Merhabalar, iyi forumlar.
Öncelikle "legal" rol kavramını bir "iyimserlik" adı altında gösterilmesine tamamen karşı çıkıyorum. Hecate karakterine yaptığım rol ise herhangi bir tehdit içermiyor, agresiflik içermiyordu. 10 tane polis yanımda, konuyu Kıdemli Memur personeline anlatmaya çalışırken ortaya atlıyor, olaya dahil olmaya çalışıyor. Bahsettiği konuşmada ise bir söylemimi üstüne almış, sonrasında ise ben ona söylemediğim için "Sana bir şey söyleyen yok Hecate." tarzında bir cevap verdim. Verdiğim emotelarda herhangi bir agresiflik bulunmamakta, aksine kişi "tip tip Ida'ya bakar" şeklinde bir emote verdiğini de gözlemledim. Ayrıca konuya dahil olan birçok polis üyesi, rol arkadaşlarım bu konuyu doğrulayacaktır. Aşırı agresif olarak düşündüğünüz rolde ise Adam Hall karakteri, Ida karakterinin şahsiyetine varacak şekilde küfürler savurmuş ve sonrasında ise karşılık olarak "orospu çocuğu" gibi bir küfür söylemi almıştır.
Benim Adam Hall, Alex Bearse ve Hecate Mendoza karakterlerine karşı herhangi bir küfrüm, agresifliğim başka türlü olmamıştır.
Ayrıca ve ayrıca, Hecate'nin bahsettiği noktalar hakkında ekran görüntüsü yöntemini kullanmasını rica edeceğim, bir suçlama atılıyorsa eğer bunu kanıtlarla desteklemesi, lafta bırakmaması gerek. Hecate ile konuşmadan beş dakika önce ic çok yakın arkadaşım silahla vurulmuş, kişiler ise "legal" rol yaptığım için agresif bir ruh haline bürünemeyeceğimi, melek npcsi gibi rol yapmam gerektiğini düşünüyor sanırım.
Adam Hall karakteri öncesinde Joe Finke karakterini vurma emri vermiş, sen ise Adam Hall karakterinin sürdüğü aracın sahibi olduğunu söylüyorsun. Rolde hak edilenden daha ılıman davrandığımı bile düşünüyorum ben. Ayrıca şöyle bir durum var ki, bir birlikte olmayan her kişinin "legal" olduğunu düşünmeyin, benim IC olarak sicilim olduğunu da göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim.
Hecate konusu bittiğine göre, şikayette bahsedilen saçma rol ve araçla üzerine sürme konusuna gelelim.
Benim karakterim legal değil çünkü sicili var, legal olmaktan çok öncelerde çıkmış bir karakter. Adam Hall karakteri yolun kenarında durduğum sırada yanıma geldi, sonrasında ise bana (daha önce aralarında kavga olan) Arthur Fabio'yu sordu. Ben ise bilmediğimi söyledim, sonrasında ise emote vererek "dudak büzer, omuz silker" tarzı bir eylemde bulundum.
Sonrasında ise elimde daha önceden yaşanan, beni "seni mermi yağmuruna tutarım" şeklinde sesli bir şekilde kulübümün rolsel olarak kameralarına yansıyan görüntülerinden bahsettim. Bunun hemen akabininde ise kişi "o görüntüleri götüne sok kızım" tarzında bir cümle kurdu. Sonrasında ise konuşma sürdü ve "Senin kadar IQ'suz değilim" gibi bir söylemde daha bulundu. Sonrasında ise ben daha önce de söylediğim gibi "Aptal bir orospu çocuğusun o kadar" şeklinde bir cümle kurdum. Kişilerin "legal" olarak düşündüğü, hayalini kurduğu rolde ise sanırım hiç küfretmeyen sivil bir vatandaş, her şeye "evet efendim, tamam efendim" şeklinde her gelene npc şeklinde bir tavır alacağını sandığına eminim. Söylemleri de, düşündüğüm yönde olduklarını gösteriyor.
Diğer konuda ise söyleyeceğim şey tamamen rolsel olduğuna dair. Kişinin üzerine sürme sebebim onu ürkütmek, en azından biraz olsun geriye çekilmesini sağlamaktı. Ateş açarken onu ezmek gibi bir niyetim olsaydı zaten bunu sonrasında da sürdürürdüm. Henüz aracımı yeni aldığım için hızına pek aşina değilim, W bir kere bassan hızlı kalkıyor. Ayrıca görüntülere tekrar bakarsanız göreceğiniz gibi, Alex'in üzerine süren ilk kişi de ben değilim, Hecate Mendoza karakteridir. Bu konuda eğer bir ihlalim olduysa(olmadığını düşünüyorum) tekrar bir düşünülmesini talep ediyorum. Bu şikayetin "Car DM" adı altında açılması da ayrı bir trajikomedi zaten, her ne ise bir şey demeyeceğim.
Şu anlık savunmam bu yöndedir, gerekli ekran görüntülerini spoiler içerisine bıraktım. Kişilere sürekli cevap verme ihtiyacı duymuyorum, Hecate Mendoza(tenet) adlı kişinin geçmişe dair açtığı, iftira attığı konulara ekran görüntüleri eklemesi gerekmektedir. Söylemlerle bir yere varılmaz.