibare geçiyor. Gönderdiğin videoda bizi geçtiğin hız 65 orada ben tshirtünden yırtıp kolundaki yaraya bastırır emoteu atarak sabit 50 hızında ilerliyorum ve önümüze kırıyorsun burada yaralı kural ihlali yok. İyi forumlar dilerim.

Spoiler: GösterGizle

#6 - 11.04.2024 18:42
Savunmalar bittiyse sonuçlanabilir.

#7 - 11.04.2024 19:26
talibanlı kardeşim böyle bir şey yapmaz bu işte mossadın parmağı var biz bunun cevabını 31 martta verdik düzeni bozacağız fear rp yki bunlar hep siyonizm forumdan kim olduğuna bakıp fear rp uygulaması gerekiyormuş ama ortadoğu çocuğu böyle oyunlara gelmez yaşasın demokrasi

#8 - 11.04.2024 19:30
talibanlı kardeşim böyle bir şey yapmaz bu işte mossadın parmağı var biz bunun cevabını 31 martta verdik düzeni bozacağız fear rp yki bunlar hep siyonizm forumdan kim olduğuna bakıp fear rp uygulaması gerekiyormuş ama ortadoğu çocuğu böyle oyunlara gelmez yaşasın demokrasi
tamam cok konusuyon az sesini kıs

#9 - 11.04.2024 19:34
tamam cok konusuyon az sesini kıs

>:( >:( >:( her muhalefet gördüğünde böyle dikta ağzıyla konuşman hoş değil susmayacağız proletaryayı ezen tiranlara direnmeye devam edeceğiz zalimler için yaşasın cehennem