Konu: Ferenc Sraosha Nonrp driving, powergaming, copbait.  (Okunma sayısı 131 defa)

#0 - 08.04.2024 16:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ferenc Sraosha @NpoLS_

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  Lautaro Nunez @OKN , Joseph Macmillan @BeyEfendi, Luna Harrison

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.04.2024 - 15:50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Nonrp driving, Powergaming, copbait.
Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş iki gündür aynı şekilde sadece polislerden kaçıyor ve bilerek ECHO ekibinin yanına giderek yan veriyor, ihlaller vs yaparak kaçıyor. Ek olarak bugünkü kovalamacamızda ekip aracımıza yandan çarpıyor ve hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor. Powergaming ve Nonrp driving'i sürekli ihlal ediyor, aşağıda göstereceğimiz video en iyi kanıtı. Kovalamaca esnasında birçok nonrp driving ihlali gerçekleştiriyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/ln75ee

Ek açıklamalar(varsa): Hak ettiği cezayı alması dileğiyle, iyi forumlar.

#1 - 08.04.2024 16:40
Pek non rp driving ve cop bait göremedim powergaming konusuna da genel sizin yaptığınız şeyleri ben yaptığımda sürekli bir sorun oluyor belli bana ooc kinin var hatta bunu attığın pmlerden hatırlarsın, araç modun şöyle böyle diyip kendini tatmin etmeye çalışıyordun fakat şunu da anlamış değilim neden sen video kaydı almadın? Bu sorunun cevabını bence çok iyi biliyorsan ama 2009 yılında çıkmış bir oyun için burda kendimi yırtmıyacağım gerek yok.

Kısacası esp ile bile yakalayamayıp kendin bir hata yaptığında problem etmeyip fakat ben veya bir başkası yaptığında problem eden bir varlıksın sıkıntın ne bilmiyorum ama hırsın seni kötü yollara sokuyor, bana şikayet açınca kendini kanıtlamadın hatta kendini o kadar düşüyorsun ki farkında değilsin, ama merak etme yine yaklayamadın beni  ;) İyi forumlar.

Söylemeden edemeyeceğim esp olduğumu kanıtla gibi itamlarda bulunmazsan sevinirim, gözümde daha çok düşersin.

« Son Düzenleme: 12.04.2024 11:41 NpoLS_ »

#2 - 08.04.2024 16:43
Elinde herhangi bir kanıt vs bulunmuyor, iftiradan başka yapabileceğin bir şey olmadığı için seninle polemiğe girmeyeceğim. Video'da ihlaller belirli, şikayet sonuçlanabilir.  O:-)

#3 - 08.04.2024 16:47
Basit bir insan olarak gereksiz cümleler kurarak kendini fazlasıyla aşağıya çektin, ben yaptığım ihlal için özürümü dilerim ve adminin kararına bırakarım. Senin gibi yalanımın arkasına saklanmam, sadece cevap vermeni isterdim. Onu bile yapmayacak kadar bu oyunu fazlasıyla ciddiye alan bir insansın. Amerika da polis olma hayalin falan mı var? Amerika da tanıdıklarım var hallederiz, veriyim dc mi yaz. :manifdog :manifdog

#4 - 09.04.2024 16:48
Sonuçlanabilir.  O:-)

#5 - 12.04.2024 21:13
Hızlı gelen bir araçsınız ve başka bir araca tüm şiddetinizle çarpıyorsunuz, hatta o kadar şiddetli çarpıyorsunuz ki karşı araç büyük oranda savruluyor. Kaza rolü yapmak yerine devam etmeniz, üstüne üstlük şikayette Ortak Nezaket kavramından yoksun ilerlemenizden ötürü artırımlı yaptırım uygulanacak.